Hamburg

Tekemistä Hampurissa

Tutustu Saksan toiseen kaupunkiin

Hampuri on kiistatta Saksan suurin kulttuurikaupunki. Siitä sait, Berlin! Hampurissa on viisikymmentä museota, lähes yhtä monta teatteria ja yli sata musiikkipaikkaa. Vain Lontoossa ja New Yorkissa on suurempia musiikkikohtauksia.

Saksan toinen kaupunki on merkittävä kaupankäynnin keskus, jolla on vahva merenkulkuhistoria. Kuuluisalla Reeperbahnin punaisten lyhtyjen alueella on kaikenlaista tunnelmaa. Kulinaarinen kohtaus on erinomainen ja erittäin monipuolinen. Voit nostaa lasia tyylikkäässä cocktailbaarissa ja sitten tanssia läpi yön entisessä WW2-bunkkerissa. Hampuri tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän kulttuurista dynaamisuutta ja vilkasta yöelämää. Ollaan rehellisiä, nämä kaksi kulkevat yleensä käsi kädessä.

Alster-järvi leikkaa kaupungin läpi ja yhdistää sen mereen. Hampuri on yksi Euroopan vihreimmistä kaupungeista. Planten und Blomen Park on kaupungin bukolinen sydän. Saksan rikkaimpana kaupunkina Hampuri sopii erinomaisesti ostoksille ja se on täynnä taloudellisia mahdollisuuksia.

Speicherstadt

"Varastojen kaupunkina" tunnettu Speicherstadt kehitettiin vuosina 1885-1927. Tämän varastoalueen synty heijasti Saksan kasvavaa poliittista vaikutusvaltaa sen jälkeen, kun se voitti Ranskan Ranskan ja Preussin sodassa. Se on nyt Unescon maailmanperintökohde. Monet varastoista on muutettu trendikkäiksi kerrostaloksi.

Speicherstadt on viehättävä osa kaupunkia tutkittavaksi. Aikaisemmin Hansaliiton keskeinen keskus, kapeat kanavat ja historialliset goottilaiset tornit luovat tälle alueelle todellista tunnelmaa yöllä.

Hampurin homobaarit

Sen lisäksi, että Hampuri on vahva talouden keskus, se on loistava paikka juhlia. Sankt Georg on Hampurin homoalue. Se on täynnä taidestudioita ja trendikkäitä kahviloita. Lang Reihe -katu leikkaa alueen sydämen läpi, ja sieltä löydät suurimman osan paikallisista baareista ja kahviloista. Näet monia sateenkaarilippuja. Liikennevalot näyttävät jopa samaa sukupuolta olevia pariskuntia tässä osassa kaupunkia.

Bellini baari on kellarilounge Sankt Georgissa. Se on hyvä paikka aloittaa homoiltasi Hampurissa. Generation Bar on toinen suosittu homoseksuaalipaikka samalla alueella. Se aukeaa hieman aikaisemmin ja houkuttelee nuorta väkeä. Kun olet valmis tanssimaan koko yön, sinun tulee suunnata Pink INC. - Se on Hampurin suurin homobaari. Voit myös nauttia drinkin klubin sisarpaikassa, WunderBar. Löydät sen Reeperbahnilta.

Reeperbahn

Reeperbahn

Tervetuloa Hampurin kuuluisalle punaisten lyhtyjen alueelle. Se on ihanan nihkeää. Kuten Lontoon Sohon huonompi puoli, löydät seksiliikkeitä, baaribaareja ja teattereita. Tämä on hyvin paikka syntisille ja nautinnonhakijoille. Se oli aikoinaan Euroopan suurimman bordellin koti, ja siellä The Beatles soitti joitain varhaisia ​​keikkojaan. Useat artistit ovat kirjoittaneet kappaleita Reeperbahnista, eikä vähiten Tom Waitin ikimuistoinen ditty vuodelta 1992.

Tehokkuuden ja teollisen vauhdin lisäksi saksalaisilla on todella taito dekadenttiseen yöelämään. Weimar Berliinistä nyky-Berliiniin, Hampurin Reeperbahnista puhumattakaan, ne pärjäävät melko hyvin. Kävele Reeperbahnilla yöllä ja nauti baarihyppelystä. Se on osa kaupunkia, josta voi ostaa ruokaa mihin aikaan tahansa yöstä. Voit ostaa myös muita asioita.

Flohschanzen markkinat

Tämä taiteellisella Sternschanzen alueella sijaitseva markkina täyttää mukulakivikatuja joka lauantai. Löydät runsaasti kojuja, joissa myydään kaikenlaisia ​​tavaroita, mukaan lukien antiikkia, vaatteita, kirjoja ja kaikenlaisia ​​käytettyjä mielenkiintoisia esineitä. Jätä kotelollesi tilaa, sillä löydät varmasti edullisia Flohschanze Marketilta.

Hamburg

Museomaili

Hampuri on yksi parhaista kaupungeista museon ystäville. Löydät enemmän kuin voit tutkia yhdellä matkalla Museum Mile -alueella. Taidehalli on yksi Euroopan hienoimmista ja suurimmista taidegallerioista. Se keskittyy eurooppalaiseen taiteeseen ja siinä on upea kokoelma kultakauden hollantilaista taidetta.

Museum Milen alueella on neljä muuta museota. Niiden kaikkien välillä on helppo kävellä. Voit ostaa helposti päivälipun, jolla pääset useisiin museoihin. On epätodennäköistä, että näet niitä kaikkia yhdellä matkalla. Näissä museoissa on monia upeita taideteoksia, kuten Picasso ja Max Ernst.

Elben ranta

Hampuri on satamakaupunki ja sillä on hiekkaranta. Rannalla on monia rantabaareja, ja se on erittäin kiireinen kesäkuukausina. Toukokuun loppuun mennessä se on yleensä pakattu. Elbe-joki on erittäin viehättävä, mutta se ei ole todella turvallinen uimiseen. Löydät monia mahtavia rakennuksia Elbe Beachin ympäriltä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Hampurissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Hampurissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Hamburg matkaasi vartenHanki opas