Singaporen homohuijauslehti

Singaporen homohuijauslehti

Vaikka Singapore on vain pieni piste maailmankartalla, se on Kaakkois-Aasian taloudellinen "isoveli".

Maa kesti vain 50 vuotta kehittyä vilkkaasta siirtomaa-ajan satamasta kimaltelevaksi, ultramoderniksi kaupunkivaltioksi, joka ei koskaan nuku. Nykyään Singapore on erilaisten kulttuurien, uskomusten ja etnisten ryhmien sulatusuuni. Väestöstä on ihana sekoitus 75 % kiinalaisia, 13 % malaisia, 10 % intialaisia ​​ja ripaus kaikkia kaikkialta muualta.

Siksi on tuskin yllättävää kuulla, että Singaporessa on joitain melko epätavallisia lakeja ja tapoja. Tässä on pinnasänkymme mielenkiintoisista faktoista, jotka ensimmäistä kertaa vaaleanpunaisten matkailijoiden tulisi tietää tästä hämmästyttävästä pienestä maasta.

1. Ei pureskelua.

Outoa, mutta totta. Purukumi on kielletty Singaporessa. Vain terapeuttista arvoa omaava purukumi on sallittu. Purukumia voi ostaa lääkäriltä, ​​mutta se on määrättävä.

2. Ei verovapaata tullia savukkeista.

Huonoja uutisia tupakoitsijoille. Savukkeille ja muille tupakkatuotteille ei myönnetä verovapaata myönnytystä saapuessaan Singaporeen. Odota, että maksat veroa siitä, mitä tuot Singaporeen.

3. Tupakointi kielletty.

Singapore johtaa Aasiaa savuttomalla politiikalla. Tupakointi on kielletty ilmastoiduissa tiloissa, julkisissa ravintoloissa tai viiden metrin säteellä kaikista rakennuksen sisäänkäynneistä. Jos olet pöyhkeä, etsi tupakointialueet.

4. Singaporelaiset valitsevat pisimmät jonot.

Singaporelaiset uskovat, että pidemmät jonot tarkoittavat yksinkertaisesti parempaa ruokaa. Hyvän paikallisen keittiön himo tarkoittaa, että jos singaporelaiset ystäväsi näkevät pitkän jonon, he todennäköisesti liittyvät siihen.

5. Homoseksin harrastaminen ei ole enää teknisesti laitonta.

Singaporen rikoslain pykälä 377A, joka kriminalisoi homoseksin, kumottiin vuonna 2022. Avioliittojen tasa-arvo on vielä kaukana Singaporessa.

6. Singaporella on oma kieli - "Singlish".

Singlish on ainutlaatuinen kieli, jonka on luonut vuosikymmenten monikulttuurisuus. Englanti on sekoitettu ripaus oikeita ja keksittyjä sanoja mandariinikiinasta, malaijista, tamilista ja paikallisista murteista. Älä ole liian yllättynyt, kun joku lisää "lah" tai "meh" lauseen loppuun.

7. Älä pudota roskia.

Singapore on kitkuvasti puhdas. Miksi? Roskauksesta seuraa noin 300 dollarin sakko ensikertalaisille. Jos jäät kiinni uudelleen, lakaisit kaduilla neonoranssissa liivissä, jossa lukee "Korjaava työmääräys". Sinua on varoitettu.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Singaporessa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Singaporessa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Singapore matkaasi vartenHanki opas