Krabin suosituimmat nähtävyydet

Krabin suosituimmat nähtävyydet

Krabi saattaa olla tunnetuin rannoistaan ​​ja läheisistä saaristaan, mutta alueella on paljon muutakin tarjottavaa.

Travel Gay Aasian hyvä ystävä, Adam Preston Rainbow Scuba ja Tours Koh Samuilla ja hänen kumppaninsa ovat äskettäin vierailleet Krabissa. Tässä on hänen näkemyksensä kolmesta alueen parhaasta ei-rantanähtävyyksestä.

Tiikeri temppeli

Tämä temppeli noin 8 km:n päässä Krabin kaupungista ja on kuuluisa vuoren huipulla sijaitsevasta Buddha-pyhäköstä. Huipulle pääsemiseksi sinun on kiivettävä 1,300 XNUMX erittäin epätasaista askelmaa. Laajat näkymät vuorille ja merelle ovat palkinto niille, jotka ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa päästäkseen huipulle.

Älä unohda pakata vettä (myös ilmaiseksi, kun saavut huipulle), ja on suositeltavaa aloittaa ajoissa. Tiger Temple on myös kuuluisa apinaheimoistaan, jotka elävät vuoren huipulle johtavalla polulla. Älä ota ruokaa ja katso omaisuuttasi huolellisesti.

Krabin kaupungin yömarkkinat

Jos haluat palan aitoa Thaimaata, älä missaa iltaa Krabin kaupungissa. Valittavana on vähintään kaksi yömarkkinoita (enemmän viikonloppuisin), joissa on herkullinen valikoima ruokia kohtuulliseen hintaan. Yleensä paikalliset live-bändit soittavat jollakin useista toreista.

Krabin kaupungin jokimatkat

Pitkähäntäveneet ankkuroituvat useille laitureille 1.5 km:n pituisen joen kävelytietä pitkin ja tarjoavat 2–3 tunnin ajeluja jokea pitkin kahta kalkkikivimäkeä kohti, jotka työntyvät esiin kuin paholaisen sarvet.

Täällä on mielenkiintoisia luolia tutkittavaksi. Jokea ympäröivät mangrovemetsät ja vuorovesimutat ovat kaikki suojeltua aluetta, jossa voi nähdä mielenkiintoisia villieläimiä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Krabissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Krabin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Krabi matkaasi vartenHanki opas