Hikilaatikko

Gay saunan etiketti

Jos olet ensimmäistä kertaa homosaunassa, oppaamme homosaunassa tekemiseen auttaa!

Ensimmäinen kerta, kun astut homosaunaan, voi olla ahdistava kokemus. Mitä tarkalleen ottaen pitäisi tehdä, kun olet sisällä? Ja mitä sinun ei pitäisi tehdä? Vaihtoehtoisesti saatat olla niin tuttu tietylle homosaunalle, että olet kirjoitettu palo-ohjeisiin.

Homosaunat ovat seksipositiivisia paikkoja. Et mene saunaan pelaamaan raaputaa. Heti kun olet pukuhuoneessa noustamassa valkoiseen pyyhkeeseesi, silmät alkavat kiertää. Menet suihkuun matkallasi sisään, ja yhä useammat silmät kiertävät. Sitten huomaat risteilyt ympäriinsä yrittäessäsi selvittää tilaa - tai ainakin tutustua siihen uudelleen. Odota, että miehet pyyhkeissä katsovat muita miehiä pyyhkeissä. Viestintä tapahtuu ei-verbaalisella, melkein psyykkisellä tasolla.

Matkustaminen on usein parempi kuin saapuminen. Odotus siitä, mitä saatat löytää, voi olla niin sanotusti enemmän kuin nautinto tehdä se. Sitten taas saatat kokea hyvin mieleenpainuvan kokemuksen yhden tai useamman ihmisen kanssa. Kukaan ei anna sinulle ohjeita, kun astut sisään homosaunaan. Kaikki riippuu saunaetiketistä ja arvontaonnesta.

Ilopaikka

Millaista on homosaunassa?

Jotkut ihmiset pariutuvat hyvin nopeasti ja katoavat hyttiin. Monissa saunoissa mökit ovat hyvin näkyvissä yli 180 cm pitkille tomeille. Oletetaan, että olet kiihtynyt ja opit tuntemaan uusia kumppaneitasi, älä ylläty huomatessasi, että sinua tarkkaillaan. Lisäksi, jos vietät liian kauan hytissä, henkilökunnan jäsen todennäköisesti koputtaa sinut ja tarkistaa sinut - ennen kaikkea varmistaakseen, että et ole pyörtynyt.

Jotkut ihmiset kävelevät sokkelossa odottaen Leonardo DiCaprion tai Matt Bomerin ilmestymistä. He saattavat lopulta hallita odotuksiaan ja tyytyä johonkin muuhun. Toiset jatkavat saavuttamattomien etsimistä. Mutta kuten olemme jo todenneet, joskus löytämäsi ennakointi on hauskinta. Tästä syystä jotkut näyttävät niin pidättäytyviltä tehdä mitään. Lisäksi jotkut ihmiset haluavat katsoa eivätkä osallistua. Elton John väittää, että näin hän selvisi 80-luvulta.

Ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita, yrittävät olla katsomatta sinua. Tämä ei tee heistä ylimielisiä tai halveksivia - he voivat olla tai eivät ole oikeassa elämässä, mutta sillä ei ole merkitystä. Kiinnostumatta jättäminen tai tunnustamatta jättäminen on täysin hyväksyttävää julkisessa paikassa, jossa seksiä tapahtuu.

Poreallas

Joten jos olet isommassa homosaunassa, saatat löytää sopivan kokoisen porealtaan. Tämä on epävirallisempi tila. Ihmiset voivat rentoutua porealtaassa… mutta mitä he todella tekevät, odottaa kuuman ihmisen saapumista. Flirttailu tapahtuu usein porealtaassa sekä melko hiljaisia ​​keskusteluja siitä, mistä ihmiset ovat kotoisin. Porealtaassa tekeminen on hyväksyttävää, mutta mitään liian selkeää ei saa tapahtua. Hankkikaa huone.

Nyt aiomme tarkastella ihmisten tyyppejä, joita todennäköisesti kohtaat maailman homosaunoissa.

