Big Coconut Guesthouse

Gay Guesthouses USA

Parhaat gay-majatalot Yhdysvalloissa.

 

Haluatko romanttisen, kulttuurisen tai juhlien täyttämän pakopaikan gay-majatalossa? Älä etsi enää – tässä on yhteenveto Yhdysvaltojen parhaista homomajoituksista.

 

Provincetownista Bostoniin olemme koonneet äärimmäisen listan gay-majataloista.

 

Provincetown & Cape Cod, Massachusetts

 

 

Majatalo osoitteessa 7 Central

 

Pysy keskeisellä paikalla Provincetownin gay-havenissa valitsemalla Inn 7 Centralista. Alle korttelin päässä Commercial Streetin gay-kohtauksista olet täynnä Provincetownin yöelämä.

Pitkän juhlimisillan jälkeen voit nauttia B&B-hyödykkeistä boutique-hotellin mukavuuksilla Inn at 7 Centralissa.

Varaa suoraan.

 

Secret Garden Inn

 

Jos haluat pysyä keskustassa, mutta silti saada hieman rauhaa Ptownissa, Secret Garden Inn lupaa loistavan sijainnin ja rauhallisuuden yhdessä.

Idyllisessä 1830-luvun merikapteenitalossa on rehevä puutarha, jossa voit rentoutua ennen kuin suuntaat Provincetownin sydämeen. Mistä olet vain 97 askeleen päässä!

Varaa suoraan.

 

Land's End Inn

 

Land's End Inn on sinun paikkasi niille, jotka haluavat tehdä Provincetownissa äärimmäisen glamouria. Historiallinen arkkitehtuuri ja mittatilaustyönä valmistettu antiikki takaavat Cape Codin erinomaisuuden.

Vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Commercial Streetin homobaarit, Lands End on yksityisen ylellisyyden tasku, josta pääsee helposti Provincetownin homotoiminnan keskukseen.

Varaa suoraan.

 

Fort Lauderdale, Florida

 

 

Big Coconut Guesthouse

 

Provincetownin kesät eivät ehkä ole tarpeeksi pitkiä sinulle, joten tässä on mitä Sunshine State tarjoaa.

Fort Lauderdalen johtava gay-guesthouse on lyhyen ajomatkan päässä Wilton Manorsista, kaupungin homojen yöelämän paikasta, jossa asuu alibi, GYM Sportsbar ja Pubi muutamia.

Isäntäsi Davidin kanssa sinusta huolehditaan varmasti hauskan Big Coconutin oleskelun aikana.

Hinnat ja lisää kuvia.

 

Ananas Point

 

Haluatko päästää irti Lauderdalesta? Tässä valinnaisessa majatalossa ja lomakeskuksessa on kaksi hehtaaria yksityistä maata, jossa voit huvitella.

Pineapple Pointissa on runsaasti aktiviteetteja ja rentoutumista. Käytössäsi on ilmaisia ​​polkupyöriä ja kuntosali, uima-allas, porealtaita ja hierontapalveluita, joten et kyllästy oleskelusi aikana.

Pineapple Point sijaitsee alle 2 km:n päässä taidemuseosta ja The Gallerian putiikeista ja liikkeistä. Se on keskeisellä paikalla, homojen suosima majoituspaikka, josta on vaikea kieltäytyä.

Varaa suoraan.

 

Boston, Massachusetts

 

 

Taylor House B&B

 

Tämä vuodelta 1853 peräisin oleva kiinteistö sijaitsee tiiviillä ja monipuolisella Jamaika Plainin naapurustolla keskellä yhtä upeita rakenteita ja naapuruston upeita maisemia ja viheralueita. Taylor House tarjoaa rauhallisen kodin ja puutarhan, ja se on ihanteellinen paikka rauhalliseen oleskeluun Bostonissa.

Säännöllisiä musiikki- ja taidetapahtumia toiminnassaan pitämällä heidän kulttuurinsa on nautittava edes B&B:stä poistumatta!

Taylor House on ylpeä voidessaan tarjota vierailleen loistavan aterian päivänsä alkaessa, ja se tarjoaa upean aamiaisen, joka on yksi lomasi kohokohdista ja johon mahtuu vegaaniruokavalio.

Varaa suoraan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Bostonin parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bostonin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Boston matkaasi vartenHanki opas