parhaat homobaarit sohossa

Sohon parhaat homobaarit

Tutustu oppaaseemme Sohon parhaisiin homobaareihin

Sohossa on Lontoon parhaita homobaareja, ja se on Iso-Britannian suurin homoseksuaali. Se on aivan Lontoon sydämessä, Mayfairin ja Covent Gardenin välissä. Sohon keskustassa on Soho Square: loistava paikka istua ja juoda kesällä. Soho Square perustettiin vuonna 1661 monarkian palauttamisen kunniaksi. Kaarle II:n patsas seisoo edelleen aukiolla. Nykyään se on enemmän risteys erilaisten liiallisten valtioiden välillä. Oxford Street pohjoispuolella on ihanteellinen ostoksille ja Sohon seksikaupat ja baarit lännessä ja etelässä hyvään hedonismiin.

Soho Squarea ympäröi monia Lontoon kuuluisimpia homobaareja. Tämä kaupunginosa on pitkään ollut homojen ja boheemien paratiisi. Sodan jälkeiseen aikaan se oli täynnä bordelleja, maanalaisia ​​juomapaikkoja, risteilyalueita ja homobaareja. Soho oli sana synnille. Colony Roomin kaltaisista baareista tuli legendaarisia. Menisit alas likaisia ​​portaita pitkin löytääksesi kirkkaan vihreitä seiniä, erilaisia ​​winoja ja Lontoon töykeimpien publikaanien Muriel Belcherin tai Ian Boardin rajuja hahmoja. Se oli sellainen paikka, jossa saattoi nähdä Francis Baconin ostavan jokaiselle kierroksen juomia. Peter O'Toole oli tiedossa. Jos osoittautui tylsäksi, Ian Board ylensi sinua loukkauksilla ja kieltäytyi palvelemasta sinua.

Kun Colony sulki ovensa vuonna 2008, se merkitsi yhden aikakauden loppua. Uusi Soho oli syntymässä. Rikkaampi, vähemmän boheemi, mutta silti hyvin homo. Nykypäivän Soho saattaa olla vähemmän meluisa, mutta se säilyttää silti anarkkisen henkensä. Se on oikea paikka, jos haluat juhlia Lontoon keskustassa. Sinun pitäisi aloittaa pukemalla tavarasi maailmankuululle Old Compton Streetille - saat varmasti muutaman katseen ihmisiltä, ​​kuten teet! Lue lisää: Lontoon parhaat homoystävälliset hotellit

Etsitkö parhaita homobaareja Sohossa? Älä etsi enää.

Pihabaari

Piha

Yard on kiistatta suosikki homobaarimme Sohossa. Se sijaitsee Rupert Streetillä. Sisäänkäynti on hieman vähemmän näkyvä kuin jotkut muut Sohon homobaarit. Nöyrä musta kyltti johdattaa sinut sisäpihalle. Kesäkuukausina terassi on aina täynnä. Asiakkaat ovat yleensä hyvin pukeutuneita - tässä laitoksessa on paljon silmänruokaa. Se ei ole ikään perustuvaa syrjintää, joten näet kaksikymppisiä disco-nukkeja ja viisikymppisiä disco-isiä. Alakerrassa on baari ja yläkerrassa baari, jossa on pieni terassi.

Se on loistava paikka aloittaa tai lopettaa homoilta Sohossa. Voit tulla The Yardiin juttelemaan ystävien kanssa - musiikki ei ole niin kovaa, ettet kuule toisiamme, kuten joissain baareissa! Se on myös hyvä paikka tuoda ensimmäiset treffit, mieluiten ennen kuin se on liian kiireinen. Olettaen, että treffisi on pettymys, voit suunnata tietä Sweatbox Sauna. Mutta entä jos myös treffeilläsi olisi sama idea ja törmäsitte toisiinne? Se olisi kiusallista.

Mene Pihalle

G-A-Y bar

G-A-Y bar

G-A-Y on laitos sekä Lontoossa että Manchesterissa. Se sijaitsee Old Compton Streetillä - et voi missata sitä. Ovessa on räikeä vaaleanpunainen kyltti, ja henkilökunta on usein ulkona yrittäessään kutsua sinut sisään juomakupongilla ja rannekoruilla. Sisällä näet musiikkivideoita jokaisella seinällä. Odotettavissa leirin pophittejä. G-A-Y Baari houkuttelee yleensä nuorempaa yleisöä. Se on houkutellut myös joitain musiikin suurimmista tähdistä: se on yksi harvoista pienistä paikoista, jossa isännöidään Lady Gagan ja Madonnan kaltaisten megatähtien intiimejä keikkoja.

- G-A-Y tuotemerkki on tunnetuin kaikista Britannian homobaareista.

Siirry G-A-Y bar

Kylä Soho

Kylä Soho

 

VILLAGE, joka on ollut Sohon homoelämän keskeinen osa, on ollut toiminnassa vuodesta 1991. Siitä lähtien se on ollut suuri vetovoima Sohon valoisille nuorille. Se on tien toisella puolella Piha, joten ihanteellinen baarihyppelyyn. VILLAGE Soho isännöi Lontoon hienoimpia go-go-tanssijoita. Se on melko intiimi tila, joten saatat törmätä ihmisiin varsinkin happy hourin aikana.

Se on avoinna klo 4:sta myöhään seitsemänä päivänä viikossa.

Mene SOHO-kylään

Hän

Hän Soho

She Soho on Sohon ainoa omistettu lesbobaari. Se sijaitsee Old Comptonissa aivan toiminnan sydämessä. She Soho on baari ja se on klubin muotoinen yön edetessä. Lontoon illan hienoimmat naiset astuvat tanssilattialle ja juhlat alkavat vauhdilla. Hän isännöi myös stand-up-komediailtoja, kabareetapahtumia ja drag king -iltoja, kuten "fancy a femme?" Luulen, että me kaikki teemme! Hän työllistää kokonaan naisia. Voivatko miehet tulla sisään? Kyllä, miespuoliset liittolaiset voivat liittyä hauskanpitoon, kunhan heidän seurassaan on naisia.

On sääli, että Lontoossa ei ole enempää lesbobaareja. Mutta kunnes se tapahtuu, She Soho on enemmän kuin tarpeeksi upeaan illanviettoon.

Mene She Sohoon

Freedom Bar Soho

Freedom Bar Soho

Tyylikäs cocktailbaari gay Sohon sydämessä, tämä on hyvä valinta, jos etsit hieman hienostuneempaa illanviettoa. Ehkä asetat maailman oikeuksiin joidenkin ystävien kanssa muutaman kosmopoliitin takia. Olettaen, että tunnelma vie sinut ja haluat siirtyä illan vähemmän hienostuneeseen vaiheeseen, mahdollisuudet ovat loputtomat. Juuri se on Sohossa niin hienoa: voit siirtyä tyylikkäästä roskaiseen ja takaisin sydämen sykeissä. Sohossa on lukemattomia baareja, klubeja ja ravintoloita.

Freedom Bar Soho on suosittu West Endin esiintyjien keskuudessa. Tunnelma on sopivan teatraalinen ja cocktailit ovat erittäin bougie.

Mene Freedom Bar Sohoon

KU BAR

KU Baari

Okei, joten ehkä me huijaamme hieman! KU Bar on tien toisella puolella Chinatownissa, mutta rehellisesti sanottuna, se on kirjaimellisesti viiden minuutin kävelymatkan päässä Sohosta. Tämä on epäilemättä yksi Lontoon parhaista homobaareista ja homoklubeista. Baarissa on hyvä käydä nauttimassa aikaisin drinkki ennen kuin suuntaat Old Compton Streetin lähellä oleviin baareihin tai sen jälkeen, kun olet tavannut kavereitasi ja olet valmis tanssimaan. Baarimikot ovat hullun hyvännäköisiä ja usein ilman paitaa. Mene alakertaan KU Clubille, kun olet valmis juhlimaan. Olettaen, että olet sinkku ja haluat leikkiä, silmät vaeltavat tässä paikassa - vain sanomalla.

Huomattavan kokemuksemme mukaan monet Sohon parhaista gay-iloista tekevät tyydyttävän lopputuloksen KU Clubissa.

Siirry KU Bariin

Noin Soho

Noin Soho

Circa on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi Sohon parhaista homobaareista viimeisen vuosikymmenen aikana. Se houkuttelee enimmäkseen hyvin pukeutuneita 20- ja 30-vuotiaita. Viikonloppuisin se voi olla pakattu ja se on melko pieni tila. Circa on avoinna klo 1 asti seitsemänä päivänä viikossa. Toisin sanoen se sulkeutuu, kun seurat alkavat kiinnostaa. Baarin henkilökunta on erittäin helppoa silmille.

Voit myös istua ulkona terassilla ja katsella ihmisiä. Soho on muuten yksi maailman parhaista paikoista ihmisten katseluun.

Mene Circa Sohoon

Freedom Bar

Rupert Street

Rupert Streetillä sijaitseva tämä on yksi Sohon yleisimmistä homobaareista. Baarimikot käyttävät yleensä liivejä ja herättävät melko paljon huomiota. Iltaisin se on aina täynnä, mutta päivällä voi olla hiljaisempaa. Rupert Steet on myös hyvä valinta teatteria edeltäviin cocktaileihin. Happy hour on klo 12-8 - eli kahdeksan happy hour -aikaa peräkkäin.

Mene Rupert Streetille

Ystävällinen

Ystävällinen yhteiskunta

Yksi suosituimmista homobaareistamme Sohossa, kannattaa käydä, jos löydät sen! Friendly Society on kellaribaari. Soho oli aikoinaan kellaribaarien kotipaikka, joista monet olivat moraalisesti kyseenalaisia. Kun lisenssilainsäädäntö oli rankaisevampaa, baarit joutuivat sulkemaan aikaisemmin. Joistakin Soho-juomapaikoista tuli "jäsenkerhoja" eikä pubeja. Niiden annettiin pysyä auki myöhemmin - monet niistä olivat kellaribaareja. Poissa silmistä poissa mielestä, näettehän. Tämän päivän Soho on hyvin erilainen. Friendly Society on tyylikäs ja houkuttelee hyvin pukeutuneita ihmisiä. Se on loistava valinta homoillan viettoon Sohossa.

Mene Ystävälliseen Seuraan

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas