Rainbow Retreat - Tasmanian pyhäkkö

Rainbow Retreat - Tasmanian pyhäkkö

Kaksitoista vuotta sitten Melbournen asukkaat Peter ja Ian jättivät kaupungin elämän ja löysivät oman erityisen paikkansa.

Tasmaniassa he löysivät nykyisen tilanteen Rainbow Retreat vahingossa vierailtuaan toisessa lähellä olevassa kiinteistössä. He rakastuivat välittömästi upeaan luontoon ja upeisiin merinäkymiin.

Peter ja Ian rakensivat oman talon ja sitten kolme erillistä mökkiä vierailijoille sekä eläinten pelastus- ja kuntoutuspyhäkön.

Jokaisessa vierasmökissä on parivuode, nojatuolit puuhella, ruokapöytä ja täysin varustettu keittiö, jossa on kaasuliesi ja jääkaappi. TV, valot ja kuuma vesi ovat kaikki aurinkovoimalla. Sadevesi kerätään päärakennuksen katolta ja varastoidaan painovoiman syöttösäiliöihin, jotta mökit saavat vesihuollon suihkuihin, pesuun ja wc-tiloihin.

Mutta se on henkeäsalpaavat merinäkymät ja runsaasti villieläimiä, jotka todella tekevät Rainbow Retreat erityinen paikka.

Wallabit odottavat ovesi ulkopuolella (Peter tarjoaa avuliaasti erikoisrehua) ja tulet melkein varmasti näkemään vombatteja ja possumia. Sijainti on loistava tukikohta Tasmanian koillisrannikkoviivaan tutustumiseen, mukaan lukien läheinen Bay of Fires ja upea Wineglassin lahti.

Rainbow Retreat on ekologinen retreat kaikessa mielessä. Älä odota mukavuuksia, joita löydät hotellista. Peter ja Ian kuitenkin lataavat matkapuhelimesi ja kannettavat tietokoneesi päärakennuksessa. Tarjolla on juomavettä ja tarvikkeita mannermaiseen aamiaiseen, ja jääkaappi on täynnä viiniä ja olutta. Ja jos valitset, Ian valmistaa herkullisen kotitekoisen illallisen ja toimittaa sen mökille.

Tämä merkittävä "poissa kaikesta", jonka luonto kirjaimellisesti koputtaa ovellesi (wallabies!), jota johtaa aivan ihana homopari.

Jos vierailet Tasmaniassa, varmista, että aiot viettää vähintään kaksi yötä Rainbow Retreatissa.

Lisää tietoja homo Tasmania, napsauta tästä.

Lisätietoja Rainbow Retreat, napsauta tästä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Tasmaniassa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Tasmanian retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Tasmania matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli