Homo Los Angeles

Los Angelesin tyylikkäimmät kaupunginosat

Los Angeles on yksi maailman tyylikkäimmistä kaupungeista

Los Angeles on kaupunginosien ja kaupunginosien kaupunki, ja siellä on niitä paljon. Osa siitä, mikä tekee kaupungista niin erikoisen, ovat sen monien alueiden väliset erot, jotka jäljittelevät ja heijastavat sen monimuotoista ja monikulttuurista väestöä.

"Enkelien kaupunki" on jaettu yli 80 erilliseen piiriin ja kaupunginosaan, eikä kahta samanlaista ole. Omalaatuisesta Venice Beachistä äskettäin uudistettuun Downtownin kaupunginosaan, Hollywoodin, julkkisten ja auringonpaistetun elämän kodissa on todella jotakin ja jokaiselle jotakin.

Hollywood -merkki

West Hollywood

Luultavasti yksi maailman kuuluisimmista homoalueista, West Hollywood on Los Angelesin homoyhteisön ja -kulttuurin ensisijainen kohde. Yli 40 % WeHon väestöstä tunnistaa olevansa LGBT+, joten alueella on vahva ja arvoituksellinen homoväestö, joka on havaittavissa kulkiessaan pitkin sen ikonisia bulevardeja.

Naapurustossa on yksi maailman keskittyneimmistä ja lupaavimmista homo-yöelämästä, ja siellä on 25 gay-baaria ja -klubia, jotka palvelevat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita ja makuja. Santa Monica Boulevard on Länsi-Hollywoodin keskus illan tulon jälkeen, kun katu herää eloon homoseksuaalisten paikallisten ja turistien keskuudessa, jotka haluavat kokea länsi-Hollywoodin juhlakulttuurin makua. The Länsi-Hollywoodin parhaat homobaarit ovat saaneet itselleen maailmanlaajuista mainetta hedonismin ja nautinnon linnakkeina, mukaan lukien Mickey's, Flaming Satulat ja Abbey.

Alue on myös muotoilun, taiteen ja muodin keskus, ja Länsi-Hollywoodin kaduilla on muodin suurimpien nimien lippulaivaliikkeitä. Lisäksi matkustajat voivat tutustua ikoniseen nykytaiteen museoon, joka on yksi Los Angelesin galleriaelämän keskuksista ja myös kansainvälisesti tunnustetusta luovuuden ja muotoilun instituutiosta.

Monet Länsi-Hollywoodin alueen paikallisista yrityksistä ovat homojen omistamia ja keskittyneitä, mukaan lukien valikoima kahviloita, kahviloita, ravintoloita ja putiikkeja, ja näin ollen homomatkailijat voivat tuntea olonsa tyytyväiseksi tutkiessaan monia mahdollisuuksia tyylikkäässä ja ikoninen West Hollywood. Lue lisää: Tekemistä Länsi-Hollywoodissa.

Silver Lake

Jos missä tahansa kuvastaa hipsterikulttuuria, josta Los Angeles on niin tunnettu, se on Silver Lake. Putiikkien, itsenäisten ravintoloiden ja kukoistavan taideelämän ansiosta alueesta on tullut Los Angelesin innokkaimpien hipsterien paratiisi. Silver Lake on kuuluisa taiteellisesta yhteisöstään, monikulttuurisuudestaan, luovasta tuotannostaan ​​ja täysin ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan.

Yksi alueen merkittävimmistä maamerkeistä on Griffith Park, jossa sijaitsee ikoninen Griffithin observatorio ja karu erämaa, joka sopii täydellisesti pyöräilyyn, patikointiin ja lenkkeilyyn. Puistosta vierailijat voivat nauttia 360 asteen panoraamanäkymistä, jotka tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät Los Angelesin keskustaan, kimaltelevalle Tyynellemerelle ja Hollywood-kylttiin. LA Zoo ja Greek Theatre sijaitsevat myös kätevästi lähellä, ja matkailijat voivat yhdistää nähtävyydet yhdeksi vauhdikkaaksi päiväksi Silver Lakessa.

