Lisää rahaa rahoillesi!

Lisää rahaa rahoillesi!

Vierailemassa Thaimaassa? Tässä on vinkki, joka voi säästää rahaa.

Valuutanvaihto on erittäin kilpailukykyistä liiketoimintaa Thaimaassa. Tärkeimpien valuuttojen, kuten Yhdysvaltain dollarin, euron, Ison-Britannian punnan ja jenin, osto- ja myyntihinnan ero (osto- ja myyntihinnan välinen ero) on tyypillisesti vain yksi prosentti - tai vähemmän.

Paremmat hinnat Thaimaassa

Äskettäisellä matkalla Lontoosta Bangkokiin Heathrow'n lentokentän valuutanvaihtopisteet noteerasivat Thaimaan bahtiin valtavaa 15 %:n eroa. Suurin osa eurooppalaisista luotto- ja pankkikorteista soveltaa vaihtokurssia ja maksua, joka käytännössä lisää 3–5 % ostohintaa.

Paras rahavinkkimme on tuoda niin paljon käteistä kuin tuntuu mukavalta kuljettaa ja vaihtaa Thaimaan bahtiin Thaimaassa.

Tuo suurempia muistiinpanoja

Suuremmat setelit (100 dollaria, 50 euroa, 50 puntaa jne.) saavat parhaat hinnat. Joitakin pienempiä seteleitä (esim. 5 puntaa) ei ehkä hyväksytä. Vaurioituneita seteleitä (mukaan lukien teipillä korjatut), kirjoitettuja seteleitä ja kolikoita ei hyväksytä. Kaikissa vaihtopisteissä tulee esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus (esim. passi).

Kaikissa Bangkokin keskustan suurimmissa ostoskeskuksissa on lukuisia vaihtopisteitä, mutta suosikkimme on Super Rich – jonka uskomme jatkuvasti tarjoavan joitakin parhaat hinnat menossa. Matkailukohteissa, kuten Phuketissa, Samuissa tai Pattayassa, tarjous-/tarjoushaja voi olla hieman laajempi, mutta silti hyvä arvo verrattuna ulkomailta ostamiseen.

Paremmat hinnat kaupungissa

Lentokenttien saapumisalueella on paljon valuutanvaihtopisteitä Bangkokissa, Phuketissa, Samuissa jne., mutta vaihda vain tarvitsemasi käteistä, kunnes pääset koppiin tai pankkiin jossain kaupungissa. Jos vaihdat käteistä lentokentällä maksaaksesi taksin, muista pyytää pienempiä seteleitä (100 bahtia).

Kuten missä tahansa muussa maassa, hotellien vaihtokurssit ovat täydellinen huijaus.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Bangkokissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bangkokissa olevia retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bangkok matkaasi vartenHanki opas