Bondi Beach

Sydneyn parhaat homorannat

Sydney on yksi maailman parhaista rantakohteista

Sydney tunnetaan homomatkailun maailmanlaajuisena hotspotina. Kaupunki houkuttelee joka vuosi tuhansia homomatkailijoita, jotka saapuvat joukkoonsa osittain maailmanluokan rantojen vuoksi. Sydneyn rannat ovat Australian parhaita, eikä niistä ole pulaa, sillä kaupungissa on 100 rantaa.

Alueen rannikkomaisemassa on uskomattoman monimuotoisuutta, ja voit nauttia runsaista rantaympäristöistä. Jokainen sijainti rannikolla on erilainen pienistä ja yksityisistä poukamista maailmankuuluun Bondi Beachiin. Sydneyn rannat voivat tarjota loputtomasti toimintaa ja hauskanpitoa sekä mahdollisuuden rentoutumiseen muuten vilkkaassa kaupungissa.

Sydney

Paras Gay Beach Sydneyssä

Clovelly Beach: Yksi Sydneyn suosituimmista rannoista homomatkailijoiden keskuudessa. Clovelly Beach on kahden kivisen paljaston välissä sijaitseva pieni poukama, jota pidetään yhtenä kaupungin parhaista paikoista snorklaamiseen ja lämpimän sinisen veden nauttimiseen. Rannan suojattu luonne tarkoittaa, että meri on tyyni ja rauhallinen, mikä tarjoaa turvallisen ja rauhallisen alueen tutkittavaksi.

Ranta on hiljainen ajanviettopaikka paikalliselle LGBT+-yhteisölle, joka houkuttelee sen pienimuotoisuutta ja yhteisöllisyyttä kesällä. Clovelly Beachillä on myös suolaisen veden meriallas, jossa voi uida ympäri vuoden. Tämä on täydellinen kohde, jos etsit paikkaa, jossa voit nauttia auringosta.

Paras nudistiranta Sydneyssä

Obeliskin ranta: Jos sanat "valinnainen vaatetus" kuulostavat sinusta hyvältä, muista tutustua Obelisk Beachiin, joka on yksi Sydneyn ainoista alastomista rannoista ja joka on jatkuvasti suosittu paikka homoseksuaalisten paikallisten ja turistien keskuudessa. Vain 100 metriä pitkä Obelisk Beach on syrjäinen polku, joka on täydellinen yksityinen paratiisi riisumisen ystäville. Tämän pienen rannan lukemattomia alastomia miehiä ihailemisen lisäksi obeliskin vierailijat voivat myös nauttia upeista näkymistä lahden yli.

Rannan syrjäinen sijainti tarkoittaa, että vierailijat joutuvat pysäköimään kukkulan huipulle ja kävelemään reilun matkan päästäkseen sinne. Siellä on pitkä portaat, jotka vievät sinut hiekkaan, ja vaikka kävely voi olla väsyttävää, lopullinen määränpää on vaivan arvoinen.

Sydneyn paras lesboranta

McIver's Ladies Baths: Vaikka McIver's Ladies Baths at Coogee ei ole varsinainen ranta, se on ystävällinen ja turvallinen paikka kokoontua naisille kaikilta elämänaloilta. Lesbopareista naisiin, joiden uskonto kieltää kylpemisen miesten edessä, löydät täältä vieraanvaraisen ympäristön rentoutumiseen. Aloita tai lopeta uiminen meressä läheisellä Coogee Beachillä.

Paras syrjäinen Gay Beach Sydneyssä

Pikku Congwong Beach: Little Congwong Beach on kaukana turistien täpötäytteisistä nähtävyyksistä ja on täydellinen paikka rentoutua häiriöttömässä rauhassa. Ranta sijaitsee aivan Congwong-pääalueen takana, ja sinne pääsee viehättävältä betonipromenadilta, joka kulkee pitkin rannikkoa ja on suojassa alueen vehreältä. Vesi on tyyntä ja lämmintä ja tunnelma on huomattavasti rennompi verrattuna muihin lähikohteisiin. Rannalla kävijöitä hoitaa toisinaan jäätelövene, joka saapuu rantaan klo myy erilaisia ​​virkistäviä juomia ja makeisia.