Silver Laken kohokohta on kuitenkin Sunset Boulevard. Niin ikoninen kuin jännittäväkin, tämä legendaarinen katu on isännöinyt maailman vaikuttavimpia esityksiä, yökerhoja ja julkkisasukkaita, ja se ylläpitää edelleen vertaansa vailla olevan viileyden ilmapiiriä.

Venice Beach

Venice Beach

Useimmat suurkaupunkien asuinalueet menettävät suurimman osan aidosta viehätysvoimastaan, kun gentrifikaatiovoimat tekevät työnsä, mutta Venice Beach on poikkeus tästä säännöstä. Vaivatonta viileyttä edelleen tihkuva Venice Beach on historiallisesti ollut Los Angelesin omituisten ja syrjäytyneiden mekka, joita alueen taiteellinen henki, eklektinen yhteisö ja yleinen vaihtoehtoisuus kiinnostavat.

Tupakkamiljonääri Albert Kinneyn perustamisesta vuonna 1905 lähtien Venice Beach on ollut monien maailman kuuluisimpien ja lahjakkaimpien henkilöiden koti. Patti Smith, Jean-Michel Basquiat ja Charles Bukowski ovat kaikki kutsuneet Venice Beachin omituisia katuja kodiksi, ja alue tarjoaa edelleen luovan yhteisön asukkailleen ja vieraileville matkailijoilleen.

Alueen tunnetuimman boheemin lisäksi Venice Beachillä on myös vaikuttava ranta-alue, jonka ikoninen bulevardi kulkee rinnakkain Tyynenmeren valkoisen hiekan ja kirkkaiden vesien kanssa. Matkailijat voivat vuokrata valikoiman polkupyöriä, skoottereita ja rullaluistimia ja elää aidosti Los Angeles -fantasioitaan risteilyt alas ikonisella rannalla.

Kannattaa myös käydä Venice Beachin homobaareissa - Kukkokala ja Birdcage.

Mene Los Angelesiin

Keskustassa

Los Angelesin keskusta-alue on miellyttävän kompakti ja helposti saavutettavissa oleva kaupunki, joka on kuuluisa rönsyilevästä koostaan ​​ja vähemmän tehokkaista joukkoliikennejärjestelmistä. Arkkitehtonisten tyylien ja vaikutteiden tilkkutäkki, kaupunginosa tunnetaan kohoavista lasipilvenpiirtäjistä ja 1930-luvun tyylisistä art deco -maamerkeistä, kuten Eastern Columbia Buildingista. Suurimman osan kaupungin olemassaolosta Downtown tunnettiin karkeana ja parhaiten vältettävänä alueena, jossa asuivat Skid Row ja jotkut Los Angelesin heikoimmassa asemassa olevista asukkaista. Massakehitys- ja elvytysohjelmat ovat kuitenkin muuttaneet alueen vilkkaaksi innovaatioiden ja jännityksen keskukseksi.

Monet Downtownin vanhimmista perintörakennuksista, mukaan lukien kuuluisa Bradbury Building ja Orpheum Theater, on nyt täysin kunnostettu ja uusittu. Alueella on nopeasti kasvava taidekulttuuri, ja matkailijat voivat arvostaa tällä alueella sijaitsevia gallerioita ja museoita sekä vaikuttavaa katutaidetta.

Keskustan alueen ravintolamaailma on tämän kaupunginosan viehätyksen ja vetovoiman huippu. Los Angelesin keskusta, jossa ei koskaan ollut ravintoloita, on nyt koti lukuisille Yhdysvaltain parhaille kulinaarisille kokemuksille, ja vierailijat voivat usein nähdä kuuluisuuksia ja vaikuttajia nappaamassa naposteltavaa huippuluokan suosikkikohteissaan. Yksi alueen kohokohdista on Bavel, joka on kaupungin kulttuurieliittien suosikki ja joka tarjoaa upean menun Lähi-idän vaikutteita saaneista ruoista, jotka herättävät varmasti jokaisen matkailijan ruokahalun.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Los Angelesissa

Selaa valikoimaa retkiä Los Angelesissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Los Angeles matkaasi vartenHanki opas