Eagle DC

Gay Cruising Yhdysvalloissa

Missä pelata kovemmin Yhdysvalloissa

Tässä on oppaamme joihinkin Amerikan hienoimmista homoristeilyklubeista ja aikuisviihdepaikoista. Olemme kattaneet Amerikan homokylpylöiden historiaa. Tässä artikkelissa keskitytään paikkoihin, jotka vastaavat miehisiä tarpeitasi. Ottaisimme mukaan joitain lesboristeilypaikkoja, mutta tätä kirjoitettaessa tällaisia ​​paikkoja ei oikeastaan ​​ole olemassa.

Tämä ei ole artikkeli homoristeilyistä sen klassisessa merkityksessä (pensaat, vessat). Valitsemamme tapahtumapaikat ovat seksipositiivisia paikkoja, joissa voit tarkistaa estosi vaatehuoneessa - yhdessä takin kanssa. Amerikan homoristeilyklubit löytyvät yleensä suuremmista kaupungeista. Koska asuntojen hinnat ovat nousseet pilviin niin monissa kaupungeissa, löydät pulaa kunnon homosukellusbaareista, joissa on risteilyhenkinen tunnelma. Monet näistä kuuluisista paikoista hinnoiteltiin pois toiminnasta. Jotkut ovat kuitenkin säilyneet hengissä, ja ne ovat tutustumisen arvoisia. Eagle-baarit ovat Amerikan tunnetuin homoristeilyklubien tuotemerkki. Löydät niitä monista kaupungeista.

Homobaareista on tullut kiiltävämpiä ja avoimempia, kun homoseksuaalisuudesta on tullut vähemmän tabu. Norman Mailer ajatteli, että homot olivat suoraviivaisempia, kun hän asui Provincetownissa. Mutta monet homomiehet ovat edelleen vetoa transgressiivisempaan hauskanpitoon, ja nämä ovat niitä baareja, jotka palvelevat heitä. Pidä vain avoin mieli, älä tee mitään, mitä et halua tehdä, äläkä unohda valjaitasi.

Nahkaviikko San Fran

Slammer - Los Angeles

Slammer on homoristeilyklubi LA:ssa. Siinä on glory hole -huoneita, ulkoterassi, hyttejä, pimeä huone ja sokkelo. Kaikki tavarat, joita voit odottaa löytäväsi tämäntyyppisestä laitoksesta. Voit jättää vaatteet kaappiin matkallasi sisään tai vaihtaa johonkin epämukavampaan.

Pääalue on hämärästi valaistu, ja sieltä löydät Glor Hole -alueen, yksityiset kopit ja kaksi pimeää huonetta. Ulkoalueella on lämmitys. Löydät sokkelon ympäriltä pilkottuja nostoja. Aina kiireinen myöhään illalla viikonloppuisin.

Jackhammer - Chicago

Jackhammer toimii monitasoisena yökerhona ja homoristeilyklubina. Se on suunnattu hyvin aikuisviihteeseen. Sitä kutsutaan "Chicago's Leather & Fetish Loungeksi", ja se on hyvä paikka tavata seikkailunhaluisia paikallisia. Tarjolla on säännöllisesti drag-esityksiä sekä teematapahtumia, kuten Kink-It with Mickey Mirage. Voit suunnata "The Hole" -alueelle, jos niin haluat – se on vain miehille tarkoitettu alue, ja sinun on oltava alusvaatteissasi mennäksesi sinne. Parempi käyttää kauniita alushousuja!

Nahkakauppa on vieressä, joten voit hankkia uuden swagin, jos et ole varma mitä puisi päälle. Jackhammer on yksi villeimmistä iloista, joita todennäköisesti vietät Chicagossa. Yleensä tulee kiireisempää puolenyön jälkeen.

Eagle NYC

Sen lisäksi, että New York oli Amerikan jännittävin kaupunki, se oli aikoinaan Amerikan seedyin kaupunki. Times Square oli täynnä hölmöjä ja aikuisten viihdepaikkoja. 90-luvulla New Yorkista tuli kiiltävämpi ja puhtaampi. Eagle NYC:ssä, klassisessa ja yhä suositussa homoristeilyklubissa, voi silti viettää villit ajat.

Pukukoodi oli aiemmin paljon tiukempi. Tästä huolimatta sinun pitäisi ponnistella: vaikka se tarkoittaisi paidan riisumista. Katto on luultavasti hauskin paikka. Koska tämä on NYC, näet suurella todennäköisyydellä jotain suurta silmänruokaa.

Voimalaitos - San Francisco

Tämä on suosittu homoristeilyklubi Folsom Streetillä (SOMA). Sillä on pitkä ja maineikas historia aikuisten viihdepaikkana. Rakennuksen huhutaan olleen aikoinaan bordello. Siitä tuli homoseksuaalipaikka 70-luvun alussa.

Siellä on kaksi tanssilattiaa, patio ja jopa vessat voivat olla räväkkäitä. Juomat ovat halpoja San Franin standardien mukaan. Odotettavissa sykkivää housemusiikkia. Takahuone on ehdottomasti vain miehiä. Tarkista heidän verkkosivuiltaan tietoa pukukoodista - se vaihtelee teeman mukaan.

Eagle - Los Angeles

Tämä on osa kuuluisaa Eagle Cruise Club -brändiä ja on suosittu tapahtumapaikka Santa Monica Blvd:llä LA-gay-elämän sydämessä. Tämä baari näyttää sinulle Eastsiden mutkaisen puolen. Sieltä löydät East Hollywood Gay Scenen.

Eagle LA ei ole kaupungin hienoimpia homobaareja, mutta se on kuitenkin yksi räväkkäimmistä. Sisustus on pimeä, musiikki on kovaa ja tv-ruuduilla on aikuisten elokuvia. Se on vanhanaikainen sukellusbaari erittäin ylenpalttisessa kaupungissa. Eagle-baarit juhlivat Tom of Finlandin estetiikkaa, joten odota partaa ja nahkaa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Chicagossa

Selaa valikoimaa retkiä Chicagossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Chicago matkaasi vartenHanki opas