Little Congwong on myös epävirallinen nudistiranta, jossa on huoleton tunnelma ja puoliksi yksityinen sijainti. Tämä pieni koskematon rannikkoalue pysyy hiljaisena myös kesän ruuhka-aikoina ja voit nauttia auringonotosta ja laihasta sukeltamisesta suhteellisen rauhassa.

Paras Gay Cruising Beach Sydneyssä

Lady Jane Beach: South Headin niemimaan päässä sijaitseva Lady Jane on pieni ranta, jossa on pehmeää valkoista hiekkaa ja upea homotunnelma. Kaupungin tärkein risteilypaikka Lady Jane on ollut miehiä etsivien miesten keskus vuosikymmeniä, ja sillä on nyt maine yhtenä parhaista alueista poikien poimimiseen.

Ranta on myös epävirallinen nudistiranta, ja suurin osa tässä LGBT+-satamassa vierailevista päättää olla käyttämättä vaatteita. Ranta ei ole nimenomaisesti homo, ja siellä käy myös kourallinen suoravieraita. Varoitan vain, että jotkut turistit käyttävät rannan yläpuolella olevaa polkua katsoakseen alastomia miehiä, joten jos haluat välttää häikäisyn, suuntaa hieman alemmas pääosastosta.

Bondi Beach

Sydneyn suosituin ranta

Bondi Beach: Hyvin harvoista rannoista tulee maailmanlaajuisesti tunnustettuja maamerkkejä, ja Bondi on yksi niistä. Yksi Australian suosituimmista nähtävyyksistä, ranta on ympärivuotinen aktiivisuus, jossa surffaajia, lenkkeilijöitä, vesiurheilufanaatikoita ja auringonpalvojia kerääntyy tälle laajalle kaltevalle valkoiselle hiekkarannalle. Kivetty kävelykatu rannan takana on täynnä baareja, kahviloita ja ravintoloita, joten et ole koskaan kaukana hyvästä ruoasta ja juomasta.

Vaikka ranta on suosittu kaikkien Sydneyssä, se houkuttelee paljon LGBT+-väkeä. Bondi Beach on kulttuurinen maamerkki, ja sitä on esitelty lukemattomissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa. Pidä silmäsi, niin saatat löytää yhden ikonisista Bondin hengenpelastajaista.

Paras Hidden Gem Beach Sydneyssä

Red Leaf Beach: Red Leaf Beach, joka on paikallisten suosikki, mutta matkustajien ja turistien kaipaama, on alueella asuvien eristäytynyt ja vähän tunnettu salaisuus. Löydät täältä aina pienen homojoukon. Sinne pääsee portaita pitkin Woollahra Council Chambersin takaa. Ranta on niin suosittu paikallisten keskuudessa hiljaisen tunnelmansa ja suljetun uima-alueensa vuoksi, mikä tekee uinnista turvallisen ja haittoman.

Rannan yläosassa on pieni kahvila, josta on upeat näkymät satamaan ja jossa on tarjolla vaikuttava valikoima virvokkeita ja välipaloja. Ranta on myös suosittu paikka purjehdukseen ja muihin vesiurheilulajeihin. Välineitä voi vuokrata lähitiloista.

Tamarama Beach Sydney

Sydneyn kaunein ranta

Tamaraman ranta: Aivan kulman takana kiireisestä Bondista, Tamarama Beach on poistettu Sydneyn keskusta-alueen ja kaupungin suositumpien rantojen melusta ja kaaoksesta. Tamarama on yksi kaupungin vähiten ruuhkaisimmista rannoista, ja se on luultavasti kaunein Sydneyn rannikkoympäristöistä, ja vierailijat voivat nauttia henkeäsalpaavista näkymistä lahden yli.

Ranta on myös loistava valinta kaveriporukoille, sillä täällä ei ole rajoituksia, jotka estävät grillauksen ja pienet suljetut tulipalot, joten se on täydellinen paikka iltajuhlille tai piknikille. Varoita, että meri täällä voi olla vaarallista ja rajuja jyrkkyjä ja virrat ovat yleisiä jopa matalilla alueilla, koska tällaisia ​​vierailijoita kehotetaan pysymään poissa vedestä, ellei hengenpelastajat ole päivystävissä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Sydneyn parhaat retket

Selaa valikoimaa Sydneyn retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sydney matkaasi vartenHanki opas