Gay Detroit

Tekemistä Detroitissa

Detroit nousi ja laski ja nousi sitten uudelleen

Detroit, joka tunnetaan nimellä "Motor City" pitkästä ja vakiintuneesta autovalmistushistoriastaan, joutui taloudelliseen ja kulttuuriseen taantumaan teollisuuden siirtyessä pois. Nuorten, varakkaiden luovien tekijöiden tulva on kuitenkin johtanut kaupungin joukkouudistukseen viime vuosina. Putiikkeja, pienpanimoita ja omituisia kahviloita ilmestyy joka kulmaan, ja nyt on elävää ja innovatiivista taidekulttuuria. Loputtomat lasipilvenpiirtäjät, laaja viheralue ja historiallinen ja kukoistava jazz-elämä tekevät Detroitista yhden Yhdysvaltojen jännittävimmistä kaupungeista.

Kaupungissa on myös ystävällinen, osallistava ja intohimoinen homoyhteisö ja kohtaus. Detroitin tärkein homoalue on Ferndalen alue, viehättävä ja kävelykelpoinen osa kaupunkia, jossa on useita LGBT+-järjestöjä sekä lukuisia homobaareja, klubeja ja kahviloita. Detroit on järjestänyt pride-kulkueita vuodesta 1986 lähtien, ja ne houkuttelevat kymmeniä tuhansia vuosittain.

Detroit · Hotellit

 

Detroit -joenranta

 

Äskettäin uudistettu kolmen mailin mittainen East Riverfrontin alue on yksi Detroitin suosituimmista paikoista niin paikallisten kuin vierailijoidenkin keskuudessa, jotka kerääntyvät ilmavalle rantakadulle kävelemään, seurustelemaan ja pyöräilemään. Riverfront on vilkas toiminnan pesä, jossa on useita aukioita, puistoja, viheralueita, kauppoja ja ravintoloita. Alueen kaunein piirre on Riverwalk, venyvä ja avoin kävelytie, josta on panoraamanäkymät joen yli.

Hart Plaza on yksi Riverfrontin monista julkisista tiloista, ja siellä järjestetään usein suuria kaupungin tapahtumia. Valtavia nykyaikaisia ​​veistoksia sisältävä aukio, jota reunustavat Detroitin korkeimmat pilvenpiirtäjät, toivottaa joka vuosi tervetulleeksi Motor City Pride -tapahtuman, joka on kaupungin LGBT+-yhteisön kolmipäiväinen juhla.

 

Gay-baareja Detroitissa

 

Detroitin gay-yöelämä keskittyy yleensä kaupungin Ferndale- ja Palmer Park -alueille, ja näiden kaupunginosien pienen mittakaavan ansiosta voit helposti hypätä paikasta toiseen ja maistella kaupungin parhaita homobaareja ja -klubeja.

Draaman ja kabareen ystävien ei pitäisi katsoa pidemmälle Gigin, yksi Detroitin suosituimmista homobaareista ja kaupungin paras paikka teemailtojen ja tapahtumien järjestämiseen. Kahdessa kerroksessa sijaitseva yläkerta tarjoaa äänekkään kerhoelämyksen suurella tanssilattialla ja useilla baareilla. Klubin alakerrassa on kuitenkin esiintymisalue, joka usein isännöi joitakin maailman kuuluisimpia drag queenejä, mukaan lukien useat RuPaul's Drag Race -alumnit.

Kaupungissa on laaja ja monipuolinen valikoima homobaareja ja klubeja, jotka palvelevat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita ja makuja. Jotkut Detroitin parhaista gay-paikoista sisältävät Hayloft Sedan, Liberty-baarija Inuendo.

 

GM Renaissance Center

 

Monissa kaupungeissa ei ole keskusta-aluetta, joka koostuu seitsemästä toisiinsa yhdistetystä kokonaisuudesta

Pilvenpiirtäjät. Henry Fordin tilaama ja vuonna 1973 valmistunut kompleksi on Detroitin keskeisin paikka, ja siinä on kaupungin korkein rakennus. Renaissance Center on ostos-, ruokailu- ja viihdekeskus. Siellä on monia Detroitin designliikkeitä ja jopa Michelin-tähden ravintola.

GM Renaissance Centerin keskipiste on Wintergarden, sisäaukio, jota ympäröi lukuisia kauppoja ja ravintoloita. Alue on yksi Detroitin vilkkaimmista, ja sen kävelyreittejä on täynnä paikallisia ja turisteja. Wintergardenissa on myös elokuvateatteri ja jazzklubi, ja se on Detroitin kulttuurin keskus.

Detroit

 

Detroitin taideinstituutti

 

Kaupungin merkittävin kulttuuripaikka on vuonna 1927 avattu Detroit Institute of Art ja maailmanluokan taidemuseo. Laaja rakennus, instituutti koostuu yli 100 galleriasta, 1,150-paikkaisesta auditoriosta ja 380-paikkaisesta luentosalista. Instituutin pysyvä kokoelma sisältää tuhansia teoksia, mukaan lukien useita Diego Riveran ja Vicent Van Goghin teoksia.

Diego Riveran teoskokoelma on yksi maailman laajimmista, ja se kuvaa taiteilijan monimutkaista elämää, mukaan lukien hänen avioliittonsa ikonisen Freida Kahlon kanssa. Näyttely sisältää Detroit Industryn freskosyklin, jota Rivera piti menestyneimpänä työssään.

Detroit · Gay-baarit

 

Comerica-puisto

 

Riippumatta siitä, oletko baseball-fani vai et, voit taatusti nauttia jännittävästä Comerica Parkista. Detroit Tigersin koti ja yksi maan merkittävimmistä baseball-puistoista Comercia Parkissa on yli 40,000 XNUMX istumapaikkaa, ja siellä on useita muita nähtävyyksiä. Baseball-pelejä voi pelata koko viikon puistossa, ja ne tarjoavat aidon ja perinteisen Detroitin urheilukokemuksen, jossa on hotdogeja, nachoja ja olutta.

Jos pesäpallo ei ole sinun juttusi, älä huoli, Comercia Parkissa on useita pelejä ja nähtävyyksiä, jotka innostavat varmasti kaikkia vierailijoita. Comerica Parkissa jokaiselle homomatkaajalle on jotakin nautittavaa karusellista ja 50 jalan maailmanpyörästä laajoihin ruoka- ja oluthalleihin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Detroitin parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Detroitissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Detroit matkaasi vartenHanki opas