Tukholman keskusta

Tukholma: Skandinavian homopääkaupunki

Historialliset nähtävyydet, vilkas yöelämä ja paljon kauniita homomiehiä; toimittajamme Kieran Watkins pyörtyy Ruotsin pääkaupungista.

Ystävällisistä paikallisista majesteettisiin ranta-alueisiin Tukholma on yksi niistä kuvankauniista kaupungeista. Rakennukset, ulkotila, kuninkaallinen historia, baarit, se on rakkautta kaikkeen leirilliseen ja värikkääseen (Euroviisut tulevat mieleen!); täällä on jokaiselle jotakin, varsinkin jos olet homopari tai sinkku homomies.

Tässä on matkaoppaani viikonloppulomalle Ruotsin pääkaupungissa.

 

Perjantai

 

Hienot yhteydet: Mene Tukholmaan aikaisin iltapäivällä saadaksesi kaiken irti viikonloppulomastasi. Kaupungissa on paljon matkustusvaihtoehtoja, mukaan lukien lentokone, juna ja vene. Lensin Arlandaan ja otin Arlanda Expressin – nopean ja käytännöllisen – joka vie sinut suoraan keskusasemalle.

Kätevä majoitus: Sisäänkirjautuminen johonkin aseman lähellä olevista hotelleista. Nordic C Hotel on siisti, hieno vaihtoehto, mutta Radisson Blu Waterfront Hotel on paras näkymä.

Löydät lisää Tukholman hotellitarjouksia tätä.

Tukholman vanha kaupunkiStressitön matkustaminen: Tukholmaan pääsee parhaiten kävellen, pyörällä tai metrolla. Matkustaminen on suhteellisen helppoa, muista vain ostaa 72 tunnin matkakortti SL-keskuksista, lehtikioskeista tai maanalaisista laitureista.

Suuntaa vanhaankaupunkiin – Gamla Staniin – ja eksy kapeille, mukulakivikaduille ja kauniille kävelyteille. Löydät Kuninkaanlinna myös täällä, täydellinen nähtävyyksille.

Syö varhainen illallinen klo Chokladkoppen, suosikkikahvila-baarimme, ennen kuin palaat hotellillesi suihkuun, pukeutumaan ja valmistautumaan tulevaan yöhön.

TGIF: Parhaat perjantai-illan juhlat järjestävät Klubb Hangel, joka sijaitsee keskeisellä paikalla ikonisella Club Backdoorilla. Vaihtoehtoisesti legendaarinen CLEAN Group järjestää ja isännöi säännöllisesti tanssijuhlia ympäri kaupunkia.

 

Lauantai

 

Herkullista ruokaa: Brunssi on ilmeisesti iso viikonlopun perinne Tukholmassa, joten nauti makuuhetkestä ja suuntaa mahtavaan Mälarpaviljongen herkullista ateriaa varten klo 11 alkaen. Jos se ei ole auki, heidän sisarbaarinsa Vihreä Kuningatar on myös erittäin suositeltavaa.Tukholman ilmakuva

 

Nähtävyydet tai strip-off: Kävele takaisin rantaa pitkin ja pysähdy historialliseen Tukholman kaupungintalo, jossa voit nähdä kuuluisan kultaisen Kolmen kruunun. Jos et halua ottaa kuvia, katso eroottinen video ja pidä hauskaa lähistön pimeissä huoneissa MANHATTAN risteilyklubi.

Iltajuhlat: Toinen vierailu vaaditaan Gamla Staniin, josta löydät parhaat homobaarit. Sivurata on Tukholman vanhin homobaari, ja se on avoinna klo 1 asti tarjoten herkullisen ruokamenun ja kutsuvan ilmapiirin.

Juhlatunnelmaa: Lauantai-illan juhlimista varten sinun täytyy käydä legendaarisessa king Kong Club, paikka, jossa Tukholman kuumat homot kokoontuvat joka viikonloppu. Jos haluat vähemmän poppia ja enemmän fetissihauskaa, valitse SLM Tukholma sen sijaan.

 

Sunnuntai

 

Tukholman rantaTanssiva kuningatar: Tukholman vierailu ei olisi täydellinen ilman matkaa legendaariseen ABBA: Museo, täydellinen krapulan hoito. Hyvä kahvi löytyy lähistöltä Sininen porten, ja täällä on teemapuisto ja muita museoita, jos haluat päivittää Ruotsin historiaasi tai ajaa vuoristoradalla.

Viimeistele päivitettynä: Tuntuuko vieläkin hieman karmealta? Tee viime hetken ostoksia ja risteilyjä osoitteessa Yhdysvaltain video, ennen kuin suuntaat takaisin hotellille hakemaan laukut ja jättämään hyvästit tälle värikkäälle, viehättävälle kaupungille.

Pysytkö pidempään? Jos lähdet maanantaina, älä missaa vierailua Tukholman parhaiten varjeltuihin homojen salaisuuksiin, Patricia. Täällä homomiehet kuumenevat ja hikoilevat tällä entisellä yksityisellä huviveneellä muutettu baari; luota minuun, sinulla on ikimuistoinen ilta!

Rakastimme Tukholmaa, Skandinavian homopääkaupunkia. Oletko samaa mieltä kanssamme? Twiittaa meille @travelgay

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Tukholmassa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Tukholman matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Stockholm matkaasi vartenHanki opas