fubar

Länsi-Hollywoodin parhaat gaybaarit

Gay West Hollywood -opas

West Hollywood on yksi Amerikan suurimmista homoseksuaaleista. Se on täynnä homobaareja ja homoklubeja. West Hollywood - tai WeHo - on oikea paikka, jos haluat juhlia. Se on maailman viihteen pääkaupunki. Luonnollisesti yöelämä on maailmanluokkaa.

Näet joitain Amerikan tyylikkäimmistä kavereista hyppäämässä Länsi-Hollywoodissa. Valmistaudu vakavaan silmänruokaan. Valittavana on niin monia baareja ja klubeja, mukaan lukien kimaltelevat megaklubit ja matalat urheilubaarit. Tämä on yhteenveto WeHon parhaista homobaareista ja klubeista. Lue lisää: Länsi-Hollywoodin kulttuurikohokohdat.

 

Gay-baareja ja klubeja West Hollywoodissa

 

Abbey

 

Abbey

 

The Abbey on Länsi-Hollywoodin tunnetuin homobaari. Joillain mittareilla se on tunnetuin homobaari Amerikassa. Se on jakautunut useisiin kerroksiin neljällä baarilla, valtavalla patiolla ja monikerroksisella tanssilattialla. Se on homodiskolabyrintti. Abbey on WeHo-instituutio. Jokaisen homomatkailijan täytyy viettää yö Abbeyssa. Viikonloppuisin tulee olemaan erittäin kiireistä.

Kun The Abbey avattiin vuonna 1991, Länsi-Hollywoodin homobaarimaailma oli erilainen. LGBT+-ihmiset tulivat yhä ulos varjoista. Baarikohtaus oli diskreettimpi. Kyse oli kellarin tanssilattioista ja takakujista. Abbey muutti tilanteen laajalla ulkoalueellaan. Se teki West Hollywoodin homoelämästä paljon näkyvämmän.

Bayou

 

Bayou

 

Paljon pienempi kuin The Abbey, Bayou on hyvä paikka kastella vihellyksesi ennen kuin ylilyönti todella alkaa. Bayoussa on happy hour, joka ulottuu klo 10-30, joten voit nauttia täytteistäsi pankkia rikkomatta. Baarissa on New Orleansin Mardi Gras -teema.

West Hollywoodin homobaarit voivat olla niin sanotusti asenteiden luolia. Tämä on muovinen fantastinen Tinseltown. Kun on niin monia pyrkiviä näyttelijöitä ja botox-uhreja, on mukavaa löytää asennevapaa nivel. Tämä se on!

fubar

 

fubar

 

Fubar on "vaihtoehtoisempi" WeHo-gay-baari. Tämä on humalainen ja risteilyinen juhlapaikka. Näet paljon paidattomia, tatuoituja miehiä tihkuvan testosteronia. Fubarissa on kyse seksistä. Joitakin heidän teemailtojaan ovat Booty Bump ja BFD (Big Fat D---). Joo, se on sellainen liitos.

West Hollywood

 

Hei Topit

 

Sanapeli on väistämätöntä. Älä vain kävele sisään etsimään toppeja - heillä ei ole täällä numerovaltaa. Se on urheilubaari, joka avattiin ensimmäisen kerran San Franciscossa. Hi Topsissa on rento tunnelma. Löydät urheilua useista televisioista ja ihmiset todella katsovat sitä. Omistajat kuvailivat sitä "gay-baariksi, johon voit tuoda vanhempasi. Se on ystävällinen ja vieraanvarainen, ei pelottava ja kliseinen."

Flaming Satulat

 

Flaming Satulat

 

Flaming Saddles on New Yorkin tuonti. Sitä pidettiin eräänlaisena turistikohteena Big Applessa. Tarviiko West Hollywood toisen homobaarin, erityisesti Flaming Saddles -kaltaisen? Kävi ilmi. Kahteen kerrokseen levitetty tila on suuri - saat istumapaikan myös kiireisenä. Näet vaikuttavia esityksiä niukasti pukeutuneilta go go -tanssijoilta – he tekevät vakavaa koreografiaa.

Rannat WeHo

 

Rannat WeHo

 

Tämä baari on kunnianosoitus 80-luvun Miamin kirkkaille neon- ja pastelliväreille, joista esimerkkinä Miami Vice. Siellä on ravintola ja loungebaari. Olet kaukana merestä, mutta sillä ei ole väliä. Kattoa koristavat kuumat miehet sukellusasuissa. Voit nauttia brunssin Rannoilla klo 12-4.

GYM Sportsbar

 

GYM Sportsbar

 

Toinen West Hollywoodin homourheilubaari, GYM Sportsbar, on tutustumisen arvoinen. Se on rento ja siinä on maski masc-tunnelmaan. Jos haluat katsella urheilua ja ampua poolia, se on hyvä valinta. Joinakin iltoina voi myös tehdä karaokea. Se on ollut vahvaa vuodesta 2009 lähtien.Revolveri

 

Revolveri

 

Revolver on videobaari, jossa on go go -tanssijat, hyvät cocktailit ja juhlatunnelma. Se on sekä baari että klubi – voit juhlia täällä yön yli. Revolver on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, ja se väittää olevansa West Hollywoodin ystävällisin baarihenkilöstö. Happy hour on maanantaista perjantaihin klo 5-9. Se on avoinna klo 2 asti.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Los Angelesissa

Selaa valikoimaa retkiä Los Angelesissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Los Angeles matkaasi vartenHanki opas