Salzburgin nähtävyydet ja äänet

Salzburgin nähtävyydet ja äänet

Salzburg on yksi Euroopan vähiten tunnetuista, mutta upeimmista homokohteista.

Puolivälissä Münchenin ja Wienin välillä lähellä olevat kauniit vuoret ja järvet houkuttelevat homomiehiä patikoimaan, purjehtimaan tai hiihtämään. Ja Salzburgin taiteellinen menneisyys Mozartista lähtien on varmistanut, että yhteisöllä on liberaali asenne seksuaalista monimuotoisuutta kohtaan.

Itse asiassa 19th luvulla, kun keisari Franz Joseph sairastui transvestiittisen nuoremman veljensä arkkiherttua Ludwig Viktorin skandaaleihin, hän karkoti hänet Wienistä Salzburgiin. "Luzi Wuzi", kuten hänen homoystävänsä tunsivat, eli melko onnellisena kaupungissa elämänsä loppuun asti.

Nykyään kuuluisan musiikkiakatemian opiskelijat edistävät Salzburgin nuorekasta tunnelmaa ja huomaamatonta ja ystävällistä homoyöelämää. Pieni on kaunista Salzburgissa, jossa ihmiset eivät koskaan anna sinun juoda yksin baareissa. Istut joka tapauksessa olkapäätä vasten heidän kanssaan.

Kesällä kuusiviikkoinen klassisen musiikin festivaali houkuttelee monia oopperakuningattareja, koska se on edullisempi ja luonnonkaunis kuin vastaavat ympäri Eurooppaa.

Sound Of Music

Mutta juuri The Sound Of Music on varmistanut homomiesten jatkuvan virran kaupunkiin viime vuosina. Kiertuebussit, jotka ajavat sinut elokuvapaikoille Salzburgin ympärillä kahdesti päivässä, joka päivä, houkuttelevat homomiehiä, jotka voidaan nähdä laulamassa "Do-Re-Mi" Mirabelle Gardensin alkuperäisissä paikoissa tai "16 menossa 17. Schloss Hellbrunnin "rakkaushuvimajassa".

Mirabell Gardens, joka esiintyy voimakkaasti elokuvassa, on myös yksi romanttisimmista risteilyalueista Euroopassa. Kävele ruusukukkulan (Rosenhügel) ympäri sisäänkäynnin kohdalla illalla ja yllätyt siitä, mitä pensaissa piilee.

Pysy pohjoisrannalla

Homokohtaus on Salzburgin uudessa kaupungissa, joten pysy joen pohjoisrannalla sijaitsevassa hotellissa, jos haluat mennä erilaisia ​​homobaareja jalan.

Tämä alue on myös hyvä yöelämälle yleensä, joka on keskittynyt Linzergasse-joelle ja sen ympäristöön, pääsillan pohjoispuolelle.

Kirjailijasta

Travel Gay Eurooppa-avustaja John Malathronas on erittäin kokenut matkakirjailija ja bloggaaja. Hänen työnsä esiintyy säännöllisesti johtavissa matkaoppaissa ja aikakauslehdissä sekä kansallisissa sanomalehdissä ympäri Eurooppaa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Salzburgissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Salzburgin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Salzburg matkaasi vartenHanki opas