Euroopan parhaat lesbobaarit

Euroopan parhaat lesbobaarit

Maanosan parhaat lesbokohteet

Naisten omituisille iloille omistettujen tilojen löytäminen voi olla haaste, kun monet LGBT+-paikat palvelevat pääasiassa miehiä. Tämä tekee Euroopan lesbobaareista niin tärkeitä. Nämä tapahtumapaikat antavat LGBTQ+-naisille ja ei-binaarisille ihmisille yhteisöllisyyden, turvallisuuden ja vapauden olla oma itsensä.

Mantereella on joitain maailman vilkkaimmista homokaupungeista, joista jokaisessa on useita lesbobaareja. Tyylikkäistä cocktailbaareista ja rennoista pubeista rantaklubeihin ja maanalaisiin hotspoteihin – Euroopan lesbobaarit tarjoavat jännittävän monipuolisen tunnelman ja tunnelman. Jokaiseen makuun löytyy jotakin, halusitpa sitten rentoutua juomien ääressä, tanssia läpi yön tai osallistua sosiaaliseen aktivismiin. Tämä opas kattaa joitakin erottuvia lesbopaikkoja Euroopan kosmopoliittisissa kaupungeissa. Löydä, mitkä paikat sopivat tyyliisi.

Hän Soho, Lontoo

Lontoon Sohon kaupunginosassa sijaitseva SHE Soho tarjoaa lumoavan lesboyöelämän pakopaikan. Tyylikkäällä ja modernilla sisustuksellaan se huokuu kosmopoliittista eleganssia.

Baarin takana ammattitaitoiset mixologit valmistavat luovia cocktaileja, jotka ruokkivat eloisia iltoja. Tanssilattia herää henkiin, kun DJ:t pyörittävät uusimpia hittejä ja klassikkohymnejä. SHE Soho isännöi jännittäviä tapahtumia, kuten drag king -esityksiä, tanssijuhlia ja naiskeskeisiä settejä lahjakkailta nais-DJ:ltä.

Etsitpä sitten romanttista treffi-iltaa tai villiä iltaa ystävien kanssa, SHE Soho lupaa kutsuvan ja osallistavan ilmapiirin. Baari palvelee ensisijaisesti lesboasiakkaita, mutta toivottaa tervetulleeksi myös kunnioittavia vieraita kaikista sukupuoli-identiteeteistä.

Hän soho Lontooseen

Aire Chicas Lesbo Club, Barcelona

Aire Chicas Lesbian Club, entinen Aire-Sala Diana, on vilkas Barcelonan hotspot, joka sijaitsee kaupungin sydämessä. Osana arvostettua Grupo Arenaa se palvelee ensisijaisesti lesboyhteisöä, mutta toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki sukupuolet edustavat yksilöt, jotka kunnioittavat osallistavaa ympäristöä.

Klubilla on dynaaminen musiikkiskene, mukaan lukien uusimmat hitit ja kiihkeät latinalaisrytmit. Sisäänpääsy on ilmainen torstaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, sisäänpääsymaksuun sisältyy ilmainen juoma. Ainutlaatuinen kohokohta on kuukausittain järjestettävä "Stupendous" naisten striptease-bileet, jotka tarjoavat naisille räätälöidyn kiehtovan kokemuksen.

Flamingo Beach Bar, Lesbos

Idyllisellä Kreikan Lesboksen saarella sijaitseva Flamingo Beach Bar on lesboparatiisi, jossa on juhlava tunnelma. Baarin eloisa retro-estetiikka kirkkaine väreineen ja lyhtyineen on katseenvangitsija, mutta silti kutsuva. Sen merenrantasijainti tarjoaa eturivin näkymät kimaltelevalle Välimerelle ja upeille auringonlaskuille.

Päivisin Flamingo Beach Bar tarjoaa viileän kahvilan tunnelman, jossa on tarjolla virkistäviä paikallisia ruokia ja juomia. Mutta kun aurinko laskee, kohtaus muuttuu vilkkaaksi tanssijuhlaksi musiikin tahdissa. Täällä naiset kokoontuvat juhlimaan Lesbojen ikonista yhteyttä lesbojen historiaan ja kulttuuriin tähtien alla. Baarin merenrantaympäristöstä tulee täydellinen tausta juhliin ja vilkkaaseen toveruuteen. Lesbomatkailijoille vierailu Flamingo Beach Barissa lupaa rentoa rentoutumista sekä vilkasta yöelämää.

