Shanghai PRIDE 2014 - Se on "Parempi yhdessä!"

Shanghai PRIDE 2014 - Se on "Parempi yhdessä!"

13.-22. kesäkuuta Manner-Kiinan kansainvälisimmässä kaupungissa järjestetään LGBT-yhteisön suurin vuosittainen juhla.

Tänä vuonna järjestetään erilaisia ​​aktiviteetteja teemalla "Paremmin yhdessä".

"Viiden mahtavan kehitysvuoden jälkeen olemme todella ylpeitä ja arvostamme LGBT-yhteisöä ja sen liittolaisia ​​yhtenä kokonaisuudesta", järjestäjä Raymond Phang sanoi.

"Meidän 6. ShanghaiPRIDE, käytämme sateenkaaren kuutta väriä maailmanlaajuisissa LGBT-liikkeissä esitelläksemme "yhdessä paremmaksi" tulemisen merkitystä.

Toinen järjestäjä Charlene Liu sanoi, että hän ja hänen kollegansa ovat kiireisiä viimeistelemässä monipuolista yhdistelmää tapahtumia, kuten avajaisia, elokuvafestivaaleja ja teatteriesityksiä.

ShanghaiPRIDE-juliste"Meillä on myös taidenäyttely, paneelikeskusteluja ja triviailta, joilla pyritään juhlimaan yhteisömme monimuotoisuutta, vahvistamaan meitä ja levittämään yleismaailmallisia hyväksynnän ja tasa-arvoisen rakkauden viestejä", Liu sanoi.

Tämän vuoden Pride-tapahtuman tuotto jaetaan Lestalkin, HIV/AIDS-tietoisuuden ja terveydenhuoltoryhmän Zuoyoun sekä Chengdu Tonglen terveysneuvontapalvelun kesken.

"Tapahtumissa, kuten taidenäyttelyssä, elokuvafestivaaleissa ja teatterinäytelmissä, esitellään kiinalaisia ​​ja kansainvälisiä teoksia, kun taas järjestäjät ja vapaaehtoiset ovat myös monista paikoista ympäri Kiinaa ja muualtakin", järjestäjä Phang sanoi.

"Vaikka olemme kotoisin eri paikoista, monet kokemuksemme ovat samanlaisia, joten jaamme niitä paneeleissa ja kulttuuritapahtumissa tutkien aiheita, kuten transsukupuolisten yhteisöön liittyviä aiheita, terveyttä, avioliittoa ja perheen hyväksyntää."

"Emme malta odottaa, että pääsemme aloittamaan ShanghaiPRIDE-viikon ja jakamaan rakkauden ja hauskanpidon", Liu lisäsi.

Tapahtumien aikataulua varten Klikkaa tästä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Shanghaissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Shanghaissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Shanghai matkaasi vartenHanki opas