Homoryhmämatka: Key West ja Florida Keys

Opas Key Westin kulttuuriin

Key West on yksi Floridan parhaista kulttuurikohteista

Key West on yksi Floridan parhaista taiteen ja kulttuurin kohteista. Se on pitkään ollut suuri vetonaula kirjailijoille ja taiteilijoille. Key West on amerikkalaisen kirjailijan perimmäinen pakopaikka.

Saarella oli taloudellisia haasteita suuren laman jälkeen. Se on loppujen lopuksi yksi Amerikan kaukaisimmista paikoista. Tämän seurauksena Key Westiä mainostettiin kulttuurikohteena. Kampanja toimi. Siitä lähtien matkailu ja kulttuuri ovat pitäneet sitä yllä. Key West on myös jotain a juhlien kohde, joten sinulla ei ole pulaa paikoista, joihin mennä yöllä. Tässä on Key West -kulttuurioppaamme.

Key West

Ernest Hemingwayn koti ja museo

Ernest Hemingway on yksi suurimmista amerikkalaisista kirjailijoista. Hänellä oli lukuisia hengellisiä koteja. Yksi heistä oli Key West. Hänellä oli koti saarella ja hän kirjoitti sinne joitain mestariteoksiaan. Hän on ainoa kirjailija, joka pystyi tekemään kalastusromaanista luettavan.

Löydät hänen entisen kotinsa Key Westin vanhankaupungin sydämestä. Hän vietti kiinteistössä kymmenen hedelmällistä vuotta. Kun otetaan huomioon hänen taistelunsa myöhemmässä elämässä, näyttää siltä, ​​​​että Key Westin rauhallinen ympäristö oli tärkeä hänen luovalle tulokselleen. Kiinteistössä asuu yli 40 kissaa ja suurin osa heistä polveutuu Hemingwayn kissoista. Kannattaa liittyä opastetulle kierrokselle saadaksesi käsityksen Hemingwayn vaikutuksista Key Westin kulttuurihistoriaan.

Tennessee Williams Museum

Toinen Amerikan kirjallisuuden jättiläisistä, Tennessee Williams oli outo näytelmäkirjailija, joka rakastui Key Westiin. Hän vietti 1431 vuotta saarella osoitteessa XNUMX Duncan Street. Se on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hemingwayn kiinteistöstä. Siinä on kaksi Amerikan suurta kulttuurihahmoa samalla kadulla!

Sanotaan, että Williams kirjoitti Street Car Named Desiren oleskellessaan saarella sijaitsevassa hotellissa vuonna 1947. Key West olisi ollut kutsuvampi paikka homokirjailijalle vähemmän liberaaleina aikoina.

Näiden kahden kirjoittajan läsnäolo todella nosti Key Westin ja Florida Keysin kartalle kulttuurikohteina. Muista käydä Tennessee Williams Museumissa ja nähdä hänen kotinsa säilyneenä sellaisena kuin se oli silloin, kun hän asui siellä.

Mel Fisherin merimuseo

Mel Fisherin merimuseo

Mel Fisher on yksi Key Westin loistavista hahmoista. Hän oli entinen kanankasvattaja ja suuri haaveilija. Hän lähti etsimään aarretta vapaa-ajallaan ja hänen mottonsa oli "Tänään on päivä". Päivästä toiseen, vuodesta toiseen, se ei ollut. Vuonna 1985 hän lopulta teki suuren löytönsä. Hän löysi Nuestra Señora de Atochan, espanjalaisen galleonin, joka upposi vuonna 1622. Aluksella oli 450 miljoonan dollarin aarretta.

Nuestra Señora de Atochaa on ylistetty kalleimpana koskaan löydettynä haaksirikkona. Hänen mottonsa osoittautui enemmän kuin toiveikkaaksi. Mikä päivä sen on täytynyt olla, kun hän vihdoin löysi aarteesi.

Voit nähdä joitain esineitä, joita hän pelasti Nuestra Señora de Atochasta Mel Fisher -museossa. Museo sisältää monia muita upeita löytöjä merkittävistä laivanhylkyistä.

Homopari veneilemässä Key Westissä

Floribbean keittiö

Amerikka on maahanmuuttajien maa. Florida on pitkään ollut erilaisten kulttuurien sulatusuuni. Floribbean keittiö yhdistää aasialaisia ​​ja karibialaisia ​​elementtejä. Ruoka on yleensä hyvin tuoretta, terveellistä ja hieman mausteista. Meren antimet ovat erityisen suosittuja. Monet Key Westin ravintolat tarjoavat floribialaisia ​​infuusioruokia. Muista kokeilla sitä, koska se on erittäin maukasta ja Florida Keysille ominaista.

Key West

Kotilo talot

Floribbean vaikutus näkyy myös Key Westin arkkitehtuurissa. Kotilotalot syntyivät 19-luvulla Karibian maahanmuuton seurauksena. Conch-tyyli tuo erottuvan Bahaman vaikutteen floridalaisella vivahteella.

Key Westin värit ovat merenrantavaikutteisia. Ne ovat yleensä lämpimiä ja leikkisä. Odota sitruunankeltaisia, lohenvaaleita ja kermanvalkoisia. Key Westin arkkitehtuuri on täynnä charmia. Moderneissa mökeissä on usein kietoveranta ja ristikko. Osa Key Westissä yöpymisen houkuttelevuudesta on herätä auringonvalon ja värien ympäröimänä. Lue lisää: Homoopas Key Westiin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Key Westin parhaat matkat

Selaa Key Westin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Key West matkaasi vartenHanki opas