Vela, Kööpenhamina

Vela on Kööpenhaminan ainoa naispuolinen baari, ja tällä ei ole väliä, sillä Vela enemmän kuin korvaa muuten puuttuvan kohtauksen. Baari sijaitsee upeassa historiallisessa rakennuksessa, jossa on säilynyt monet sen viehättävimmistä ja aidoimmista piirteistä. Velassa on intiimi ja kodikas ilmapiiri, ja paikka on aina eloisa ja täynnä energiaa. Baari isännöi usein erilaisia ​​sosiaalisia tapahtumia runoiloista varainkeruutilaisuuksiin LGBT+-aiheisiin liittyvissä asioissa. Klubi tunnetaan vaikuttavasta cocktailvalikoimastaan ​​ja laajoista viini- ja olutlistoistaan, mikä tekee siitä täydellisen paikan viettää iltaa seurustelemalla paikallisten homonaisten kanssa.

Yksi paikan kohokohdista on pöytäjalkapallosetit, jotka osoittautuvat suosituiksi joka ilta ja edistävät pelaajien kilpailuhenkeä, mutta iloista henkeä. Vela toivottaa kaikki tervetulleiksi, sillä siellä on monipuolinen joukko kaikenlaisia ​​omituisia naisia, ja sinulle taataan tuomiovapaa ja hedonistinen ilta täällä.

Vela Kööpenhamina

Baari Buka, Amsterdam

Amsterdamilla voi olla vaatimaton nimi, mutta sen lesbobaarikuvaus on kaukana tavallisesta. Tämä vilkas majoituspaikka on paikallisten asukkaiden ja vierailijoiden keskus Alankomaista ja muualta. Se on tunnettu siitä, että se tarjoaa turvallisen ja osallistavan turvapaikan naisille, jotka etsivät samanhenkisiä yhteyksiä.

Astu sisään baariin ja sinulla on mahdollisuus maistella suosikkijuomiasi tai maistella yhtä baarimikon cocktaileista.

Jos harkitset vierailua, muista, että et ole yksin – odota monipuolista väkeä eri taustoista ja ikäisistä. Täällä ei tarvita hienoja pukuja tai tiukkoja sisäänpääsysääntöjä; kaikki mitä tarvitaan, on positiivista energiaasi. Tällaisen asiakasseoksen ansiosta se on täydellinen paikka tavata samanhenkisiä ihmisiä ja mahdollisesti löytää erityinen yhteys.

Essence, Sofia

Sofian suurin lesbojen yökerho Essence on Jewell kaupungin LGBT+-yöelämän kruunussa. Pieni mutta luolamainen tila on valaistu kynttilöillä ja hämärillä luoden intiimin ja lämpimän tunnelman. Baarin pääalue on erotettu suuresta tanssilattiahuoneesta, joten voit rentoutua ja keskustella ennen tanssimista parhaiden pop-hymnien tahdissa.

Essence on huoneiden, käytävien ja nurkkien sokkelo, mikä tarkoittaa, että aina on jonne, jonne paeta yksityistä hetkeä varten. Keskiviikosta sunnuntaihin avoinna oleva paikka on valtavan suosittu, ja siellä on säännöllisesti läsnä suuri joukko. Henkilökunta täällä on ystävällistä ja vieraanvaraista, ja tunnet olosi kotoisaksi vain muutaman minuutin kuluttua ovesta astumisesta sisään.

Aloita Berliini

Vain harvat baarit ovat niin verrattuina LGBT+-historiaan kuin Begine. Yläkerran kyykkyssä asuvan naisryhmän vuonna 1986 perustama Begine suunniteltiin turvalliseksi tilaksi queer-naisille Berliinissä. Tämä inspiroitunut ja määrätietoinen ryhmä kunnosti tapahtumapaikan perusteellisesti, ja he päättivät luoda sellaisen tilan, jossa he haluaisivat vierailla. Siitä lähtien Begine on toiminut kahvilana, LGBT+ -turvatilana, yhteisökeskuksena ja yökerhona.

Baaria ympäröivä Potsdamer Straße Bülowstraßella on kiistatta menettänyt osan alkuperäisestä karkeudesta ja reunasta, mutta tämä ei ole muuttunut Begine. Paikka on edelleen suurelta osin suosittu Berliinin vaihtoehtoisemman lesboyhteisön keskuudessa, jotka kerääntyvät baariin yhteisön tunnelman, kohtuuhintaisten juomien ja radikaalin menneisyyden vuoksi.

Vanilja, Manchester

Paikallisesti "Pohjoisen lesbomekkana" tunnettu Vanilla on vilkas ja suosittu naisten klubi Manchesterin homokylän sydämessä. Avattuaan ovensa vuonna 1998 Vanilla on voittanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia aktiivisesta ja johdonmukaisesta LGBT+-väestön tukemisesta Manchesterissa ja Isossa-Britanniassa. Baari on Manchesterin suosituin lesbopaikka, ja se on toivottanut tervetulleeksi yli miljoona vierasta julkaisunsa jälkeen.

Vanilla on ylpeä voidessaan järjestää erilaisia ​​tapahtumia ja erikoisiltoja, jotka on suunnattu erityisesti lesboyhteisön monipuolisiin etuihin ja jotka pyrkivät tarjoamaan aina tuoreita ja innovatiivisia kokemuksia. Elävää musiikkia, komediaa ja kabareea voi nähdä Vanillassa, ja baari tunnetaan osallistavasta ja kutsuvasta ilmapiiristä.

Vaalea, Gent

Historiallinen Gent on täydellinen paikka eurooppalaiselle kaupunkilomalle, ja jos etsit loistavaa tilaa päästää irti samanhenkisten ihmisten keskuudessa, harkitse Blondiin pysähtymistä. Blonde on naisten baari, joka on suosittu paikka paikallisen lesboyhteisön keskuudessa ja lukuisten LGBT+-tapahtumien isäntä. Baari on pieni ja viihtyisä, joten se on täydellinen paikka keskustella ja seurustella muiden matkustavien ja paikallisten naisten kanssa.

Blondilla on maine monimuotoisuuden ja osallisuuden linnake, joka edistää aktiivisesti rasisminvastaista eetosta. Vaikuttavasta juomalistasta ja loistavista tarjouksista tunnetun Blondin baarimikot valmistavat upeita cocktaileja ja tarjoavat vain korkeimpia palvelustandardeja.

La Mutinerie, Pariisi

La Muntinerie ei ole vain lesbobaari, vaan se on myös radikaalin aktivismin ja omistautumisen paikka omituisten naisten vapautumisen edistämiselle. Baaria pyörittää naiskollektiivi, joka pyrkii luomaan osallistavan ympäristön, jossa lesbot ja muut omituiset naiset voivat kokoontua pitämään hauskaa ja hyötyä laajemmasta LGBT+-yhteisöstä. La Mutinerien tietoisen eetoksen ansiosta baari on edullinen ja juomien hinnat pidetään minimissä, joten baari on erinomainen kohde pienemmällä budjetilla matkustaville. On myös useita teemailtoja ja varainkeräyksiä, jotka ohjaavat osan voitoista takaisin paikalliselle yhteisölle. Päivän aikana voit nauttia paikan hillitystä tunnelmasta.

La Mutinerie Paris

Fulanita del Tal, Madrid

Keskiviikosta sunnuntaihin Fulanita del Tal on lesboyöelämän keskus Madridissa. Baari, joka tunnetaan vuosikymmenten parhaiden popklassikoiden soittamisesta ja herkullisten juomien valikoimasta, on häpeämättömän hauska. Tapahtumapaikan kätevä sijainti tarkoittaa, että monet kaupungin suosituimmista homoystävällisistä hotelleista sijaitsevat lähellä.

Fulanita del Tal sijaitsee Madridin upealla homo Chueca -alueella. Alue on yksi kaupungin liberaaleimmista ja ärtyisimmistä, ja se tunnetaan vieraanvaraisuudestaan ​​kaikista taustoista. Vilkkaat kadut ovat reunustavat itsenäisiä kahviloita ja omituisia putiikkeja, ja se on myös Chuecassa, jossa näet todennäköisesti Madridin vaihtoehtoisimpia asukkaita. Fulanita del Tal asettaa korkean vertailukohdan muille kaupungin lesbobaareille, ja se on todella pakollinen paikka.

Silver Future, Berliini

Berliinin vilkkaan Neuköllnin kaupunginosan sydämestä löydät Silver Future -lesbobaarin, joka ilmentää kaupungin sitkeää henkeä ja kukoistavaa juhlakulttuuria. Silver Future ei lyö pensasta – sisäänkäynnin kyltti rohkaisee vieraita rohkeasti luopumaan "heteronormatiivisuudestaan".

Silver Futuresta tekee todella ainutlaatuisen sen eklektinen ja monipuolinen tunnelma. Pöytien ja istuimien valikoimasta kiehtovaan seinätaideeseen tämä baari huokuu luonnetta. Se tunnetaan myös taskuystävällisistä juomien hinnoista, jotka houkuttelevat monenlaista yleisöä LGBTQ+-henkilöistä liittolaisiin.

Tämä moderni ja luova tila tarjoaa paeta tavallisesta, tehden siitä Berliinin queer-yhteisön magneettisen keskuksen. Jos olet koskaan kaupungissa, älä missaa mahdollisuutta kokea Silver Future -maailman osallisuutta ja eloisuutta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Barcelonassa

Selaa valikoimaa retkiä Barcelonassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Barcelona matkaasi vartenHanki opas