Suosituimmat homohotellit 2021

Suosituimmat homohotellit 2021

Varatuimmat hotellit Travel Gay.

Tokiosta Berliiniin olemme koonneet listan viime vuoden varatuimmista hotelleistamme. Jotkut ovat homohotelleja, toiset ovat homojen suosiossa. Travel Gay on maailman vierailluin homomatkailusivusto. Saamme yli 50 miljoonaa sivun katselukertaa vuodessa. Voit taata, että varatuimmat hotellimme heijastavat homomatkailijoiden makua maailmanlaajuisesti.

 

Etsitkö homo- tai homoystävällistä hotellia? Älä etsi enää.

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae - Tokio

 

Aivan kulman takana Shinjuku-Gyoenmae-asemalta sijaitseva Hotel Shinjuku on tyylikäs ja edullinen. Tokion paras homo-yöelämä löytyy Ni-chomen alueelta tien varrella. Se on myös yhden Tokion suosituimmista homosaunoista lähellä. Huoneet ovat kompakteja ja hyvin varustettuja. Tämä on loistava tukikohta Japanin suureen pääkaupunkiin tutustumiseen.

Ruokaa tarjoillaan koko päivän hotellin pihviravintolassa pohjakerroksessa. Se on 15 minuutin kävelymatkan päässä Shinjukusta.

Varaa suoraan.

Trinity Silom -hotelli

 

Trinity Silom Hotel - Bangkok

 

Bangkok on laaja ja äänekäs kaupunki. Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella kadulla. The Silomin homokohtaus on aivan kotiovellesi. Sinulla on kaikki toiminnot kävelyetäisyydellä ja voit nauttia rauhallisesta yöunesta. Henkilökunta on erittäin homoystävällinen. Trinity Silom on ollut jatkuva suosikki Travel Gay useita vuosia.

Aamiainen tarjoillaan joka aamu, ja viereisessä rakennuksessa on uima-allas ja kuntosali.

Varaa suoraan.

Hotelli Ritual Torremolinos

 

Hotelli Ritual - Torremolinos

 

Vain miehille tarkoitettu homohotelli Costa Del Solilla Espanjassa, joka on yksi Euroopan suosituimmista lomakohteista. Se sijaitsee Torremolinoksen sydämessä, ja sieltä on suora yhteys Bajondillon rannalle. Siellä on kylpylä, sauna, nudistialue ja kattobaari. Juhlatunnelma vallitsee. Tämä on loistava valinta homojuhlalomalle Espanjassa.

- Torremolinoksen homo-yöelämä on helpon kävelymatkan päässä.

Varaa suoraan.

 

Axel Hotel Berliini

 

 

Axel Hotel - Berliini

 

Axel on Euroopan tunnetuin homohotellimerkki, ja Axel Berlin on ollut pitkään suosittu Travel Gay. Se sijaitsee Schonebergissä, Berliinin kuuluisalla homoalueella. KaDeWe-kauppakeskukseen pääsee helposti. Axel Berlin on juhlahotelli, mutta se on myös tyylikäs ja huoneet ovat erittäin tyylikkäitä. Hotellin baari on eräänlainen kohtaamispaikka homoseksuaaleille.

Berliinin homo-yöelämä on legendaarinen. Jos haluat juhlia, tämä kaupunki on sinua varten.

Varaa suoraan.

Imperial Palace Boutique Hotel

 

Imperial Palace Boutique Hotel - Soul

 

Itaewonin sydämessä sijaitseva Soulin paras yöelämä on aivan hotellin vieressä. Hotellin seinillä on eloisia taideteoksia. Itaewon on turistien suosituin alue - näet täällä paljon amerikkalaisia ​​sotilaita, kun he eivät ole kiireisiä demilitarisoidulla alueella. Se on myös täynnä homobaareja ja ravintoloita.

Huoneet ovat kompakteja, mutta taidokkaasti suunniteltu tuntumaan ilmavilta ja tilavilta.

Varaa suoraan.

 

St Giles Lontoossa

 

 

St Giles - Lontoo

 

Lontoo on laaja ja kallis kaupunki. Se houkuttelee vuosittain yli 30 miljoonaa ihmistä. Oikean hotellin valinta voi olla hankalaa – mistä edes aloittaa? St Giles on Lontoon suosituin hotelli Travel Gay. Se on mukava ja edullinen. Sohon vilkas yöelämä ja Oxford Streetin kaupat ovat aivan hotellin vieressä.

Lontoon keskustassa yöpyminen maksimoi kokemuksesi kaupungista. Monet tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat kävelykelpoisia. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Varaa suoraan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat retket Århusissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Århusissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Aarhus matkaasi vartenHanki opas