Kuutamo

Kuutamokokemukset Aisha Shaibun kanssa

Otimme yhteyttä Aisha Shaibuun, Moonlight Experiencesin perustajaan. Hän johtaa retkiä Lontoon valtavaan LGBTQ+-yöelämään.

Tapasimme Aisha Shaibun, perustajan Kuutamoelämyksiä. Hän johtaa retkiä Lontoon valtavaan LGBTQ+-yöelämään. Hänen matkansa eivät vie sinua tavallisiin paikkoihin. Moonlight Experiences on omistettu tutkimaan kohtauksen boheemimpaa, kokeellisempaa puolta.

1. Mikä inspiroi sinua aloittamaan Moonlight Experiencesin?

Aloitin Moonlight Experiencesin useista syistä. Ensinnäkin se johtui siitä, että en nähnyt matkailualalla ketään, joka olisi näyttänyt minulta. Ylpeänä omituisena mustana naisena olen kohdannut tiettyjä haasteita matkoillani ja halusin varmistaa, että jokainen Lontoossa tai muissa kaupungeissamme vieraileva voi olla aito itsensä turvallisesti riippumatta siitä, kuka hän on. Toinen syy on se, että queer-tilat ovat aina olleet laskussa, ja uskon todella LGBTQ+-matkailun taloudellisen voiman hyödyntämiseen niiden ylläpitämiseksi. Halusin myös vahvistaa syrjäytyneitä POC-taiteilijoita ja yhteisömme ääniä, ja ajattelin, että voisin auttaa tekemään niin myös Moonlight Experiences -sovelluksella.

2. Mitä LGBTQ+-matkailijat voivat odottaa matkoiltasi? Ne näyttävät mahtavilta.

Jokainen LGBTQ+ -matkaaja, joka liittyy meihin, voi odottaa odottamattomia ja pitää hauskaa samanmielisten keikkojen kanssa ympäri maailmaa. Jokainen ilta on erilainen ja ainutlaatuinen, koska varmistamme, että matkustajat saavat kaupungin parhaan kokemuksen. Toimintamme yhdistää omituiset taidenäyttelyt, salainen historia, live-esityksiä, underground-juhlat ja omat tapahtumamme tarjotakseen täydellisen ympäristön tuntea itsensä osaksi yhteisöä. Pidämme myös ryhmäkoon pienenä (max 10 henkilöä) ja jokaista ryhmää johtaa yksi LGBTQ+-aktivisteistamme, joka paljastaa kaikki omituiset piilotetut helmet.

Kuutamokokemukset Aisha Shaibun kanssa

3. Lontoossa on valtava LGBTQ+-skene ja se on kehittynyt paljon viime vuosina. Mitkä sen puolet kiinnostavat sinua eniten?

Itse pidän mieluummin poissa queer-skenen kaupallisesta puolelta, joka sijaitsee pääasiassa Sohossa. Tämä johtuu siitä, että olen vetänyt vetoa erilaisiin alueisiin, jotka tarjoavat niche-tapahtumia. Huomaan myös, että he ovat osallistavampia ja edistävät monimuotoisuutta.

4. Monet LGBTQ+ -paikat on suljettu. Luuletko, että yötalouden menestyminen vaikeutuu?

On erittäin surullista, että monet queer-tilat on suljettu, koska ne ovat tärkeä osa yhteisöämme, vaikka tapahtumapaikkojen sulkeminen on aina ollut ongelma vuosia. Uskon, että yötalouden on varmasti vaikeampaa menestyä tilojen puutteen vuoksi, mutta vaikka tapahtumapaikat ovat vähenemässä, LGBTQ+ -tapahtumaillat ovat lisääntyneet eksponentiaalisesti, mikä osoittaa yhteisömme kasvua ja joustavuutta, mikä voi auttaa yöelämäämme edelleen kukoistamaan.

5. Jos sinun pitäisi valita pari, minkä valitsisit suosikkisi Lontoon homobaareiksi?

Valitsen sekoituksen homobaareja ja queer-tapahtumailtoja, joitain suosikkihomobaareistani ovat VFD Dalstonissa, Royal Vauxhall Tavernaja Dalston Superstore. Joitakin suosikkitapahtumailtojani ovat "Pxssy Palace", "HER Jack" (jonka järjestän HERSOCIALAPPin kanssa), "Mint" ja "LEZ Events".

Kuutamokokemukset Aisha Shaibun kanssa

6. Missä kaupungeissa Lontoon ulkopuolella on jännittävimmät LGBTQ+-kohtaukset?

Pariisi ja New York LGBTQ+ -skene on melko jännittävä varsinkin kun olet baareissa ja tapahtumissa, jotka ovat kaukana kaupallisesta hype'stä.

7. Oletko löytänyt nousevan LGBTQ+ -kohteen?

Joo! Lissabon on upea nouseva LGBTQ+-kohde, jolla on niin paljon tarjottavaa.

8. Kuinka voimme varata yhden retkistäsi?

Voit varata mitä tahansa matkojamme, jotka ovat saatavilla Lontoossa, Pariisissa, Lissabonissa, Barcelonassa ja Amsterdamissa verkkosivustomme kautta www.moonlightexperiences.com tai sosiaalisessa mediassa FB/Insta @moonlight_experiences.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas