kansallisgalleria

Lontoon parhaat museot

Lontoo on yksi planeetan parhaista kaupungeista museoiden ystäville

Lontoossa on yli 170 museota, ja monet niistä luokiteltaisiin maailman hienoimmiksi. Vakiintuneista ja historiallisista instituutioista huippuluokan interaktiivisiin kokemuksiin tarjoaa museoelämyksen jokaiselle Lontoon matkustajalle.

Monet kaupungin museoista ovat historiallisia esineitä, ja niiden rakennukset esittelevät Lontoon nerokkainta ja vaikuttavinta arkkitehtuuria. Kokoelmia on kertynyt vuosisatojen aikana, mikä tarkoittaa, että Lontoon museoissa on joitain maailman arvokkaimmista ja kulttuurisesti merkittävimmistä esineistä.

Sen lisäksi, että useimmat Lontoon museot tarjoavat laadukkaita kulttuurielämyksiä lukemattomille vierailijoille, ne ovat myös yleisölle ilmaisia. Tämä tarkoittaa, että budjetistasi riippumatta Ison-Britannian pääkaupungin museot ovat arvokkaita ja edullisia nähtävyyksiä.

Design Museum, yksi Lontoon parhaista museoista

Designmuseo

Designmuseon silmiinpistävä kulmikas siluetti on suurelta osin peitetty sen vehreällä ympäristöllä. Tämä kalliin Kensingtonin sydämessä sijaitseva nykyarkkitehtuurin saavutus avattiin vuonna 2016 korvaamaan alkuperäinen designmuseo.

Sisältää valikoiman suunnittelun ja innovaation mestariteoksia 19-luvulta nykyaikaiseen digitaaliseen aikakauteen. Mallisto kattaa kaikki suunnittelun osa-alueet ja esimerkkejä innovatiivisesta muodista, arkkitehtuurista, huonekaluista ja teknologiasta.

Museoon on vapaa pääsy, mutta erikoisnäyttelyihin ja tapahtumiin voi ostaa lippuja. Designmuseossa on myös vaikuttava myymälä, josta kävijät voivat ostaa valikoiman korkealuokkaisia ​​tuotteita ja matkamuistoja.

British Museum, yksi Lontoon parhaista museoista

British Museum

Brittiläinen museo on heti tunnistettavissa kauniista lasikatosta, joka ulottuu koko keskusaulan alueelle. Ikonisen Rosetta-kiven kotimuseo sijaitsee Bloomsburyssa, ja sinne pääsee helposti Lontoon metrolla ja bussilla – Holborn on lähin metroasema.

Museo on erityisen merkittävä muinaisten esineiden ja kiinnostavien esineiden kokoelmastaan, joka ulottuu 2 miljoonan vuoden taakse. Yksi suosituimmista näyttelyistä on muinainen egyptiläinen galleria, jossa on useita sarkofageja, pyhien kirjoitusten tauluja ja kuvakudoksia. Rosettan kivi tunnetaan avaimena, joka avasi muinaisen Egyptin hieroglyfikielen.

Sisäänpääsy on ilmainen, ja tarjolla on myös useita ilmaisia ​​kierroksia, jotka asiakkaat voivat varata etukäteen, jos haluat tutustua museon kuuluisimpiin esineisiin tarkemmin.

National Gallery, yksi Lontoon parhaista museoista

kansallisgalleria

Lontoon keskustassa sijaitseva kansallisgalleria on Trafalgar Squarella, joka on yksi Lontoon suosituimmista ja vilkkaimmista kohteista. Galleria perustettiin vuonna 1824, ja siellä on yli 2,300 13 maalausta 19-luvulta XNUMX-luvulle.

Monet historian tunnetuimmista ja kulttuurisesti merkittävimmistä maalauksista löytyvät National Gallerysta, mukaan lukien Van Goghin auringonkukat, useita Rembrandtin omakuvia sekä Titianin Bacchus ja Ariadne.

Galleriassa on vaikuttava valikoima ruoka- ja juomavaihtoehtoja sekä galleriassa että lähialueella. Myös vaatesäilytys ja matkatavarasäilytys ovat asiakkaiden käytettävissä maksutta.

Tate Modern, yksi Lontoon parhaista museoista

Tate Modern

Sijaitsee entisessä Bankside Power Stationissa, Tate Modern on Lontoon tärkein nykytaiteen ja modernin taiteen museo ja sijaitsee Lontoon kuuluisalla South Bankilla. Tate Modern on maailmanlaajuisesti tunnustettu yhdeksi parhaista brittiläisten ja kansainvälisten teosten kokoelmista, ja se on yksi kaupungin suosituimmista turistinähtävyyksistä.

Sisään päästyään rakennukseen vierailijat löytävät itsensä henkeäsalpaavasta turbiinihallista. Tate Modernin koko pituudelta pyörivä turbiinihalli on kavernoinen ja inspiroiva tila, joka saa taatusti jokaisen vierailijan heijastumaan.

Tate Modernissa on yli 70,000 XNUMX alkuperäistä nykytaideteosta, ja siellä on jatkuvasti kehittyvä valikoima vaihtuvia näyttelyitä ja installaatioita. Jotkut pysyvästi esillä olevista teoksista sisältävät muun muassa David Hockneyn, Pablo Picasson, Marcel Duchampin ja Salvador Dalin teoksia.

Victoria ja Albert Museum

Se sisältää yhden maailman suurimmista kokoelmista Victoria ja Albert Museum on maailman johtava taiteen ja kulttuurin säilyttäjä ja kerääminen. V&A:n kokoelma sisältää 2.3 miljoonaa kiinnostavaa kohdetta, jotka kattavat 5,000 XNUMX vuotta ihmisen luomista, ja se on todella laaja esitys ihmisen olemassaolosta.

Museossa on myös yksi maailman moitteettomasti kuratoiduista muotiarkistoista, jossa on valikoima vaatteita ja pukuja jo 15-luvulta. Vierailijat voivat nauttia Alexander Mcqueenin iltapuvuista, XNUMX-luvun pukuista ja korvaamattomista Simone Mirman -hatuista.

V&A sijaitsee tien toisella puolella Natural History Museumia, johon on myös vapaa pääsy, ja historiaan syvemmälle sukeltavien asiakkaiden tulee yhdistää nämä kaksi yhdeksi vierailuksi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas