Homopari New Yorkin Central Parkissa

Pohjois-Amerikan kymmenen suosituinta gayborhoodia

Kätevä homoelämäoppaasi

Pohjois-Amerikassa asuu joitakin maailman vakiintuneimmista, kuuluisimmista ja kiehtovimmista homokaupungeista, jotka ovat täynnä historiaa ja homojen yöelämän paikkoja. Jos etsit upeaa homoutta, muista lukea.

Voidaan väittää, että 21-luvulla erillisille homoseksuaaleille on vähemmän tarvetta LGBT+-oikeuksien aallon ja sukupuoli-identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen kasvavan hyväksynnän myötä. Homosuhteilla on kuitenkin edelleen tärkeä rooli. Nämä piirit edustavat erilaisuuden kauneutta, säilyttävätkö he LGBT+-kulttuurin, ikuistavat aktivistien kamppailun vuosikymmenien aikana tai jatkavat turvallisen tilan tarjoamista LGBT+-nuorille. Lisäksi monet niistä kuuluvat maailman parhaiden bilepiirien joukkoon.

Lue yhteenveto Amerikan 10 parhaasta homoalueesta.

 

French Quarter, New Orleans

 

New Orleans

Harvat kaupungit voivat löytää tasapainon säilyneen historiallisen merkityksen ja elävän, kukoistavan ja vakiintuneen homoelämän välillä aivan kuten New Orleans. Ranskalainen kortteli on yhtä viehättävä kuin se on kaoottinen ja yhtä hienostunut kuin hedonistinen. Alueella on lukuisia homoklubeja ja baareja, joista osa on Yhdysvaltojen vanhimpia. Ranskalaisessa korttelissa kävellessä on vaikea missata laitosten ja taideteosten runsautta, joka on omistettu kaupungin suhteelle yliluonnolliseen ja okkultismiin.

New Orleansia on pitkään pidetty yhtenä maan kummittelevimmista kaupungeista, ja vuosisatojen mytologiassa on kerrottu kohtaamisista noitien, zombien ja vampyyrien kanssa. Ranskalainen kortteli on vuosikymmeniä ollut luovuuden, musiikin ja kulttuurin keskus, ja se on yksi USA:n tunnetuimmista kaupunginosista.

New Orleansin pisimpään toiminut homobaari on Kulman tasku. Tämä klassinen baari muuttuu eloisaksi ja energiseksi klubiksi yön edetessä. The Corner Pocket on paikallisen gay-skenen peruskappale, ja se isännöi usein joitain ranskalaisen korttelin parhaita teemailtoja ja live-esityksiä. Lue lisää: Homoopas New Orleansiin.

 

Hell's Kitchen, New York

 

helvetin keittiö

Hell's Kitchen on yhtä hipsteri kuin tuleekin. New Yorkin gayborhood keskittyi aiemmin East Villagen ja Greenwichin boheemien kaupunginosien ympärille, mutta viime vuosina Hell's kitchen on vahvistanut mainetta kaupungin ensisijaisena homoalueena. Kuten monet muutkin maailman homoalueet, Hell's Kitchen oli aikoinaan New Yorkin vaarallinen, karu ja surkea kaupunginosa - kuten nimestä voi päätellä - ennen kuin se kehitettiin ja muutettiin kaupungin homoväestön kiiltäväksi ja tasokkaksi kodiksi. Täällä on paljon homobaareja, klubeja ja jopa jäsenklubeja. Kaikkien New Yorkin homomatkailijoiden tulisi aloittaa iltansa Hell's Kitchenissä. Lue lisää: Helvetin keittiön parhaat gaybaarit.

 

Andersonville, Chicago

 

Chicago

Tuulinen kaupunki on erilaisten ja vaihtelevien kaupunginosien tilkkutäkki. Andersonville on yksi tällainen naapurusto, laaja mutta rento LGBT+-yhteisön erillisalue ja vaihtoehtoinen elämäntapa. Miellyttävistä ja viehättävistä kaduistaan ​​tunnettu Andersonville on paras paikka kaupungissa pienille kahviloille, itsenäisille putiikeille ja musiikkikaupoille. Homokaupungilla on pitkä historia turvasatamana Chicagon ulkopuolisille ja syrjäytyneille, ja tuhansia LGBT+-ihmisiä on muuttanut tänne 20-luvun lopulla.

Vaikka Andersonville onkin viime aikoina epäilemättä muuttunut entisestään, alue on edelleen säilyttänyt hieman karkean ja autenttisen viehätyksensä. Sidetrack on kiistatta Chicagon suosituin homoklubi, ja se on valtava, ja siinä on useita tanssilattiat ja tilava kattoterassi. Sekalainen homojoukko täällä on osallistavaa ja vieraanvaraista, ja sinulla on taatusti tuomitsematon ilta. Lue lisää: Homoopas Chicagoon.

