Ikoninen auringonnousu Fuji-vuorella

Ikoninen auringonnousu Fuji-vuorella

Auringonnousun katseleminen Fuji-vuorella, Japanin ikonisimmalla maamerkillä, on maaginen kokemus.

Fuji-vuori sijaitsee Honshun saarella, noin 100 km Tokiosta lounaaseen, Yamanashin ja Shizuokan prefektuurien rajalla.

Fuji on maan korkein vuori ja on poikkeuksellisen symmetrinen kartio. Parhaat näkymät Fuji-vuorelle ovat Yamanashin prefektuurin viideltä järveltä. Näistä järvistä Kawaguchiko helpoin päästä ja siellä on eniten hotellivaihtoehtoja. Pysy yksi yö, herää aikaisin ja saa auringonnousun.

Kun käydä

Fuji-vuoren ja Kawaguchikon maisemat muuttuvat ympäri vuoden. Suosittuja kuukausia ovat lokakuu ja marraskuu, jolloin lehdet vaihtavat väriä. Talvella (joulukuusta helmikuuhun) Fuji-vuori on lumen peitossa ja melko upea - vaikka se voi olla hyvin kylmä ja jotkin nähtävyydet saattavat sulkeutua aikaisin. Kirsikankukinnan aikana (maaliskuussa toukokuussa) sää on miellyttävä ja kukkivat lumiset taustat vasten.

Matka Kawaguchikoon Tokiosta

Bussilla - Suuntaa Shinjuku JR -aseman läntiselle uloskäynnille ja osta lippu Keio Express -bussiin (kamerakauppaa vastapäätä). Lippu Kawaguchikoon on 1,700 3,400 ¥ yhteen suuntaan, XNUMX XNUMX ¥ / menopaluu. Bussimatka kestää kaksi tuntia ja vie sinut Kawaguchikon rautatieasemalle.

Junalla - Siirry Shinjukun asemalta JR Chuo Rapidilla Takaoon ja vaihda sitten normaaliin JR Chuo -juniin (1,280 1,100 ¥/matka) Otsukin asemalle. Vaihda Otsukista Fujikyu-linjalle (XNUMX XNUMX ¥/matka) Kawaguchikon asemalle.

Liikkuminen Kawaguchikossa

Tämä pieni kaupunki on helppo kiertää retro-bussilla (1,000 1,300 ¥ yhdelle järvelle, XNUMX XNUMX ¥ kahdelle järvelle). Taksit ovat saatavilla, mutta erittäin kalliita.

Missä yöpyä

Alueella on muutamia kymmeniä hotelleja, joista löytyy jokaiselle budjetille jotakin. Tässä on joitain suosituimmista vaihtoehdoista:

Vaihtoehtoisesti napsauta tästä etsiäksesi kaikki hotellit lähellä Mount Fuji / Kawaguchiko area.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Osakan parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Osakan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Osaka matkaasi vartenHanki opas