Kuinka hyvä on Taipein homoklubielämä

Taipei, Aasian homojuhlien pääkaupunki

Taipein gay-kerhoelämä jatkuu voimistuneena ja on kiistatta nyt Aasian paras.

Tapei on nopeasti tehnyt itselleen nimeä homo-yöelämän pääkaupunkina Aasiassa ja jatkuvasti kasvavan homoklubien, baarien ja muiden paikkojen määrän ansiosta tämä titteli näyttää olevan hyvin ansaittu.

Suurin osa Taipein homoelämän paikoista löytyy Red Housesta ja sen ympäristöstä, entisestä torista, joka on pitkään ollut kaupungin homo-yöelämän keskipiste. Taipein homoklubit ovat valtavia, kiireisiä ja toiminnantäyteisiä, kun taas suosituimmat homobaarit ovat yleensä pienempiä, mutta tarjoavat monipuolisemman valikoiman paikkoja ja kokemuksia.

G.Star on yksi kaupungin suosituimmista homotanssiklubeista ja on myös yksi sen suurimmista, kattaa kaksi kerrosta ja tarjoaa useita suuria baareja. G.Star on yleensä suosittu Taipein nuoremman homojoukon ja kansainvälisten turistien keskuudessa, jotka pysähtyvät nauttimaan energisestä ja iloisesta ilmapiiristä, josta G.Star tunnetaan parhaiten. Klubi järjestää säännöllisesti teemailtoja, ja vieraat voivat päästää sisäiseen tähtensä valloilleen yksityisissä karaokehuoneissa.

Monet Taipein parhaista homobileistä järjestävät tapahtumaryhmät, kuten tehdas, kaupungin suurin kuukausittainen homotapahtuma. Werk sijoittuu yleensä Triangle Clubiin, ja se tunnetaan maailmanluokan vedättäjistä, miestanssijoista ja upeista juomatarjouksistaan. Ilta houkuttelee eniten ihmisiä Taipein homoelämästä.

Jos haluat yhden Taipeissa olevista homobaarikokemuksista, katso enää Kahvila Dalida. Säännöllisiä ja erittäin suosittuja drag-esityksiä isännöivä Cafe Dalida on kaupungin homo-yöelämän keskeinen osa, ja se on suosittu paikka paikallisten ja turistien keskuudessa, ja sen ovista tulvii väkijoukkoja ennen kuin suuntaavat isompiin klubeihin. Cafe Dalida sijaitsee Red Housessa ja on lähellä monia muita paikallisia homobaareja ja -klubeja.

Säännölliset viikoittaiset yöt klo Hypätä, Funky Club ja G tähti ovat lähes aina täynnä, ja järjestämät massiiviset tanssitapahtumat G5 houkuttelee tuhansia Aasiasta ja muualta. Erinomainen tuotannon laatu ja maailmanlaajuisesti tunnetut DJ:t varmistavat, että juhlat juhlimaan suuria tapahtumia, kuten uudenvuodenaattoa, ovat loppuunmyytyjä.

Mutta kyse ei ole vain juhlista. Taipei 101 ilotulitus, hyvä ruoka, ystävälliset ihmiset ja eloisa homoelämä tekevät Taipeista upean homokohteen.

Kris Trexler oli vain yksi niistä, jotka matkustivat tuhansia kilometrejä (hänen tapauksessaan Los Angelesista) ollakseen Taipeissa uudenvuodenaattona. Hänen videonsa G5:stä ja JumP:stä esittelee Aasian homoklubien parhaat puolet.

Kris kertoi meille: "Olen lentänyt Kaliforniasta Taiwaniin neljä vuotta peräkkäin koko uudenvuodenkokemuksen takia Taipeissa. Se on kallista, mutta jokaisen pennin arvoista, ja aion jatkaa perinnettäni tulevina vuosina."

Erityiset kiitokset Krisille luvasta jakaa Travel Gay.

Lue lisää: Tekemistä Taipeissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Taipeissa

Selaa valikoimaa retkiä Taipeissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Taipei matkaasi vartenHanki opas