 

Zona Rosa, Mexico City

 

Mexico City

Monikulttuurisuuden, ilmaisun ja liberaalien arvojen linnake Mexico Cityssä, Zona Rosa on yksi kaupungin ikonisimmista ja värikkäimmistä kaupunginosista. Englanniksi käännetty Zona Rosa tarkoittaa "vaaleanpunaista vyöhykettä" - sopiva nimi Mexico Cityn suurimmalle ja tunnetuimmalle homoseksuaalille. Alue on kehittynyt viime vuosina yhä enemmän, ja siellä on tilavia kävelykatuja sekä huippuluokan kauppoja ja ravintoloita.

Mexico City on rönsyilevä metropoli, joka voi toisinaan olla kaoottista ja ylivoimaista tutkia. Zona Rosa on loistava kohde turisteille, koska siellä on useita nähtävyyksiä ja runsaasti yöelämää ja viihdepaikkoja. Alueeseen on helppo tutustua, ja se on toisinaan vähemmän kiihkeä kuin laajempi Mexico City.

Zona Rosan pääkatu on Calle Amberes, ja tämä on alueen LGBT+-kulttuurin keskus. Amberesissa on tiheä ja keskittynyt valikoima homobaareja ja -klubeja, ja iltaisin kadut ovat usein täynnä homojuhlailijoita. Tämän vilkkaan kaupunginosan joka kolkassa tapahtuu jotakin, ja Zona Rosassa vallitsee eloisa ja energinen ilmapiiri. Lue lisää: Homoopas Mexico Cityyn.

 

West Hollywood, Los Angeles

 

homoutta

West Hollywood on homoyhteisön ja -kulttuurin ensisijainen kohde Los Angelesissa, ja se on luultavasti maailman tunnistetuin ja tunnetuin homoseksuaali. Alueella on vahva ja arvoituksellinen homoväestö, ja yli 40 % WeHon väestöstä tunnistaa olevansa LGBT+, ja tämä on havaittavissa kävellessä pitkin sen ikonisia bulevardeja. Alue on myös ylellisen elämäntavan ja vähittäiskaupan keskus, ja Länsi-Hollywoodin kaduilla on muotialan suurimpien nimien lippulaivaliikkeitä.

Naapurustossa on yksi Yhdysvaltojen keskittyneimmistä ja lupaavimmista homo-yöelämästä, jossa on 25 gay-baaria ja -klubia, jotka palvelevat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita ja makuja. Länsi-Hollywoodin keskus yön jälkeen on Santa Monica Boulevard, jolloin katu herää eloon paikallisten homoseksuaalisten asukkaiden ja turistien keskuudessa, jotka haluavat kokea länsi-Hollywoodin juhlakulttuurin makua. Alueen suurin ja Länsi-Hollywoodin parhaat homobaarit ovat keränneet globaaleja identiteettejä ilmaisun ja hedonismin linnakkeina, mukaan lukien Mikinja Abbey. Lue lisää: Tekemistä Länsi-Hollywoodissa.

 

Kylä, Montreal

 

homoutta

Et välttämättä odottaisi löytävänsä eloisaa, eteenpäin suuntautuvaa ja vilkasta homoaluetta Ranskan Kanadan pääkaupungista, mutta Montreal on itse asiassa ollut yksi Pohjois-Amerikan homoseksuaalisista kaupungeista vuosikymmeniä, ja se on johtanut tietä homojen oikeuksille kaikkialla mantereella ja maailmanlaajuinen standardi LGBT+-ihmisten hoidolle. Kaupungin homoelämä tunnetaan hellästi "kylänä", ja se on kaiken homojen keskus Montrealissa. Sainte-Catherine Streetin ympärille keskittyvä alueen gay-yöelämä on laaja ja monipuolinen.

Jalokivi kruunussa, joka on Montrealin homokylä, Madonna kabaree on tarjonnut väistämättömiä ensisijaisia ​​vetoesityksiä kolmenkymmenen vuoden ajan. Avoinna seitsemänä päivänä viikossa ja joka tarjoaa iltaesityksiä ja kabareea, ohjelman kaima Mado Lamotte on vakiintunut ja villisti lahjakas kuningatar, jonka mukana on usein planeetan kuuluisimmat drag-tähdet. Cabaret Madoa ei kannata missata, ja sen pitäisi olla jokaisen homomatkailijan matkalla Montrealissa. Lue lisää: Tutustu Montrealin homokylään.

