Liikkuminen Singaporessa

Liikkuminen Singaporessa

Olitpa menossa Orchard Roadille ostoksille tai poikkeamaan Tanjong Pagarin homoklubeista, hyvät julkisen liikenteen yhteydet tekevät Singaporessa liikkumisesta helppoa.

MRT 

MRT on luultavasti nopein ja kätevin tapa liikkua Singaporessa taksin lisäksi. Se tarjoaa erinomaisen pääsyn lähes jokaiseen Singaporen osaan. Asemilla sijaitsevasta TransitLink-lipputoimistosta voit ostaa tavallisia kertaluonteisia matkalippuja, turistilippuja tai tallennettuja arvokortteja (tunnetaan paikallisesti ez-link-korteina). Junareittikartan voi ladata osoitteesta https://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/mrt-and-lrt-trains/train-system-map.html jos haluat tallentaa sen puhelimeesi helppokäyttöisyyttä varten.

Taksi 

Taksit ovat helposti saatavilla suurimmassa osassa Singaporea. Hinnat veloitetaan taksimittarin mukaan, ja se sisältää kaikki sovellettavat lisämaksut, joten jos kohtaat taksinkuljettajan, joka pyytää kiinteää maksua (yleensä kohtuuttoman paljon) haluamaasi määränpäähän, jätä taksi ja liputa toiseen. Jos et pääse taksiin, sinulla on paljon ostoskasseja mukana tai matkustat ryhmässä, voit varata taksin ja matkustaa tyylikkäästi haluamaasi kohteeseen. Napsauta tästä nähdäksesi luettelon taksiyrityksistä, joilla voit varata àhttps://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/taxis/getting-a-taxi.html

Varausmaksut.

bussi 

Singaporessa on kattava bussiverkosto ja suurin osa kuljettajista puhuu englantia. Singaporen kuuman ja kostean sään ansiosta kaikki bussit ovat ilmastoituja, jotta voit nauttia mukavasta matkasta. Voit maksaa lipun joko käteisellä tai ez-link-kortilla. Hinnat vaihtelevat 0.80 SGD - 3.50 SGD. Pudota tarkka summa hintalaatikkoon (muutoksia ei anneta) tai napauta ez-link-korttiasi noustessasi koneeseen. Muista napauttaa korttiasi uudelleen poistuessasi, muuten sinulta veloitetaan bussimatkan enimmäishinta. Vierailla https://www.sbstransit.com.sg/ Singaporen bussireiteille. 

Lisätietoja

Olitpa saapumassa Singaporeen tai valmistautumassa palaamaan kotiin, Singaporen Changin lentokentälle pääsee helposti useilla kulkuvälineillä lentokentälle ja lentokentältä. Jos saavut juuri Singaporeen etkä ole varma siitä, miten pääset kaupunkiin, lähesty terminaaleissa sijaitsevia infopisteitä tai vieraile https://www.changiairport.com/getting-around/to-and-from-the-airport;jsessionid=F1FE0971A301BB063D737387D5B8F3B1 Lisätietoja. Kun matkasi Singaporessa päättyy, jos haluat matkustaa tyylikkäästi ja mukavasti, sovi lentokenttäkuljetuksesta hotellin conciergen kanssa ennen kuin kirjaudut ulos hotellista, muuten matkustaminen MRT:llä lentokentälle on edullinen vaihtoehto.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Singaporessa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Singaporessa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Singapore matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli