Amalfi

Suunnittele matkasi Napoliin ja Amalfin rannikolle

Tutustu Etelä-Italian parhaimpiin

Napolin ja Amalfin rannikon yhdistäminen tekee upeasta reitistä. Näet monia Etelä-Italian kohokohtia yhdellä matkalla. Se on yksi parhaista paikoista Euroopassa lomalle.

Jotkut ihmiset suuntaavat suoraan Amalfin rannikolle. Jos vietät aikaa Napolissa, voit lisätä matkallesi merkittäviä kulttuurikohteita. Se riippuu siitä, millaisen loman haluat viettää. Se tekee tästä reitistä niin mahtavan: voit muokata sitä kiinnostuksesi mukaan.

Napolista tai Amalfin rannikolta ei juurikaan löydy homoelämää. Se ei todellakaan ole juhlapaikka. Suuntaa Ibizalle tai Mykonosille sitä varten. Napolissa ja Amalfin rannikolla on kyse ruoasta, juomasta, kulttuurista ja viehättävien italialaisten kaupunkien tutkimisesta.

Napoli

Napoli

Amalfin rannikon seikkailusi alkaa Napolissa. Se voi olla rappeutunut kaupunki, mutta täällä kannattaa viettää muutama päivä. Voit käyttää sitä tukikohtana tutustuaksesi joihinkin Italian suosituimpiin turistinähtävyyksiin.

Pizza keksittiin Napolissa, joten haluat ehdottomasti napolilaisen pizzan, kun olet kaupungissa. Suosittelemme yöpymistä historiallisessa keskustassa (Centro Storico). Kun poikkeat pois historiallisesta keskustasta Napoli voi olla kaoottinen.

Napoli on hyvin vanha kaupunki. Suuntaa maan alle roomalaiselle akveduktille ja liity opastetulle kierrokselle. Se kannattaa tehdä, eikä se vie muutamaa tuntia kauempaa. Napolin historia ulottuu ennen roomalaisia. Sen perustivat kreikkalaiset ja se oli yksi suurimmista kaupungeista Suuri Kreikka. Löydät rakennuksia, jotka ovat peräisin muinaisista kreikkalaisista aina Napoleonin palatseihin saakka.

Siellä on pieni homokohtaus Napolissa. Napolissa on nykyään enemmän homotapahtumia kuin homotapahtumia. Napolissa järjestetään myös a homo Pride juhla joka heinäkuussa.

Sisäpiirin vinkki: Tilaa juoma baarista, niin saat aterian verran välipaloja. Vakavasti, he eivät pidättele. Valmistaudu hiilihydraatteihin! Jos sinulla on budjetti, voit elää napolin välipaloilla.

Pompeji

Pompeji

Tee varhain aamulla päiväretki Pompejiin Napolista. Juna on suora ja kestää enintään 30 minuuttia. Pompeiji on tietysti yksi planeetan suurimmista turistinähtävyyksistä. Kuten muistat koulusta, Vesuvius-vuori purkautui vuonna 79 jKr ja tuhosi Pompejin ja Herculaneumin kaupungit. Pompejin äkillinen hautaus säilytti sen läpi vuosisatojen. Se löydettiin 16-luvun lopulla, antiikin parhaiten säilynyt aikakapseli.

Vierailu Pompejissa on niin lähellä kuin koskaan pääset näkemään, kuinka ihmiset elivät kaksi tuhatta vuotta sitten. Kun suunnittelet matkaasi Napoliin ja Amalfin rannikolle, sinun tulee ehdottomasti ottaa huomioon Pompeji.

Vesuvius-vuori

Vesuvius-vuori

Kun olet käynyt Pompejissa ja palannut Napoliin pizzaa ja olutta varten, saatat haluta vierailla sen tuhonneessa tulivuoressa. Näet Vesuviuksen junaikkunasta, kun menet Pompejiin.

Vesuvius on edelleen aktiivinen tulivuori. Se purkautuu uudelleen ja se voi hyvinkin olla yhtä tuhoisa kuin vuonna 79 jKr. Napoli on vain 9 km päässä Vesuvius-vuorelta, joten se todennäköisesti kulkee Pompejin tietä - toivottavasti ei pitkään aikaan!

Voit mennä bussilla Vesuvius-vuorelle ja lähteä vaellukselle yhdelle maailman ikonisimmista tulivuorista. Siellä on selkeästi kartoitetut reitit, eikä sinun tarvitse mennä aina huipulle asti.

Sorrento

Sorrento

Sorrentoon pääsee Napolista junalla vain tunnissa. Sorrento on viehättävä pieni kaupunki. Kun sanomme pientä, tarkoitamme pientä. Tarvitset vain yhden päivän Sorrentossa. Se on turisti, mutta vierailun arvoinen. Sorrento tunnetaan porttina Amalfiin. Se on ollut matkailukohde matkailun alkuajoista lähtien. Byronin kaltaiset ihmiset vierailivat osana "Grand Touria".

Upeat näkymät kallioilta tarjoavat upeat näkymät. Kävele kiemurtelevilla kaduilla. Siellä on paljon pieniä kauppoja tutkittavaksi. Haluat sitten limoncellon tai ehkä aperol-spritzin, kun istut terassilla juomassa. Lasillinen aperol-spritsiä näytti olevan kaikki paitsi pakollinen vieraillessamme.

Sisäpiirin vinkki: Voit tehdä Pompejin ja Sorrenton samana päivänä. Mene Pompejiin aikaisin, tutustu raunioihin ja ota sitten lyhyt junamatka Sorrentoon. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Sorrentossa matkalla Amalfiin Napolista - sinun on vain säilytettävä laukut asemalla.

Amalfin rannikko

Amalfin rannikko

Voit vuokrata auton ja ajaa Amalfiin Sorrentosta. Jos olet vähän fantastinen, voit käyttää kuljettajan palveluita. Bussi on suosituin vaihtoehto. Amalfiin ei ole junia. Bussi kulkee pitkin tuulisia teitä ja syöksyviä kallioita. Sinäkin ajat, jos ajat, joten hanki auto vain, jos et ole huimausta.

Bussilla Sorrentosta Amalfiin kestää noin 1 tunti 40 minuuttia. Näet upeita näkymiä matkalla. Suuntaa Positanon läpi matkalla itse Amalfiin. Amalfin rannikolla on monia hotelleja ja huoneistoja, joista valita. Suosimme itse Amalfin kaupungissa yöpymistä. Se on ystävyyskunta Atraniin - pieneen kylään aivan Amalfin takana, mutta se on olennaisesti osa Amalfia.

Tämä on yksi Välimeren esteettisesti miellyttävimmistä osista. Löydät monia pieniä kahviloita ja baareja, joista on laajat näkymät rannikolle. Kannattaa valita hotelli tai huoneisto, jossa on parveke rannikolle päin - näkymä on todella jotain.

Voit tehdä päiväretkiä Amalfista Positanoon ja Ravelloon, joista jälkimmäinen on Gore Vidalin entinen koti. Muuten nauti baareista, ravintoloista ja hyvästä elämästä. Amalfin rannikko on loistava paikka rentoutua ylellisessä, unenomaisessa ympäristössä.

Oletko myyty? Jos olet valmis suunnittelemaan matkaasi Napoliin ja Amalfin rannikolle, kollegamme osoitteessa Out Of Office voi räätälöidä täydellinen matkareitti sinulle.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Napolissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Napolissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Napoli matkaasi vartenHanki opas