 

Castro, San Francisco

 

homoutta

Harvat paikat ovat yhtä synonyymeja taistelulle LGBT+:n oikeuksista Yhdysvalloissa kuin San Fransisco ja erityisesti The Castron gayborhood. Täällä 1970-luvulla perustettiin monet Yhdysvaltojen johtavista LGBT+-oikeusjärjestöistä ja poliittinen edelläkävijä ja homojen oikeuksien aktivisti Harvey Milk soitti kotiin. Nykyään alue on edelleen LGBT+-kulttuurin linnake, jossa on lukuisia homobaareja ja klubeja, joista suurin osa löytyy Castro Streetin osuudesta, joka kulkee Marketin ja 19th Streetin välissä.

Vaikka Castro on saattanut menettää osan boheemista ja jyrkkyydestä, jotka tekivät siitä aktivismin pesäkkeen 1970-luvulla, alue on edelleen alue, jonka määrittelee suurelta osin sen LGBT+-väestö, ja se on edelleen homokysymysten keskipiste kansallisesti. The Castron ikoninen maine on tehnyt siitä kansainvälisen matkailun hotspotin, jossa sekä homo- että heteroseksuaaliset ihmiset kerääntyvät tuhansiin kokemaan eklektinen ympäristö ja omituiset nähtävyydet. Lue lisää: Homoopas Castron luokse.

 

Kylä, Toronto

 

homoutta

Torontossa on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista homokylistä ja Kanadan suurin. The Villagen vakiintuneella homoseksuaalilla on pitkä historia turvallisen, osallistavan ja hauskan tilan tarjoajana kaupungin homoväestölle. Tronton keskusta-alueella sijaitseva kylä on elämän ja kulttuurin keskus, ja täältä löydät suurimman osan kaupungin homobaareista, klubeista ja ravintoloista, mukaan lukien jotkut, joita käytettiin yhdysvaltalaisen version kuvauspaikkoina. ikonisesta "Queer as Folkista".

Woodyn on epäilemättä yksi The Villagen suosituimmista LGBT+-keskusteluista, jonka ovista ryntäävät paikalliset ja turistit katsomaan ohittamattomia drag-esityksiä ja maailmanluokan viihdettä. Tarjoaa hieman rennomman ja rennomman tunnelman, Boutique-baari on ihanteellinen paikka nauttia virkistävä cocktail ja ihmiset katsovat, sillä baarissa on tilava ja vilkas ulkoterassi. Boutiquen ystävällinen ja avoin ilmapiiri tekee siitä loistavan paikallisten tapaamiseen ja LGBT+-henkilöiden vierailemiseen. Lue lisää: Homoopas Torontoon.

 

South Beach, Miami

 

homoutta

Jos haluat löytää lumoavan ja auringonpaisman homojen yöelämän ja viihteen huipun, etsi vaivattomasti kimaltelevaa South Beachiä. South Beachin rannan gayborhood tarjoaa joukon homoravintoloita, baareja ja klubeja, joista monet voidaan luokitella Yhdysvaltojen jännittävimmiksi ja korkeatasoisiksi. Palace Bar on ihanteellinen kasvot siemailemaan herkullista cocktailia ulkoterassilla ja kokemaan todellista 80-luvun Miami-fantasiaa. Toisin kuin useimmat Pohjois-Amerikan homoalueet, South Beach on kotipaikka 12th Streetin homoranta, suosittu kaikenlaisten homomiesten keskuudessa, jotka etsivät lämmintä hiekkaa ja kristallinsinistä vettä. 12th Street Beach löytyy helposti, koska se sijaitsee lähellä valtavaa Flamingo Parkia. Lue lisää: Parhaat Tekemistä Miamissa.

 

Davie Village, Vancouver

 

homoutta

Kanadan dramaattisella länsirannikolla sijaitseva Davie Village on Vancouverin kirkkain ja gaybor-alue, joka on täynnä ylpeyden lippuja, sateenkaaren risteyksiä ja paljon homobaareja ja -klubeja. Bute ja Davie Streets muodostavat Davie Villagen sydämen, ja täältä löydät suurimman osan alueen homoista, jotka vaihtelevat pienistä ja intiimeistä ihmisistä, jotka katselevat hotspotteja, laajoihin ja korkeatasoisiin homotanssiklubeihin. Davie Villagessa ei ole vain gay-yöelämää, vaan siellä on myös useita LGBT+-keskeisiä liikkeitä, kirjakauppoja, kahviloita ja yhteisötiloja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Chicagossa

Selaa valikoimaa retkiä Chicagossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Chicago matkaasi vartenHanki opas