Gay Malediivit hotellit

Maailman parhaat homorannat

Yhteenvetomme maailman parhaista homorannoista

Homomatkailijoille ei ole pulaa kauniista ja rentouttavista rannoista, joista valita lomaa suunniteltaessa, ja jokainen tarjoaa oman ainutlaatuisen tunnelmansa ja kokemuksensa paikallisesta homokulttuurista. Vuodesta rauhallinen, auringon liottaa ulottuu Koh Samui että Rio de JaneiroEloisassa Ipanemassa on ranta jokaiselle homomatkaajalle. Jotta sinulla olisi vain yksi ajateltavaa vähemmän, olemme koonneet luettelon parhaista homorannoista ympäri maailmaa.

Miami

Miami, 12th Street Beach

Katso USA:n visuaalisesti stimuloivin homoranna. 12th street Beach edustaa Miamin homokulttuuria, jossa on paljon viehättäviä, puolipukuisia miehiä, sateenkaarilippurivejä ja koskematonta valkoista hiekkaa niin pitkälle kuin silmä näkee. Ranta sijaitsee kätevästi myös kävelymatkan päässä monista Miamin tärkeimmistä homo-yöelämän paikoista.

Keskeisen sijainnin ansiosta 12th Street Beach on suosittu hengailupaikka kaupunkien LGBTQ+-väestön keskuudessa ympäri vuoden, mutta Miamin vuotuisten Pride-juhlien aikana ranta todella kukoistaa. Joka vuosi tuhannet homomatkailijat eri puolilta maailmaa laskeutuvat sen pehmeälle hiekalle juhlimaan päiviä ja jatkuvaa hedonismia.

Lue lisää: Floridan parhaat homorannat

Maspalomas

Maspalomas, Kiosk 7 Beach

Kiosk 7 on sateenkaaripiste Maspalomasin laajoilla hiekkarannoilla. Mökin huipulta näkee tuulessa leijuvan ylpeyden lipun, jonka ympärillä on pysyvä juhlien seurakunta. Kiosk 7 tarjoilee ruokaa ja juomaa koko päivän, ja se tunnetaan erityisesti Sangriasta, joka on täydellinen juoma siemaillen katsellessasi yhtä rannan upeista auringonlaskuista.

Tämä on yksi vaihtoehto, jos etsit parasta gay-rantakohdetta. Kioskista ja sitä ympäröivästä rannasta on tullut niin vakiintunut gay-hotspot, että on tavallista, että homoturistit matkustavat tuntikausia vain nauttiakseen tästä eloisasta ja viihdyttävästä viipaleesta Kanarian paratiisia. Kioskiin pääsee 30 minuutin kävelymatkan päässä kumpuilevien hiekkadyynien poikki, ja se on ehdottomasti vaelluksen arvoinen.

Kapkaupunki, Sandy Bay Beach

Twelve Apostles -vuoriston, dramaattisen karun maiseman ja Etelä-Afrikan ympärivuotisen auringon taustalla Sandy Bayn ranta eroaa muista mainituista kohteista. Epäilemättä Kapkaupungin rannoista "humoisin", Sandy Bay on epätavallinen pukeutumiskäytännössään. Lahti on ympäri vuoden suosittu paikka homomatkailijoille, jotka haluavat ottaa alasti aurinkoa eteläisen pallonpuoliskon jatkuvien säteiden alla.

Täällä on vahva LGBTQ+-läsnäolo, ja kun rannalla on vilkasta, sen suosio kaupungin homoväestön keskuudessa on hämmästyttävän selvä. Kuten useimmat nudistirannat, Sandy Bay on kuitenkin hieman hankalampi päästä, sillä paras valinta on 45 minuutin kävelymatka suosituimmalle Llandudno Beachille.

Provincetown, Herring Cove Beach

Kilometreinä tuulisten dyynien, viehättävän Cape Codin arkkitehtuurin ja tuhansien niukasti pukeutuneiden miesten ansiosta Herring Cove Beach on heti tunnistettavissa yhdeksi Provincetownin parhaista homorannoista. Pieni New England -kaupunki on korkealla missä tahansa USA:n suosituimpien homokohteiden listassa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Herring Cove on vain itään Provincetownin vilkkaasta keskuskadusta, ja sinne pääsee helposti kausiluonteisella bussikuljetuksella.

Provincetownin asema LGBTQ+-mekkana tarkoittaa, että kaikilla rannoilla, joilla käyt, on huomattava homoväestö, mutta Herring Cove voittaa heidät kaikki. Rannan hiekkadyynit ovat suosittu risteilypaikka, mutta jos se ei ole tyylisi, niin miksi et uisi, ota aurinkoa tai edes pyöräile. Hotellissa on myös suuri ja vilkas rantabaari, joka viihdyttää vieraita pitkälle yöhön.

Herring Cove todella herää eloon alkuillasta, kun homovieraat eri puolilta Provincetownia laskeutuvat sen hiekoille nauttimaan yhdestä New Englandin parhaista auringonlaskuista, ja rannan pohjoispäässä näkyy ikoninen Race Pointin majakka; piste pohjimmainen New England -tyyli hiekkaisella niemimaalla.

Mykonos kaupunki

Mykonos, Elia Beach

Mykonoksen kaltaisen homosaaren parhaana homorannana tunnetuksi tuleminen tarkoittaa, että Elia Beachissä täytyy olla jotain erityistä, ja jos Elia Beach on jotain, se on erityinen. Ensinnäkin ranta on massiivinen, ja sen häikäisevä valkoinen hiekka ulottuu kilometrien päähän Etelä-Mykonoksen rannikolla. Rannan koko tarkoittaa, että Elia Beach on ollut vaikea pitää salassa saarten homoväestön keskuudessa, ja se on nyt yksi Mykonoksen suosituimmista rannoista.

Tilaa on kuitenkin kaikille; jossa on eloisa baari, joka palvelee jokaisen LGBTQ+-matkailijan makuja ja tarpeita. Ilmapiiri on ystävällinen ja on helppo keskustella ja olla yhteydessä paikallisiin homoseksuaaleihin ja turistiin kaikkialta maailmasta. Rannan vastakkainen pää baariin nähden on hiljaisempi, ja jos etsit hienovaraista risteilyä kalliomuodostelmien joukossa, tämä on varmasti yksi vaihtoehto.

Lue lisää: Kreikan parhaat homorannat

Sydney, Clovelly Beach

Clovelly Beachia olisi helppo jättää huomiotta, mutta jokainen, joka on käynyt, tietää, mikä virhe se olisi. Kivisten paljastumien välissä sijaitseva Clovelly on suojassa tuulelta, mikä tekee vedestä kristallinkirkkaan, tasaisen; yksi suosituimmista aktiviteeteista täällä on snorklaus ja vedenalaisia ​​villieläimiä on runsaasti.

Clovelly Beachin rentouttava ilmapiiri houkuttelee hiljaisemman homojoukon, ja LGBTQ+-yhteisön tunne on varmasti havaittavissa vilkkaina kesäkuukausina. Ranta sijaitsee lähellä päätietä, joten se on yksi Sydneyn helpommin saavutettavista rannoista, ja kävelymatkan päässä on valikoima kahviloita, kauppoja ja baareja. Jos etsit hiljaista rentoutumista muiden homojen seurassa, katso Clovelly Beach.

Lue lisää: Sydneyn parhaat homorannat

Samui

Koh Samui, Chaweng Beach

Jos kuvailet kuvaa trooppisesta paratiisista, kuvauksesi muistuttaisi todennäköisesti Chaweng Beachiä. Chaweng on Koh Samuin gay-ranta, ja se on kiistatta yksi kauneimmista maailmassa. Täällä taivutetut kämmenet roikkuvat laiskasti valkoisen hiekan päällä, ja Thaimaanlahden kristallinkirkkaat vedet leijuvat kevyesti rannalla. Ranta on myös Koh Samuin kehittynein, ja siellä on runsaasti hotelleja, baareja ja rantaklubeja piilossa vehreän vehreyden keskellä.

Homoturistien suosituin osa rannalla on Soi Lamdinin loppupäässä, jossa auringonotto on ykkönen. Homohenkilöt kaikkialta Koh Samuista tulevat Chawengiin hyödyntämään upeita maisemia ja homoystävällistä ilmapiiriä. Jos etsit jotain hieman vauhdikkaampaa, rannalla on tarjolla erilaisia ​​vesiurheilulajeja.

Rio de Janeiro, Ipanema

Harvat rannat loihtivat esiin niin loistavia visioita kuin Ipanema, ja puiden reunustaman kävelykadun, ympärivuotisen auringon ja juhlatunnelman ansiosta tämä ranta ei varmasti petä. Rion vauraalla Leblon Beachin alueella sijaitseva Ipanema on ollut toiminnan ja viihteen keskus vuosikymmeniä, ja se on suosittu paikka kaupungin monipuoliselle LGBTQ+-joukolle.

Monien Rio De Janeiron suosituimpien homoyökerhojen läheisyys rannalle tarkoittaa, että homovierailijat roiskuvat usein sen venyville hiekoille. Casa De Lua on kukoistava klubi, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa, ja vaikka se ei olekaan pelkästään homoseksuaalipaikka, se houkuttelee suurelta osin LGBTQ+-ihmisiä.

Jos rusketuksen ylläpitäminen on tärkeämpää kuin Rion hedonistisen kerhotoiminnan kokemus, älä pelkää; Ipanema on myös ihanteellinen paikka rentoutua. Rannan itäpää on epävirallinen homoalue ja täydellinen paikka tavata samanhenkisiä paikallisia ja matkailijoita.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Kapkaupungissa

Selaa valikoimaa retkiä Kapkaupungissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Cape Town matkaasi vartenHanki opas