Ateena

Tekemistä Ateenassa

Tutustu muinaiseen ja moderniin Ateenaan

Ateena on vilkas, hieman kaoottinen kaupunki. Se on tunnetuin erikoisista antiikin jäännöksistään. Ateena on vierailun arvoinen vain saadaksesi vilauksen muinaisesta maailmasta. Länsimainen sivilisaatio alkoi Ateenassa, kuten myös demokratia. Kaupungin kulta-aika ei kestänyt niin kauan. Roomalaiset ottivat vallan ja myöhemmin ottomaanit. Ateena vietti paljon pidempään vieraiden valtojen hallinnassa kuin keksiessään demokratiaa ja hyökkääessään Perisaan. Mutta loistonsa päivinä se takoi kulttuurisen ja poliittisen perinnön, joka edelleen muokkaa maailmaa, jossa elämme.

Ateena on houkutellut homomatkustajia jo pitkään. Samaa sukupuolta olevien parisuhteet tapahtuivat muinaisessa Kreikassa, eikä niitä paheksuttu. Löydät kunnon homokohtaus Ateenassa ja paljon haaveilevia miehiä.

Ateena on enemmän kuin ulkoilmamuseo. Siellä on loistava ruokapaikka, monia baareja ja kahviloita, yöelämästä ja erinomaisista hotelleista puhumattakaan. Ateenaa pidettiin aikoinaan ylilentokaupunkina. Paikka, jossa voit käydä lyhyesti matkalla Kreikan saarille ja sieltä pois. Se maine ei ole enää ansaittu. Ateena on nousussa oleva kaupunki.

Gay Ateena · Hotellit

 

Akropolis

 

Ateenan kruununjalkakivi 2,500 XNUMX vuoden ajan Akropolis on muinaisen Kreikan suurin säilynyt jäänne. Se edustaa Ateenan voimaa antiikin aikana, kun se oli absoluuttisessa huipussaan. Parthenon rakennettiin ateenalaisten persialaisten voiton jälkeen. Se on demokratian, filosofian, teatterin ja vapaan ajattelun ruumiillistuma.

On ihme, että Parthenonin muodostava rakennuskompleksi on säilynyt 25 vuosisadan ajan. Toisin kuin muut historialliset monumentit, Parthenonin edustama asia on yhtä tärkeä nyt kuin sen rakentamisen aikaan.

Akropolis-museo

 

Akropolis-museo

 

Vaikka Akropolis on hyvin säilynyt alkuperäisessä muodossaan, sillä on oma museo ja se on vierailun arvoinen. Tämän museon suunnittelu on erittäin moderni, mikä aiheutti kiistaa, kun se valmistui vuonna 2009. Se herätti myös lisäkiistaa Elginin marmorien palauttamiskampanjan keihäänkärjestä Kreikkaan.

Tämä museo on interaktiivinen, ja se antaa sinulle käsityksen Ateenan suurimmasta monumentista. Ennen kuin menet museoon, kävele museon alapuolella olevilla kaduilla. Äskettäin kaivettu asutus on nyt avoinna yleisölle. Voit liittyä opastetulle kierrokselle ja vierailla taloissa, joissa ateenalaiset asuivat Parthenonin rakentamisen aikaan.

 

Olympiastadion

 

Me kaikki tiedämme, että kreikkalaiset keksivät olympialaiset. He keksivät paljon asioita. Ateenan nykyaikainen olympiastadion on rakennettu muinaisen areenan paikalle. Alkuperäinen areena oli päällystetty marmorilla. Sitä käytettiin myös ensimmäisissä nykyajan olympialaisissa. Voit jopa käydä aamulenkillä stadionin läpi. Tulet hölkkäämään historian jalanjäljissä. Jos lenkkeilet Ateenassa, tee se mahdollisimman aikaisin. Tästä kaupungista tulee erittäin kuuma.

levy

 

levy

 

Olet vähän historiassa kaiken sen jälkeen. Tee matka Plakan naapurustolle. Se on Ateenan vanhan kaupungin osa. Vaikka se on melko turisti, se on vierailun arvoinen. Kreikkalaista ruokaa juhlitaan syystä. Voit halutessasi välttää aamiaista. Plakassa on paljon ruokapaikkoja. Näet myös eri imperiumien vaikutuksen arkkitehtuurissa. Historian kerrokset ja kerrokset pinoutuvat päällekkäin minne katsotkaan.

Kansallinen arkeologinen museo

 

Kansallinen arkeologinen museo

 

Museo, joka on näkemisen arvoinen Ateenassa, perustettiin vuonna 1829 juuri sen jälkeen, kun Kreikka vapautettiin ottomaaneista. Se on kerännyt ja säilyttänyt kreikkalaista taidetta siitä lähtien. Se on yksi maailman tärkeimmistä museoista. Näyttelyssä on yli 11,000 XNUMX näyttelyä. Voit tutustua Kreikan esihistoriaan ja edetä tiesi nykypäivään. Kyllä, kohtaat todennäköisesti paljon maljakoita. Muinaiset kreikkalaiset pitivät maljakoista.

Santorini

 

Kreikan saarihyppely

 

Saarihyppely Kreikassa on aina hyvä idea. Jos haluat koota Kreikan saarihyppelyreitin, kollegamme osoitteessa Out Of Office voi räätälöidä täydellinen kokemus sinulle. Kreikan saarihyppelymatkan varaaminen matkanjärjestäjän kautta on varma veto. Kreikkalaisten lauttojen oikkuihin luottaminen ja kuljetusten oikea ajoittaminen voi olla hankalaa. Mykonos ja Santorini ovat Kreikan suosituimpia saaria, erityisesti homomatkailijoiden keskuudessa. Mutta jos haluat keskittää matkasi Ateenan ympärille, voit vierailla Aeginassa ja Angistrissa. Ne ovat Ateenaa lähimmät saaret.

Meteora

 

Meteora

 

Matka Meteoraan on hyvä idea. Delphi on ehkä kuuluisempi, mutta sen vetovoima rajoittuu historian ystäville. Meteora on nautinnollinen, vaikka tietämys Kreikan historiasta on rajallinen. Kannattaa liittyä päiväretkelle saadaksesi siitä kaiken irti.

Meteora on pohjimmiltaan kalliomuodostelma, josta löydät monimutkaisia ​​luostareita. Ne on rakennettu niin jyrkästi, että ne näyttävät valuvilta kivistä. Ei tiedetä, milloin ensimmäinen temppeli rakennettiin, mutta se oli noin tuhat vuotta sitten. Meteora on yksi Kreikan häikäisevimmistä tutkittavista osista.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Ateenassa

Selaa valikoima Ateenan retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ateena matkaasi vartenHanki opas