Top 5 Gay Mykonos -matkavinkkiämme

Top 5 Gay Mykonos -matkavinkkiämme

Mykonos on yksi Euroopan suosituimmista homokohteista. Se tarjoaa taatun kesäauringon, upeita rantoja ja villiä yöelämää.

Siellä on jopa hyviä arkeologisia nähtävyyksiä niille, jotka haluavat lisätä kulttuuria lomaansa. Ei ihme, että se on lainannut nimensä niin moniin homobaareihin ja saunoihin ympäri maailmaa.

Tässä on viisi parasta homomatkailuvinkkiämme saadaksesi kaiken irti homolomastasi Mykonosissa.

1 - Ranta

Jos haluat aurinkoa ja hiekkaa, Elia Beach pitäisi olla valintasi numero yksi. Se on yksi saaren suurimmista rannoista, jolla on kirkkaat, turvalliset vedet.

Oikeanpuoleinen osa on nudisti ja asteittain enemmän homo. Jos jatkat kävelyä, seuraavat muutamat poukamat ovat yksinomaan homoja ja risteilyt kivillä.

Voit myös kokeilla Superparatiisi. Tämä oli aiemmin saaren tärkein gay-ranta, mutta nyt se on sekoitettu ja suuri leirintäalue on ottanut vallan. Oikealla puolella on kuitenkin edelleen suuri homoosasto ja rantabaarin juhlat alkavat joka päivä auringonlaskun aikaan.

2 - Kulttuuri

Mykonos-tuulimyllytKäveleminen kauniissa Mykonoksen kaupungissa ja Pikku Venetsian katselu tuulimyllyiltä on ehdottomasti kohokohta. Jos haluat lisätä lomaasi kulttuuria, Mykonoksen arkeologisessa museossa (ti-su 09-30; 15 €) on mielenkiintoisia löytöjä läheisiltä saarilta, mukaan lukien Hercules-vartalo.

Mikään ei kuitenkaan voita puolen päivän retkiä Unescon kulttuuriperintökohteeseen Delosin saarelle, joka sijaitsee 3.5 kilometriä Mykonoksesta lounaaseen. Tämä on Apollon, jumalan, joka määritteli miesten kauneuden länsimaisessa taiteessa, syntymäpaikka.

Kauden aikana veneet lähtevät Delokseen Mykonoksen sataman vasemmalta puolelta ti-su klo 09, 00 ja 10 ja paluu klo 00, 11 ja 00. Lippuja voi ostaa edessä olevasta kioskista (14 € meno-paluu).

3 - Ruoka

Mykonoksen kaupungissa on erinomainen valikoima ravintoloita, mutta kokeile Nikosia ainakin kerran (Agias Monis; keskipäivällä – myöhään). Menneinä aikoina Nikos oli tärkein "gay"-ravintola ja paikka, jossa voit tavata saaren kuuluisan pelikaanin Petrosin. Pelikaaneja tulee ja menee, homojen oikeudet ovat parantuneet huimasti, mutta Nikos on edelleen siellä ja toivottaa homoturisteja erityisen tervetulleeksi kotitekoisella ruualla.

4 - Juo

Nuku vähän ennen kuin menet homobaareihin, kuten Lola (Pitaraki & Mitropoleos; 19– myöhään).

Kaksi suurinta gay-baaria/klubia ovat vierekkäin Vanhan sataman vieressä ja pääsevät liikkeelle vasta puolenyön jälkeen: Babylon kansainvälisten DJ:n ja Jackie O' sen drag queens kanssa.

Paraportianin kirkko5 - Risteily

Jos olet milloin tahansa kiimainen, voit kokeilla kahta tärkeintä risteilyyötä. Raatihuoneen vieressä Glamia vastapäätä olevissa yleisissä käymälöissä ei ole hyvästä syystä ollut sähkövaloja useaan vuosikymmeneen. Poliisi ja viranomaiset tietävät erittäin hyvin, mitä tapahtuu, mutta he antavat niiden toimia epävirallisena pimiönä.

Jos kävelet ylemmäs, Babylonin yli, löydät Paraportianin kirkon. Se on yksi Kreikan tärkeimmistä uskonnollisista monumenteista, joka on peräisin 1400-luvulta, mutta klo 03:00 jälkeen vanhat oviaukot, joissa munkkeja asuivat, toimivat homojen risteilykohteena. Kapea pikkukiviranta Paraportianin takana on myös täynnä miehiä, jotka etsivät kumppania yöksi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Mykonoksen parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Mykonoksen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in mykonos matkaasi vartenHanki opas