Amsterdam

Gay Cruising Amsterdamissa

Seksuaalisesti liberaalisessa kaupungissa, kuten Amsterdam, ei ole yllätys, että siellä on monia "julkisempia" paikkoja, joissa miehet tapaavat ja pitävät hauskaa. Tässä on yhteenveto suosituimmista homoristeilyalueista kaupungissa ja sen ympäristössä.

Amsterdamissa on yksi suurimmista homoristeilyklubikohtaukset Euroopassa. Suurin osa risteilybaareja ja fetissikauppoja sijaitsevat Warmoesstraatin alueella. Nämä sisältävät Verkko, Käkipesä, Likaiset Dicks, Eagle Amsterdam, Jne

Klubikirkko Kerkstraatissa järjestetään suosittuja vain miesten tanssi- ja risteilyjuhlia joka viikonloppu pukeutumiskoodeilla (esim. alusvaatteet, alasti, nahka, nyrkkeilijät, jockstrap, urheiluvaatteet).

Mutta on selvää, että homoristeilyt eivät tapahdu vain baarien sisällä. Vuosien varrella useat ulkoalueet Amsterdamissa tai sen lähellä ovat tulleet tunnetuiksi suosittuina homoristeilypaikkoina, joissa miehet tapaavat ja pitävät hauskaa. Yhdessä puistossa, Oeverlandenissa, on jopa virallinen risteilyalue.

De Oeverlanden Park Amsterdam

Oeverlanden / Nieuwe Meer

Ehkä suosituin risteilypaikka Amsterdamissa. Oeverlanden viittaa puistoalueeseen ja Nieuwe Meer on pieni järvi, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustan ulkopuolella. Tämä virkistysalue on täynnä kesällä. Vaatetus-valinnainen auringonotto on sallittu, ja myös uinti järvessä on mahdollista.

Tämä on ainoa paikka, jossa risteilyt on virallisesti tunnustettu ja hyväksytty kylttien mukaisesti. Toiminta tapahtuu päivällä ja yöllä (vilkkaampi aurinkoisina päivinä). Kuten aina, risteilyt pimeän jälkeen on omalla vastuullasi. Huomaa myös, että tämä alue on suosittu heteroparien ja homomiesten keskuudessa.

Oosterparkin

Tämä Amsterdamin itäosassa sijaitseva suuri puisto on risteilyä pimeän jälkeen. Suosituin paikka on järven itäpuolella. Vaikka väkivallasta ja ryöstöistä on raportoitu hyvin vähän, sinun tulee aina olla varovainen. Paikallinen hallitus on myös lisännyt valaistusta, jotta varjoihin piiloutuminen on vaikeampaa! [napsauta tätä saadaksesi hotelleja lähellä Oosterparkia]

Vondelpark

Vondelpark

Vondelpark on julkinen kaupunkipuisto Amsterdamin eteläosassa. Gay-risteilypaikka on puiston oikealla puolella loppua kohti, joka tunnetaan nimellä "Rose Garden". Risteilyt tapahtuvat pimeän jälkeen, mutta kesäkuukausina saattaa olla myös päiväsaikaan toimintaa. Alueella on tapana olla vilkkainta klo 11 jälkeen. [Napsauta tätä saadaksesi hotelleja lähellä Vondelparkia]

Zandvoortin homoristeilyt

Zandvoort

Kilparadastaan ​​ja pitkästä hiekkarannastaan ​​parhaiten tunnettu Zandvoort sijaitsee 30 minuutin junamatkan päässä Amsterdamin päärautatieasemalta. Tässä suositussa rantalomakylässä on nudistiranta sekä homoosasto. Junapysäkiltä sinun täytyy kävellä etelään noin 30 minuuttia päästäksesi homorannalle.

Täältä löydät monia homomiehiä, jotka nauttivat auringosta ja merestä. Risteily on lähellä hiekkadyynejä, vaikka ne eivät ole osa nudistirantaa. [Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä Zandvoortia]

Lue lisää: Homoopas Amsterdamiin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Amsterdamissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Amsterdamin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Amsterdam matkaasi vartenHanki opas