Nukkuva ihminen

Kyllä, nukkuva ihminen - varsinkin jos se on 24 tunnin sauna - on ominaisuus. Niillä, jotka jäivät kotiin bussista kerhojen sulkemisen jälkeen, ei välttämättä ole muuta vaihtoehtoa kuin suunnata saunaan. Joissakin saunoissa on torkkualueita - ei mitään liian hienoa, ehkä muutama sohva tai tahmea patja lattialla. Älä ota mukaan nukkuvaa henkilöä, koska hän ei voi suostua. Odota, kunnes he ovat hereillä.

Puhuva ihminen

Vaikka saunat eivät ole erityisen juttelevia paikkoja, jotkut ihmiset eivät vain voi auttaa itseään. He ovat luonnostaan ​​juttelevia, varsinkin jos niitä on ollut liikaa. Keskusteleva henkilö on usein porealtaassa tai sen lähellä keskustelemassa jonkun kanssa, vaikka he eivät puhuisikaan samaa kieltä.

Joskus saunassa on useampi kuin yksi juttelija. Erittäin juttelevat ihmiset vetoavat toisiinsa ja hylkivät toisiaan. Saatat löytää itsesi risteilyllä takaisin porealtaaseen ja löytää kaksi juttelevaa ihmistä, jotka laittavat maailman kuntoon. He saattavat jopa jutella niin paljon, että he unohtivat laittaa kuplat takaisin päälle ja vesi on nyt tasaista. Koska he ovat niin intiimejä, saatat ajatella, että he ovat esine tai kaveripari. He voivat hyvinkin olla, mutta toisaalta he voivat olla vain juttelevia ihmisiä, jotka ovat juuri tavanneet. Saunassa juttelevat ihmiset näyttävät harvoin harrastavan seksiä.

Kammottava henkilö

Kammottavia ihmisiä löytyy kaikilta elämänasemilta, eivätkä homosaunat ole poikkeus. Se voi olla joku, jolla on hämmentävä aura, joku, joka on taipuvainen tuijottamaan tai joku, joka ei ota ei vastausta. Vihjeen huomioimatta jättämistä pidetään homosaunassa huonon etiketin huippuna. Vakavasti, jos joku sanoo ei, se on ei. Elleivät he juokse takaisin sokkelon läpi löytääkseen sinut ja sanovat muuttaneensa mielensä aivan yhtäkkiä. Mutta mitkä ovat mahdollisuudet? Travel Gaypäävinkki - älä ole kammottava henkilö!

Naurettavan kuuma ihminen

Ihmiset yrittävät olla tuijottamatta liian räikeästi, mutta he eivät voi sille mitään. Naurettavan kuuma henkilö on ilmestynyt kreikkalaisen jumalan kasvot ja pornotähden ruumis. He voivat hetkessä kadota mökkiin seuraavan kuumimman henkilön kanssa. Mutta joskus he risteilyt ympäriinsä paistattaen upeassa aurassa. Voit yrittää, mutta se ei todennäköisesti tule tapahtumaan.

Hikilaatikko

Henkilö, joka tekee mitä tahansa ja kenet tahansa

Löytyy usein keinussa.

Humalassa oleva henkilö

He saattavat olla humalassa ja olla cocktailin ääressä kaikesta. Useimmissa saunoissa on tiukat ovikäytännöt päihtymisen suhteen. Jos tulet paikalle silmät pyörimässä takaraivossa, et todennäköisesti pääse sisään. Mutta jotkut lipsahtaa läpi ja käy ilmi, että ne ovat sotkua. Luonnollisesti joku muuttuneessa tilassa on haavoittuvassa asemassa. Ei ole hyvä idea tehdä mitään liian humalaisen kanssa. Voivatko he suostua tarkoituksenmukaisesti?

Lopuksi

Homosaunaetiketti on asia, jonka omaksut ajan myötä, mutta sen pitäisi tulla melko selväksi ensimmäisen käynnin jälkeen. Olet julkisessa tilassa, jossa kaikki etsivät seksiä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että heillä olisi se velvollisuus. Se, mitä löydät ollessasi sisällä, vaikuttaa suuresti siihen, mitä tuot. Muista se, kun vaihdat pyyhkeesi. Lue lisää: Euroopan parhaat gay-saunat.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Bangkokissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bangkokissa olevia retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bangkok matkaasi vartenHanki opas