Boston

Tekemistä Bostonissa

Tutustu Uuden Englannin parhaimpiin

Boston on Massachusettsin suurin kaupunki. Se on yksi Amerikan rikkaimmista kaupungeista. JFK rakasti Bostonia suuresti – muista käydä JFK-museossa, kun olet kaupungissa. Kävele tyylikkäässä Beacon Hillin kaupunginosassa, kokeile simpukkajuustoa ja nauti kuppi teetä Boston Tea Party Museumissa. Löydät pienen homoelämän Bostonista.

Jotkut Amerikan huippuyliopistoista sijaitsevat Bostonissa tai sen lähellä. Se on loistava paikka asua ja loistava paikka työskennellä. Boston on niin suosittu, että elinkustannukset ovat lähellä sitä, mitä New Yorkissa odottaa.

Taidemuseo

Taidemuseo

Yksi Pohjois-Amerikan parhaista taidemuseoista, löydät muinaisia ​​Pompejin freskoja, ranskalaisia ​​impressionistisia taideteoksia ja kaikkea siltä väliltä. Tämä on valtava museo, joten et voi tehdä sille oikeutta yhdellä matkalla. Se houkuttelee vuosittain yli miljoona kävijää. Kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit tutustua muinaisen Egyptin osioihin, japanilaiseen taiteeseen, hollantilaisen kultakauden taiteeseen ja harvinaisten kirjojen kokoelmaan.

Kuvataidemuseo on pakollinen taiteen ystäville ja myös niille, jotka haluavat tuntea olevansa kulttuurisempia kuin he todellisuudessa ovat.

Boston

Bostonin julkinen puutarha

Boston Public Garden oli ensimmäinen kasvitieteellinen puutarha Yhdysvalloissa. Se on ilmainen tutkia. Tutki mutkaisia ​​polkuja ja nauti bukolisessa loistossa. Voit myös ottaa nopean selfien ja lähteä sitten.

Tämä on loistava paikka piknikille. Siellä on monia suihkulähteitä, historiallisia patsaita ja ankkoja - sekä eläviä ankkoja että merkittäviä ankkojen patsaita. Boston Public Garden on paikallisten rakastama, ja sitä on käytetty monissa ikimuistoisissa elokuvakohtauksissa.

Bostonin teekutsujen laivat ja museo

Boston on kaupunki, jossa Uusi Englanti antoi Old Englandille keskisormen. Vuonna 1773 joukko bostonilaisia ​​heitti pois 342 arkkua teetä East India Companylta. Se oli uhmaus suhteessa veroon, jonka britit olivat määränneet amerikkalaisille kolonisteille. Se oli merkittävä tapahtuma, joka ennakoi Yhdysvaltain vuoden 1775 vallankumousta.

Vieraile Boston Tea Party Ships & Museumissa saadaksesi lisätietoja tästä Amerikan historian luvusta. Luonnollisesti museossa tarjoillaan teetä.

Boston

Bostonin homokohtaus

Bostonilla ei ole kokoonsa nähden suurta homoelämää. On olemassa useita gay-paikkoja, joihin voit tutustua. Club Cafe on homobaari ja ravintola Back Bayn alueella. Se on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. The Boston Eagle on ehkä Bostonin homoseksuaalisin paikka. Se on osa tunnettua Eagle-brändiä, jota löydät kaikkialta Amerikasta. Jos haluat käydä klubeilla, ICON on homoklubi, jota sinun pitäisi kokeilla. Hyvä paikka tavata paikallisia ja tanssia läpi yön.

John F. Kennedyn presidentin kirjasto ja museo

Tämä museo on omistettu Amerikan komeimmalle presidentille. JFK eli lyhyen elämän, mutta se oli yksi 20-luvun suurista elämästä. Hänen tarinansa ja hänen kuolemaansa ympäröivät mysteerit kiehtovat edelleen ihmisiä. Museoon pääsee tutustumaan noin tunnissa. Siinä on paljon hänen omaisuuttaan, mukaan lukien paperit, huonekalut ja piirrokset, jotka hän teki Kuuban ohjuskriisin aikana. Museossa on myös joitain Jackie Kennedyn mekkoja. Hän käytti upeita vaatteita!

Beacon Hill

Beacon Hill

Tämä on Bostonin historiallisin alue. Löydät antiikkiliikkeitä, viktoriaanisia taloja, huippuluokan ravintoloita ja erittäin kalliita kiinteistöjä. Se on hyvin Uusi Englanti ja asuu joillekin Amerikan eliitille. Voit osallistua kävelykierrokselle tai tutustua omaan tahtiisi. Erityisen viehättävää on syksyllä, kun lehdet sopivat rakennusten väriin. Se on nimetty majakan mukaan, joka oli aikoinaan kaupungin korkeimmalla paikalla. Tämä olisi hyvä paikka nauttia klassinen bostonilainen ruokalaji. Simpukkajuusto on klassikko.

Yhdistä Boston Provincetowniin

Monet ihmiset yhdistävät Bostonin Provincetowniin, koska se on vain 90 minuutin lauttamatkan päässä. Provincetown on homojen paratiisi, jossa monet heimomme ovat asettuneet sinne.

Lue lisää: Homoopas Provincetowniin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

  • Big Coconut Guesthouse
    Gay Guesthouses USA

Bostonin parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bostonin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Boston matkaasi vartenHanki opas