Jongno - Soulin sielu

Jongno - Soulin sielu

Jos pidät nuoremmasta, sekalaista väkijoukosta, pidät tanssimisesta etkä välitä hieman epämiellyttävästä naapurustosta, mene Itaewoniin. Mutta jos haluat kokea todellisen homo-Soulin, Jongno on oikea paikka.

Monet Souliin tulevat ulkomaalaiset homomatkailijat löytävät poikkeuksetta Itaewonin alueelta. Se on Soulin osa, jossa puhutaan pääasiassa englantia, ja suurin osa homobaareista sijaitsee kadulla, jota paikalliset tuntevat nimellä "Homo Hill".

Jongno

Jongnon kiitorataJongnon alue sijaitsee Itaewonin pohjoispuolella, ja baarit ovat ryhmitelty Donhwamun-ro-kadun varrelle – leveälle kadulle, jota reunustavat ruokakärryt ja -pöytit. Tämä katu, joka tunnetaan hellästi nimellä The Runway (muodissa ei lentokentällä), muuttuu yöllä iltapalaksi. Jokaisessa ruokakärryssä myydään jotain versiota korealaisesta ruoasta, ja ne kaikki tarjoavat olutta ja sojua (korealaista rievodkaa). Ainoa ero näihin Soulissa oleviin ruokakauppiaisiin on se, että suurin osa, ellei koko asiakaskunnasta, on homoja.

Tämän kadun varrella on erilaisia ​​soju-baareja, noribangeja (korealainen karaoke) ja yksikertaisia ​​baareja. One-shot-baari on korealainen termi cocktailbaarille. Soju-baari edellyttää, että ostat ruokaa, kuten hedelmälautasen tai paistettua kalmaria. Soju-baarit ovat tyypillisesti ahtaita ja savuisia.

Toisin kuin Itaewon, jossa on hyvin vähän cocktailbaareja, Jongnon alueella on yli kaksikymmentä. Kun lisäät soju-baarit ja noribangit, tällä alueella on yli 100 homokeskusta!

Koska jokaisella Jongnon baarilla on oma tyylinsä ja väkijoukkonsa, täydellinen tapa tutustua on barhopilla ja pysähtyä matkan varrella syömään.

Bar Friends interierBaarin ystävät (88-2 Nakwon-dong)

Bar Friends on baareista hienostunein ja mukavin. Se on erittäin moderni, ja siinä näkyvät katot, kromipöydät, nahkaistuimet ja matalat sohvat. Lämpiminä iltoina sen etuosa avautuu kadulle – harvinaisuus soulin homojärjestölle. Valaistus on pehmeä, kuten myös musiikki.

Juomavalikoima on laaja, ja ruokaa on myös ostettavissa. Bar Friends eroaa muista yhden annoksen baareista siinä, että siinä on laaja valikoima viinejä ja olutta, vaikka kokonaiset viinipullot ovat Koreassa kalliita.

Lyhyt bussi (3/F Ehwa Building, 175 Myo-dong)

Lyhyt bussiKävely alas "The Runway" vie sinut Shortbusille, joka sijaitsee osoitteessa 3rd kerros ei-kuvauksellisessa rakennuksessa. Shortbus on tyyliltään eklektinen, ja siinä on suuri kolmion muotoinen tanko, joka hallitsee tilaa. Siinä on kodikas, ystävällinen ilmapiiri, ja omistaja on erittäin ystävällinen.

Useimmilla miehillä on tapana istua baarissa, ja ei ole harvinaista aloittaa keskustelua vieressäsi istuvan henkilön kanssa. Tämä baari on yleensä suosituin ulkomaisen yleisön keskuudessa.

Viivakoodi (2/F Myo-dong 41-1)

Shortbusin kulman takana on viivakoodi. Viivakoodi on hyvin karhubaari, kuten sen paksut asiakkaat osoittavat. Se on pimeää, mustat seinät, tekotakka ja iso televisio, joka roikkuu baarin yläpuolella.

Barcoden omistaja/baarimikko on ystävällinen ja avoin. Hän on kolmikielinen ja asui Yhdysvalloissa, joten hän puhuu hyvää englantia. Hän sekoittaa myös maukkaita juomia, mukaan lukien voimakkaan Long Islandin jääteen. Kaikki baarit tarjoavat baarivälipalaa, mutta Barcoden baarit ovat parhaita!

AV-palkkiA / V- (2/F 236-1 Nagwon-dong)

Jongno-5-metroaseman uloskäynnin 3 toisella puolella on baari A/V. Siinä on leikkisä sisustus, jossa on suuri merilasinvihreä palkki, joka on vuorattu värikkäillä pulloilla, olkiannostelijoilla ja jopa kristallikallolla.

Kuten kaikissa Jongnon baareissa, juomavalikoima on laaja ja baarimikot ystävällisiä. He ovat ylpeitä juomistaan, mistä ovat osoituksena heidän herkulliset margaritansa! Baarista on upeat näkymät Runwaylle, mutta baarissa on hauskempaa istua ja jutella viehättävien baarimikojen kanssa.

Jongnon metroJongno sillä on maine siitä, ettei se ota ulkomaalaisia ​​vastaan. Tämä huhu ei voisi olla kauempana totuudesta. Voi olla totta, että he eivät näe yhtä paljon ulkomaalaisia ​​kuin Itaewon, mutta jokainen toimipaikka toivottaa asiakkaat tervetulleiksi ja syleilee niitä. Jongno tuntuu aidolta, koska se is aito. Toisin kuin Itaewon, jota varjostavat sen sotilaallinen ja ulkomainen vaikutus, Jongno on Soul parhaimmillaan – ystävällinen, eksoottinen ja hauska.

(Tämä on vain tilannekuva monista Jongnossa sijaitsevista baareista. On paljon muutakin löydettävää ja koettavaa omatoimisesti. Jongno-3:lle pääsee metrolinjoilla 1, 3 tai 5 ja liittymästä 5. Monet baarit ovat sijaitsee ylemmissä kerroksissa ja voi olla vaikea nähdä.)

Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajan mielipiteitä, eivät Travel Gay Aasiassa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Soulissa

Selaa valikoimaa retkiä Soulissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Seoul matkaasi vartenHanki opas