Phuket Pride 2014

Phuket Pride 2014

Phuket Pride on Thaimaan suurin ja menestynein LGBT-tapahtuma.

Ensimmäisen kerran vuonna 1999 järjestetty Phuket Pride on ilahduttanut turisteja ja paikallisia, sekä homoja että heteroita.

Tämän yhteisön hyväntekeväisyysyhteistyön kohokohta on Phuket's Pride -festivaali ja -kulkue.

Festivaali on paikallisten homoyritysten tukema ja paikallishallinnon tunnustama tärkeä matkailu- ja kulttuuritapahtuma.

Vuoden 2014 Phuket Pride järjestettiin välillä Sunnuntaina 20. huhtikuuta ja sunnuntaina 27. huhtikuuta 2014 ja keräsimme yli 300,000 XNUMX bahtia hyväntekeväisyyteen.

Päätapahtuma oli Pride Parade (suurin lajissaan Thaimaassa). Myöhemmin Patong Beachin ja Paradise Complexin ympärillä olevista baareista ja klubeista tulee suuri juhlapaikka, joka ulottuu myöhään yöhön.

Tämä on luettelo tapahtumista. Lue lisää täältä

Sunnuntai 20. huhtikuuta

Pride-viikon avausallasbileet @ CC:n Hideaway

Tanssi upeiden DJ:n tahdissa, ui, nauti kahdesta upeasta kabareeesityksestä ja herkuttele erityisellä Pride-buffetilla (350 bahtia sisältää lahjoituksen PLU/PRIDE-hyväntekeväisyysjärjestöille). CC:n Hideaway sijaitsee osoitteessa 84/21 Patak Road Soi 10 Kata.

Pääsymaksu on 100 bahtia, joka sisältää juoman. Ilmainen sisäänpääsy kaikille thaimaalaisille, mutta ei sisällä ilmaista juomaa. Nouse vain ja maksa ovella. klo 6-11.

Maanantai 21. huhtikuuta

Koko päivän allaskilpailu

Kiss Bar & Sundowners (Soi Paradise, Patong) isännöi Pride-allaskilpailua klo 11 alkaen. Pääsymaksu on 500 bahtia per henkilö. Katsojilta ei veloiteta, tule vain paikalle kannustamaan suosikkihenkilöäsi. Baari- ja ruokailutilat saatavilla.

Tiistai 22. huhtikuuta

Gay Day -risteily Raya Islandille

Tämä Gay Day -risteily Raya Islandille lupaa olla ikimuistoinen päivä. Rentoudu Raya Yai Islandin suojaisalla valkoisella puuterihiekkaisella rannalla, ui ja snorklaa kristallinkirkkaassa vedessä. 1,200 bahtia per henkilö.

Keskiviikkona 23. huhtikuuta     

Rantalentopalloturnaus

Suosittu rantalentopallokilpailu järjestetään La Flora -hotellin edessä Patong Beachillä.

Kilpailu 5 hengen joukkueille. Kaikki joukkueet pelaavat keskenään pistemäärän perusteella, mikä johtaa lopulliseen tyrmäykseen. Osallistumismaksu on 250 bahtia per henkilö. Kilpailu alkaa klo 11 ja päättyy klo 00 mennessä.

Katsojilta ei veloiteta (muita kuin rantatuoleja), joten tule paikalle kannustamaan suosikkijoukkuettasi. Baari- ja ruokailutilat saatavilla. Katsojia rohkaistaan ​​tukemaan näitä olemalla tuomatta omia virvokkeita.

Lounge 69 Pride -viikon avajaiset

Upouusi konseptibaari Paradisissa, Lounge 69, on valinnut Phuket Pride -viikon virallisiksi avajaisiksi. Luvassa on vapaa pääsy, ilmainen buffet, ilmainen tervetuliaisdrinkki ja upea show. 10% kaikista baarituloista menee PLU/Pride-hyväntekeväisyysjärjestöille. klo 8 myöhään.

Torstaina 24th April

Gaalaillallinen Millennium Resort -hotellissa

Ensimmäinen PLU:lle ja Phuket Pridelle. Arvostettu Millennium Resort Hotel Patongissa isännöi gaalaillallisen ja kabareeshown vierailevien DJ:n, viihdyttäjien ja Grand Charity Auctionin kanssa. Ilta alkaa klo 6 cocktaileja varten, illallinen klo 7. Liput sisältävät ilmaisen sisäänpääsyn yökerhoon "after party" -gaalaillalliselle. Pukukoodi on syyllinen, mutta upea.

Tapahtuma on rajoitettu 200 henkilöön. Lippujen ostaminen sähköpostitse gala@phuket-pride.org

Perjantai 25. huhtikuuta

Garland Party @ CC:n Hideaway

Pormestarin vaalien vuoksi kaikki Patongin baarit sulkeutuvat klo 6. CC Hideway on kuitenkin Katassa ja baarit ovat auki normaalisti.

CC Hideaway järjestää Mr Phuket Pride 2014 -vaalit. Luvassa on DJ:tä, uima-allas, jättimäinen ilmapallopoppi ja paljon muuta. Buffet on saatavilla hintaan 350 bahtia (johon sisältyy lahjoitus PLU/PRIDE-hyväntekeväisyysjärjestöille).

Lipun hinta on 200 bahtia, joka sisältää ilmaisen juoman, ilmaisen DAW-lipun ja seppeleen, jonka voit antaa suosikki Mr Phuket Pride 2014 -kilpailijallesi. Liput ovelta. Ilmainen kaikille thaimaalaisille, mutta ei sisällä ilmaista juomaa. klo 4-11.

Lauantai 26th             

Sunset Beach Party @ Iguana Beach

Iguana Beach on yksityinen lahti, 20 minuutin ajomatkan päässä Patongista. Juhla on yksinoikeudella rannan käytössä. Ui, tanssi, syö ja juhli vierailevien DJ:n, esiintyjien, tanssijoiden, auringonlaskun saksofonistien ja monien muiden kanssa samalla kun nautit kauniista Phuketin auringonlaskusta.

Lipun hinta on 900 bahtia, joka sisältää tervetuliaisjuoman, alkupaloja ja buffet BBQ:n. 5.30 - 11.30. Vain ennakkoon ostettu lippu. Sähköposti info@phuket-pride.org tiedoksi.

Tea Dance Street Party

Loistava tapa viettää myöhäistä iltapäivää ja alkuiltaa. Musiikkia ja esityksiä baareista, tanssia ja juhlia kadulla ja grillausmahdollisuus Bistro-ravintolasta . Lounge 69 isännöi suuren hyväntekeväisyyspalkinnon. Tapahtuma on ilmainen, vaikka grilli on maksullinen.

Kaikki Pride Week -tapahtumien tuotot lahjoitetaan PLU/PRIDE hyväntekeväisyysjärjestöille.

Yhteenveto aiemmista Phuket Pride -bileistä on saatavilla osoitteessa Phuket Priden Facebook-sivu. Viimeisimmät uutiset ja päivitykset Phuketin homoelämästä löytyvät myös viralliselta sivulta Phuket Pride -sivusto.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Phuketissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Phuketin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Phuket matkaasi vartenHanki opas