Richard E Grant drag queenina

Richard E. Grant: "Drag queenin pelaaminen toi minulle unettomia öitä"

Tapasimme Richard E. Grantin keskustellaksemme Everybody's Talking About Jamie -elokuvasovituksesta.

Richard E. Grant on yksi Ison-Britannian tunnetuimmista näyttelijöistä. Hän sai Oscar-ehdokkuuden homomiehen esittämisestä Voitteko koskaan antaa anteeksi? ja varmisti komedian kuolemattomuuden, kun hän näytteli elokuvassa Withnail ja minä.

Hänen viimeisin roolinsa saattaa hyvinkin olla hänen rohkein tähän mennessä. Hän tanssii, laulaa, uskaltaa Sheffieldin aksentilla ja joutuu vetäytymään ensimmäistä kertaa elokuvasovituksessa Kaikki puhuvat Jamiesta.

Musikaalista tuli valtava hitti West Endissä. Elokuvasovitus oli väistämätön, ja sen nähtyämme voimme taata, että se on hauska kello!

Lavaversio on saanut inspiraationsa vuoden 2011 televisiodokumentista nimeltä Jamie: Drag Queen XNUMX-vuotiaanaJenny Popplewellin ohjaama pojasta nimeltä Jamie Campbell pienessä entisessä kaivoskaupungissa Englannissa kerää rohkeutta kertoa luokkatovereilleen, että hän haluaa olla drag queen. Hänen unelmansa on esiintyä tanssiaisissa vedossa. Se on kuin Billy Elliot, vain paljon hauskempaa ja paljon enemmän leiriä.

Otimme yhteyttä Richard E. Grantiin saadaksemme lisätietoja hänen roolistaan Kaikki puhuvat Jamiesta.

 

Loco Chanellen täytyy olla mahtava hahmo näytettävänä?

"Ehdottomasti hämmästyttävää, koska hän muuttuu tästä lamaantuneesta vanhasta, joka on johtanut drag-kauppaa rappeutuneessa Sheffieldin osassa, ja hänestä tulee entinen Loco Chanellen drag-persoona, joka oli menestynyt Sohossa 80-luvulla."

"Sitten Jamie, kuusitoistavuotias poika, tulee hänen kauppaansa ja sanoo haluavansa tulla drag queeniksi. Se on hieno muutos."

Mutta Loco Chanellella on monimutkainen taustatarina, jota emme näe musikaalissa, mutta se korostetaan elokuvassa.

"Siellä on kolmen minuutin montaasi, jossa näet Hugon menevän ajassa taaksepäin ja todistavan kaikesta, mitä hänelle tapahtui. Menestyksestä Sohossa kumppaninsa menettämiseen AIDSille. Saat 20 vuoden historian jonkun montaasin kanssa kappaleet. Se ankkuroi tarinan."

Jamien unelma on mennä tanssiaisiinsa vedossa. Hugon tarina oli ollut monimutkaisempi selvän sukupolvien välisen kuilun vuoksi. Hänen sukupolvensa kohtasi Stonewallin, 70-luvun hedonismin ja sitten AIDSin 80-luvulla.

"Hugo antaa Jamielle käsityksen siitä, että hän ei ole yksin kamppailussaan. Hän on ihmisten harteilla, jotka olivat tulleet ennen häntä."

Nuori Jamie on löytänyt itselleen mentorin.

Kaikki puhuvat Jamiesta

Tämä elokuva merkitsee Richard E Grantin debyyttiä laulajana ja drag queenina. Se on melkoinen muutos! "Minulla oli loistava tanssinopettaja, joka oli työskennellyt Kylie Minoguen kanssa. Hän opetti minut juoksemaan, kävelemään, kiertämään korkokenkiä ja pitämään siitä kaiken nihkeästi ja tsemppiä tehdäkseni sen. Guy Common teki uskomattoman vetimeikin. Nadia Stacey loi tämän Thatcherin -kuin hiukset, jotka tekivät minusta 6 jalkaa 8. Guy Speranza teki kaksinkertaisen D läpinäkyvän mutta ei aivan läpinäkyvän harsoliivin, jossa sain hypätä ympäriinsä. Se oli uskomaton kokemus."

Kaikki puhuvat Jamiesta

Aiemmin, Richard oli sanonut, että homonäyttelijöiden pitäisi esittää homorooleja, jota olemme kysyneet aiemmin Stephen Fry. Mikä sai hänet muuttamaan mieltään? "Tuo keskustelu liittyi siihen, kun Darren Criss voitti Versacen salamurhaajan näyttelemisestä. Hän sanoi, ettei hän enää koskaan näytä homohahmoa. Olin tuolloin Can You Ever Forgive Me -palkinnon piirissä? Melissa McCarthy ja minä pelasimme molemmat. homohahmoja. Keskustelu sitten oli, miten voit perustella sen? Kun tapasin Jonathan Butterellin, Jamien ohjaajan, kysyin, miksi hän ei valinnut homonäyttelijää tai drag queeniä. Hän sanoi "sinulla on surulliset silmät". Hän osoitti että koko luova tiimi oli homo, ja olemme päättäneet, että olet paras henkilö näyttelemään tätä roolia."

"Sanoin hänelle, että hänen täytyisi väitellä ja perustella, että hän heitti minut. Hän sanoi, että se oli hänen tehtävänsä ja kysyi, tekisinkö sen. Joten tein sen. Et halua olla tunteeton tai näyttää siltä. kuin ottaisit mahdollisuuden pois joltakulta toiselta. Pelkäsin tekeväni sen, koska se on niin mukavuusalueeni ulkopuolella. En ollut koskaan tehnyt vetoa tai Sheffield-aksenttia. Se teki siitä pelottavaa, mutta myös innostavaa."

"Kun olet tehnyt sitä neljä vuosikymmentä kuten minä, on hyvä löytää jotain, joka antaa sinulle unettomia öitä."

Everybody's Talking About Jamie julkaistaan ​​17. syyskuuta Amazon Prime Videolla.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas