Gay Auckland

Tekemistä Aucklandissa

Aucklandissa on Uuden-Seelannin paras homoskene

Auckland on Uuden-Seelannin suurin kaupunki. Se ei kuitenkaan ole pääkaupunki. Tämä ero koskee Wellingtonia. Auckland on Uuden-Seelannin jännittävin kaupunki ja sen suurimman homoelämän koti. Se on yksi ainoista vulkaanisille kukkuloille rakennetuista kaupungeista. Tämä vaaran ja jännityksen elementti ruokkii Aucklandin kulttuuria.

"Purjeiden kaupunkina" tunnettu Auckland on rakennettu kahden sataman ympärille ja sillä on vahva merellinen identiteetti. Näet monia veneitä ja jahteja. Waitematan satamasta löydät pääosan ja ranta-alueen, kun taas Manukau Harbour avautuu Tasmanmerelle.

Sky Tower

Sky Tower

Kiistatta Aucklandin ikonisin maamerkki, Sky Tower on varmasti suurin. Sky Towerista on näkymät Viaduct Harbour -satamaan. Näköalatasanne on kolme. Sinua tervehditään yhdellä Uuden-Seelannin parhaista näkymistä, jos pääset huipulle. Sky Towerissa on joitain erinomaisia ​​baareja ja ravintoloita. Näet 80 kilometriä mihin tahansa suuntaan. Upea tapa nähdä - kirjaimellisesti! - koko Auckland yhdellä kertaa.

Auckland

Tutustu Aucklandin homoelämään

Aucklandissa on hyvä homomaailma. Uuden-Seelannin väkiluku on vajaat viisi miljoonaa. Luonnollisesti Aucklandin homoskene ei ole aivan Lontoon tai Berliinin mittakaavassa. Suurin osa homoelämästä löytyy Karangahape Roadilta, joka tunnetaan paikallisesti nimellä "K Road".

Eagle Bar kannattaa tsekata. Nimestään huolimatta se ei ole vain miehille tarkoitettu fetissibaari. Löydät sekalaista porukkaa. Se on hyvä paikka mennä cocktailille iltaisin. Yön edetessä se voi olla varsin hyvä paikka vetää, jos olet niin taipuvainen.

Perhebaari & Club on loistava paikka tanssia läpi yön. Jos vietät homoillan Aucklandissa, voit hyvinkin valita tämän lopulliseksi kohteeksi. Se pysyy auki varhaisiin tunteihin saakka. Saatat olla tekemässä häpeäkävelyä takaisin hotellillesi.

SPQR Café & Bar on hyvä paikka mennä sivistyneempään juomaan päivän aikana. Sisällä on terassi ja ravintola. Yleisö on sekalaista, mutta suurin osa henkilökunnasta on homoja.

Jos huomaat etsiväsi jotain, tutustu oppaaseemme Aucklandin homosaunat täällä. Löydät varmasti inspiraatiota.

Auckland

Taide ja museot

Uudella-Seelannissa on rikas maori- ja siirtomaahistoria. Voit oppia maorikulttuurista Aucklandin museossa. Löydät yli 2,000 XNUMX maoriesinettä. Erityinen kohokohta on viimeinen suuri maorien sotakanootti.

Suuntaa Uuden-Seelannin merenkulkumuseoon löytääksesi kaikkea merellistä, polynesialaisten muuttoliikkeestä Tyynenmeren yli eurooppalaisten saapumiseen. Uuden-Seelannin historian on määritellyt monin tavoin sen merenkulkuhistoria. Museo järjestää myös purjehdusretkiä ympäri satamaa.

Haurakin lahti

Haurakin lahti

Uusi-Seelanti on maailman seikkailupääkaupunki. Tee matka Aucklandin satamasta Haurakin lahdelle. Löydät meren ympäriltä vehreitä saaria, mukaan lukien suosikkimme: Waiheke, viinin saari. Voit mennä satamaristeilylle ja tehdä siitä koko päivän matkan. Rangitoton saari on myös kohokohta, ja se on lähellä Aucklandia. Täältä löydät Uuden-Seelannin nuorimman tulivuoren, ja se on hyvin aktiivinen tulivuori. Rangitoton saarella asuu noin 60 ihmistä, joten se on melkoisen intiimin yhteisön koti.

Mount Eden (Maungawhau)

Mount Eden (Maungawhau)

Mount Eden on pakko nähdä. Se on Aucklandin korkein luonnollinen kohta. Se on pohjimmiltaan lepotilassa oleva tulivuoren kartio. Voit ajaa tai ottaa bussin Mount Edenille. Se on hyvin lähellä Aucklandin keskustaa. Ei vie kauaa kävellä. Siellä vieraileminen on ilmaista, ja sinua tervehtivät upeat näkymät Aucklandiin, kun saavutat huipulle. Auckland on hyvin vulkaaninen kaupunki, joten Mount Eden on loistava paikka vierailla.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Aucklandissa

Selaa valikoima Aucklandin matkoja kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Auckland matkaasi vartenHanki opas