Greater Palm Springs – nähtävää ja tehtävää

Greater Palm Springs – nähtävää ja tehtävää

Suuressa Coachella-laaksossa ja yhdeksän persoonallista kaupunkia käsittävä Greater Palm Springs on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista kohteista LGBTQ+-matkailijoille, jotka etsivät tyydyttävää yhdistelmää tutkimista ja rentoutumista. Kätevästi lähellä Los Angelesin ja San Diegon suuria solmukohtia sijaitseva Greater Palm Springs sopii yhtä hyvin lyhyempiin lomiin kuin pidempiin matkoihin ja on jatkuvasti suosittu valinta Travel Gay käyttäjille.

Tämä autiomaahan sidottu keidas on jo pitkään houkutellut LGBTQ+ -henkilöitä ympäri Yhdysvaltoja ja sen ulkopuolelta, jotka kerääntyvät sen palmujen reunustamille kaduille löytääkseen fantastisen valikoiman queer-keskeisiä paikkoja, rikasta kulttuuria ja yhtä maan monipuolisimmista paikallishallinnosta.

Vaikka Palm Springs on epäilemättä LGBTQ+-elämän keskipiste suuralueella, lähikaupungeissa, kuten Rancho Miragessa, La Quintassa ja Coachellassa, on myös vaikuttavan monipuolisia ja kutsuvia omituisia kohtauksia. Lisäksi Greater Palm Springs on täynnä luovuuden tunnetta, joka on havaittavissa alueen ainutlaatuisen arkkitehtuurin ja kukoistavan taiteellisen yhteisön kautta.

Auttaaksemme ymmärtämään tätä elämyksellistä kohdetta olemme koonneet yhteen Greater Palm Springsin parhaista tekemistä LGBTQ+-matkailijoille.

 

Taide ja kulttuuri Greater Palm Springsissä

 

Greater Palm Springs hyötyy sen yhtä läheisyydestä sekä luonnosta että suurkaupunkikaupungeista, mikä tarkoittaa, että se on ihanteellinen keskipiste kukoistavalle ja inspiroidulle taiteilijayhteisölle. Viime vuosisadan aikana useista maailmanlaajuisista vaikutteista kehittynyt Greater Palm Springs on nykyään tunnustettu yhdeksi Yhdysvaltojen tyylikkäimmistä matkakohteista. Alueen taiteellisen hengen merkit ovat helposti havaittavissa, ja vihjeitä todella ainutlaatuisesta kulttuurista löydät paikoista taidemuseoista ja teattereista eksoottisiin kasvitieteellisiin puutarhoihin.

El Paseo on Greater Palm Springsin huippuluokan ostosalue, ja siellä on myös laaja valikoima gallerioita ja taideliikkeitä, jotka ovat sitoutuneet puolustamaan paikallisten taiteilijoiden monipuolista kokoelmaa. Paras tapa tutustua kaikkeen tarjottavaan on lähteä taidekävelylle, jota ohjaa asiantunteva paikallinen, joka ei vain saa sisäpiiriläisten näkemystä Greater Palm Springsin taideelämästä, vaan jolla on myös suhteita moniin taiteilijoihin, joiden taide on esitetty.

Puhtaissa linjoissa ja säästäväisissä väreissä on jotain äärettömän kutsuvaa, jotka määrittelevät vuosisadan puolivälin arkkitehtuuria, joka on niin synonyymi Greater Palm Springsille. Paikalliset ovat tietoisia tästä viehätysvoimasta, ja alueen vierailijat voivat nauttia useista opastetuista kierroksista, jotka on suunniteltu korostamaan tätä erityisen ikonista arkkitehtonista ilmiötä. Osana näitä retkiä sinulla on harvinainen tilaisuus uskaltaa sisälle näihin koteihin ja kävellä menneiden aikakausien tähtien jalanjäljissä.

 

Seikkailu ja luonto Greater Palm Springsissä

 

Kalifornia on upeiden vuorten, punapuumetsien ja eräiden maan unenomaisimpien viinitarhojen osavaltio. Joka vuosi yli 300 auringonpaistetta nauttiva Greater Palm Springs on yksi parhaista paikoista Yhdysvalloissa yhdistää jännittävä seikkailu mahdottoman korkeatasoiseen luksusmatkustukseen. Rullaa julisteesta myrskyväksi maastoautoksi – Greater Palm Springsissä kaikki on mahdollista.

Jos etsit täysin ainutlaatuista tapaa kokea Greater Palm Springs, nauti alueesta kokonaisuudessaan Palm Springs Aerial Tramwayn kautta. Todellinen insinöörityö, kun se valmistui vuonna 1963, raitiovaunuvaunuja on sittemmin päivitetty ja ne ovat nykyään maailman suurimpia pyöriviä raitiovaunuvaunuja. Raitiovaunutieltä matkustajat voivat nauttia esteettömästä näkymistä Coachella-laaksoon.

Greater Palm Springsin vierailijoiden kannattaa vierailla The Living Desert Zoo and Gardensin rönsyilevässä maisemassa saadakseen yhden planeetan ainutlaatuisimmista luontokokemuksista. Tämä eläinpuisto on vertaansa vailla, ja tämä nähtävyys tarjoaa suuria, avoimia aitauksia jokaiselle lajilleen. Aavikon elämän suojelu on eläintarhan toiminnan ytimessä, ja se on antanut heidän ainutlaatuisen avoimen lähestymistavan luoda hienoja elinympäristöjä.

 

Kylpylät ja hyvinvointi Greater Palm Springsissä

 

Alkuperäisasukkaiden löytämisestä lähtien Greater Palm Springs on ollut rakastettu sen virkistävästä kuumasta lähteestä. Tähän tarttuivat vain vanhan Hollywoodin tähdet, jotka alkoivat ryntää alueelle 20-luvun puolivälissä, ja nykyään Coachella-laaksosta löytyy ylellinen kokoelma terveyskylpylöitä ja wellness-palveluita. Ympärivuotisen mukavan sään ja todella rauhallisen ympäristön ansiosta Greater Palm Springs on täydellinen paikka suunnitella seuraavaa hyvinvointimatkaasi.

Estrella Spa on epäilemättä yksi alueen suosituimmista ja ylellisimmistä paikoista. Idyllisen puutarhahaciendan ympärille hohdokas Palm Springsissä sijaitseva kylpylä on ylellisen rentoutumisen ruumiillistuma, ja siellä on tarjolla laaja valikoima luonnon inspiroimia hoitoja. Vyöhyketerapiahieronnasta vartalokuorintaan – jokaiselle LGBTQ+-matkailijalle on jotakin nautittavaa Estrella Span rauhallisessa keitaassa.

Ihanteellisella paikalla Palm Springsin keskustan sydämessä sijaitseva Andreas Hotel and Spa yhdistää perinteisen vuosisadan puolivälin tyylin moderneihin yksityiskohtiin luodakseen kylpylän, joka on yhtä tyylikäs kuin rentouttava. Andreas Hotel and Spa on Palm Springsissä sijaitseva laitos, joka tarjoaa palveluita, kuten varjoisan ulkouima-altaan, deluxe-sviittejä ja monia wellness-palveluita.

Tutustu Greater Palm Springsin matkan käytännön puoleen lukemalla meidän Suunnittele pakomatka Greater Palm Springsiin toimituksellinen.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Palm Springsin parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Palm Springsissä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Palm Springs matkaasi vartenHanki opas