Koh Lipe, vähemmän tunnettu, mutta ei vähemmän hämmästyttävä

Koh Lipe, vähemmän tunnettu, mutta ei vähemmän hämmästyttävä

Travel Gay Aasia vierailee kauniilla syrjäisellä Lipen saarella Etelä-Thaimaassa.

Koh Lipe on hyvin pieni, mutta täydellisesti muotoiltu saari Andamaanienmerellä Satunin maakunnassa, lähellä Malesian rajaa.  

Saari sijaitsee Tarutaon kansallisen meripuiston rajalla. Päästäksesi Koh Lipelle Bangkokista, sinun täytyy lentää Hat Yaihin (1.5 tuntia) ja mennä sitten minibussilla tai taksilla Pak Barran laiturille (noin 2 tuntia). Laiturilta siirry pikaveneellä Lipelle, joka kestää hieman yli tunnin.

rannat

Saarella on kolme hämmästyttävän kaunista hiekkarantaa: Sunset Beach, Sunrise Beach ja Pattaya Beach. Majoitus vaihtelee perusbungaloweista ilmastoituihin huviloihin. Voit kävellä koko saaren ympäri reilussa tunnissa. Paras aika mennä on marraskuusta toukokuuhun. Hiljainen kausi (touko-lokakuu) on yleensä sateinen ja sitä on parasta välttää.

Saarta ympäröi kristallinkirkas vesi ja valkoinen, pehmeä hiekka. Koh Lipe ja sen naapurisaaret sopivat erinomaisesti snorklaukseen, sillä vain muutaman metrin päässä rannasta voi nähdä monenlaisia ​​kaloja ja korallia.

Syöminen & Ostokset

Siellä on "Walking Street", jossa useimmat yritykset ovat avoinna iltaisin myöhään. Löydät ravintoloita, kahviloita, baareja, kauppoja, hierontasaleja ja käteviä liikkeitä. Lisää yrityksiä ja hotelleja on rakenteilla. Joten vaikka saari ei ole vieläkään liian kehittynyt (ei vielä 7Eleveniä ja pankkiautomaattia), mitä nopeammin lähdet, sen parempi.

Tällä pienellä saarella ei ole homoelämää, mutta tulet hämmästymään, kun löydät niin monia ladyboy-tarjoilijoita, etenkin lomakeskuksessa, jossa yöpyimme - Bundhaya Resort. Tämä lomakeskus (ja koko saari) on vähintään tusina ladyboya, joten se on homoystävällinen!

Tietysti, kun homopojat keskustelevat lady-poikien kanssa, syntyy hilpeyttä. Siellä on runsaasti silmänruokaa pitämään mielesi kiireisenä!

majoitus

Suosituimmat hotellisuosituksemme Koh Lipellä ovat:

Vaihtoehtoisesti voit napsauttamalla tätä etsi kaikki Koh Lipen hotellit.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Koh Lipen parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Koh Lipen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Koh Lipe matkaasi vartenHanki opas