Florida

Floridan parhaat homorannat

Sunshine Staten kauneimmat rannat

Florida tunnetaan kaikkialla Yhdysvalloissa ja jopa maailmassa siitä, että se on koti maailman parhaista homorannoista. Sosiaalisesti konservatiivinen osavaltio on paradoksaalisesti myös yksi LGBT+-ystävällisimmistä ja suosituimmista matkakohteista, joten ei pitäisi olla yllätys, että tuhansia homotyyppejä kerääntyy tänne joka vuosi nauttimaan alueen auringon paahteesta kauneudesta.

Floridan rannikkomaisema on myös uskomattoman monipuolinen, ja voit maistella kaikkea urbaaneista rannoista kukoistavan musiikin kera karuihin koskemattomiin luonnonsuojelualueisiin. Floridan rannat ovat myös vilkkaita ja suosittuja toimintakeskuksia, joissa on erilaisia ​​vesiurheilulajeja, ulkoilua ja viihdettä, jotka sopivat jokaisen homomatkailijan etuihin.

Tässä on yhteenveto Floridan parhaista homorannoista.

Florida

Sebastian Street Beach, Fort Lauderdale

Joka vuosi tuhannet homomatkailijat kerääntyvät Sebastian Street Beachille hyödyntämään turmeltumatonta valkoista hiekkaa, vilkasta paikallista yöelämää ja suurta homoyhteisöä, mikä tekee siitä yhden Yhdysvaltojen suosituimmista homorannoista. Ranta sijaitsee Fort Lauderdalen sydämessä ja on vain muutaman askeleen päässä Las Olas Boulevardilta, joka on lomakohteiden ja hotellien hotspot. Matkailun huippukuukausina Sebastian Streetistä voi tulla erittäin vilkasta.

Kaikki tämä valtava ranta ei kuitenkaan ole nimenomaisesti homoja, ja homoturistien ja paikallisten suosituin paikka on aivan Sebastian- ja Castillo-katujen välissä, ja tämä alue on helppo löytää. Fort Lauderdalen homojen yöelämän ja yhteisön tärkein keskus on Sebastian Street, ja rannalla et ole koskaan kaukana Fort Lauderdalen paras homo-yöelämä, ja monet kaupungin suosituimmista ja tyylikkäimmistä baareista sijaitsevat tämän aurinkoisen bulevardin varrella. Lue lisää: Fort Lauderdalen parhaat homorannat.

Florida

Smather's Beach, Key West

Key West on hyvin homo, ja ei ole yllättävää, samoin Smather's Beach. Samther's on yksi Floridan parhaista homorannoista, ja se on vankkumaton mekka homomatkailijoille ympäri Yhdysvaltoja. Useimmille Key Westin rannoille on ominaista karkea ja kivinen ympäristö. Smather's Beach on kuitenkin upea paratiisi, jossa on lämmin kultainen hiekka ja lempeä taivaansininen vesi.

Key West on ollut LGBT+-matkailun hotspot vuosikymmeniä kukoistavan paikallisen homoyhteisön, avoimen ja osallistavan asenteen sekä luovan hengen ansiosta. Kaupungissa on runsaasti homobaareja, klubeja ja kahviloita, ja Samther's Beach sijaitsee lähellä monia näistä, mukaan lukien 801 Bourbon Bar. Baari sijaitsee Duval Avenuella, joka on kaupungin homokulttuurin keskus ja paras paikka rentoutua herkullisen cocktailin parissa. Lue lisää: Homoopas Key Westiin.

Ranta

Haulover Park, Miami

Parhaan nudistikokemuksen saamiseksi kannattaa käydä Haulover Parkissa. Vierailijat ovat tervetulleita kävelemään, uida ja ottaa aurinkoa täysin alasti täällä, koska ranta sijaitsee suurella luonnonsuojelualueella ja paikallishallinto noudattaa pukeutumispolitiikkaa. Haulover Beach ei ole piilossa tai syrjässä, kuten monet nudistirannat, alue on perheystävällinen ja siellä on omat alueet nudisteille, mikä tarkoittaa, että täällä on jokaiseen makuun jotakin.

Rauhalliset siniset vedet tekevät rannasta suositun ajanviettopaikan paikalliselle homoyhteisölle. Rannalla on monenlaisia ​​aktiviteetteja, ja siellä on yhtä paljon auringonottajia kuin frisbeen pelaajia ja lenkkeilijöitä. Lue lisää: Parhaat Tekemistä Miamissa.

Penkki

12th Street Beach, Miami

12th Street Beach on heti tunnistettavissa ylpeyden lippujen riveistä ja kuumista tyypeistä, jotka tulevat nauttimaan tästä upeasta auringonpaahdetusta homoyhteisöstä. Ranta sijaitsee 12th Streetin ja Ocean Driven kohtaamispaikassa, kätevästi lähellä suurta osaa kaupungin parhaista homo-yöelämästä.

12th Street Beach tulee todella täyteen loistoonsa Miami Priden aikana, kun tuhannet LGBT+-ihmiset eri puolilta maailmaa laskeutuvat sen hiekkaan viettämään loputtomia tanssijuhlia ja pride-juhlia. Rannan keskeinen sijainti tarkoittaa, että olet lähellä parhaita rantaravintolavaihtoehtoja, kuten useita kalaravintoloita, joissa tarjoillaan tuoreimpia ruokia.

Lue lisää: Miamin homorannat.

ranta

North Lido Beach, Sarasota

Jos etsit toiminnantäyteistä hauskanpitoa ja eloisaa tunnelmaa, ohita North Lido Beach. Rauhallisuuden ja rentoutumisen paratiisi, ranta on ihanteellinen paikka paeta hälinästä ja ladata akkuja valtavan Atlantin vieressä. Sarasotan parhaana homorannana pidetty North Lido on myös suosittu risteilykohde, ja monet syrjäiset paikat ovat ihanteellisia yhteydenpitoon muiden homomiesten kanssa.

Sarasotan eteläinen sijainti tarkoittaa, että täällä olevat vedet valuvat Meksikonlahteen, mikä tekee niistä erittäin lämpimiä ja erityisen kirkkaita. Sellaisenaan North Lido Beach on ihanteellinen paikka snorklata ja uida.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Fort Lauderdalen parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Fort Lauderdalen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Fort Lauderdale matkaasi vartenHanki opas