Gay-suhdesovelluksella Chappylla on nyt ystävätila

Homosovellus, jonka avulla voit nyt löytää ystäviä

 

Lataa ChappyLATAA CHAPPY NYT

 

 

Homosuhdesovellus chappy on ilmoittanut käynnistäneensä a Ystävätila jonka avulla homomiehet kaikkialla maailmassa voivat olla yhteydessä ja solmia merkityksellisiä ystävyyssuhteita.

 

Sekä sen tunnetut treffiominaisuudet, joissa käyttäjät voivat päättää muodostaa yhteyden kolmessa tilassa: sitoutuminen, Rento or Kaikki päivämäärät, sovellus pyrkii nyt auttamaan käyttäjiä muodostamaan yhteyden paineettomalla ja platonisella tavalla. chappy toivoo, että uusi ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden muodostaa yhteyden eri tasolla kuin muut homotreffisovellukset – etsivätpä sitten kuntosalikaveria, mentoria tai uusia ystäviä kaupungista.

Yritys on myös osoittanut tukensa LGBTQ+ -hyväntekeväisyydelle ilmoittamalla sen jokaisessa ottelussa Ystävätila, se lahjoittaa 1.00 dollaria Trevorin projekti, voittoa tavoittelematon järjestö, joka keskittyy itsemurhien ehkäisyyn lesbojen, homojen, biseksuaalien, transsukupuolisten, queer- ja kyseenalaistavien nuorten keskuudessa auttaakseen edistämään heidän yhteistä tehtäväänsä tarjota resursseja ja yhteisöllisyyttä LGBTQ-ihmisille.

Gay-suhdesovelluksella Chappylla on nyt ystävätila

The Trevor Projectin yrityskehityspäällikkö Shira Kogan sanoi: "Tiedämme, kuinka tärkeää LGBTQ+-nuorille voi olla löytää yhteisöjä, jotka tukevat heitä sellaisina kuin he ovat. Olemme kiitollisia chappy tarjoamalla alustan LGBTQ+-nuorille yhteydenpitoon ja toistensa tukemiseen, auttaen heitä tuntemaan olonsa nähdyksi, kuulluksi eikä koskaan yksin."

”Kun elämämme kehittyy, niin tarve aitoon ystävyyssuhteeseen kasvaa. Liian usein kohteet, joihin homomiehiä ohjataan verkkoon, vain ruokkivat haitallisia stereotypioita. Haluamme, että kaikki homo- ja bi-miehet voivat nauttia chappy – tavata ystäviä, mentoroida tai tulla mentoroiduksi, tulla kuunneltavaksi, saada apua ulostuloon, tavata ihmisiä eri kaupungeissa. Mutta mikä tärkeintä, kyky olla oma itsensä", sanoi Sam Dumas, brändipäällikkö ja perustaja. chappy.

Keskustelun aloittamiseksi käyttäjien on valittava keskenään pyyhkäisevä oikealle löytääkseen toisen henkilön. Ominaisuuden avulla käyttäjät voivat myös tavata ystäviä maailmanlaajuisesti eikä vain paikallisessa kaupungissa. Sovellus rakennettiin tavoitteena rakentaa parempia, stereotypioista vapaita suhteita homomiehille.

Sen treffiominaisuuksien suhteen sitoutuminen tila sallii chappy käyttäjiä löytääkseen muita, jotka etsivät jotain vakavampaa. Rento tila on tarkoitettu niille, jotka haluavat treffeillä salamannopeasti, mutta käyttäjät voivat myös valita sen Kaikki päivämäärät -tila, jonka avulla käyttäjät voivat siirtyä näiden kahden välillä ja sovittaa yhteen kaikkien käyttäjien kanssa.

chappy on saatavilla ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Irlannissa.

 

Lataa ChappyLATAA CHAPPY NYT

 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

  • Suosituimmat homohotellit 2021
    Suosituimmat homohotellit 2021

Parhaat retket Århusissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Århusissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Aarhus matkaasi vartenHanki opas