Kansas

Tekemistä Kansas Cityssä

Tutustu Missourin suurimpaan kaupunkiin

Missourin pääkaupunki on urbaanin hajallaan valtavien Great Plainsin keskellä, ja se on BBQ:n, jazzin ja aiemmin nimellä American Dreamin kotipaikka. Kaupunki, jossa ulottuvat esikaupungit leviävät tärkeimpiin keskustan kiinteistöihin, Kansas City on todella ainutlaatuinen kohde. Sama määrä suihkulähteitä kuin Roomassa ja yksi maailman parhaista jazz-skeneistä tekevät kaupungista yhden kutsuvimmista Yhdysvalloissa, ja kukoistavan taideyhteisön ja maailmanluokan museoiden ansiosta täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Kaupunki on myös osavaltion homopääkaupunki. Kansas Cityn tärkein homoalue on Crossroads Art District, omituinen ja eklektinen osa kaupunkia, jossa on useita LGBT+-järjestöjä sekä lukuisia homobaareja, klubeja ja kahviloita. Kansas City on järjestänyt Pride-festivaaleja vuodesta 1975, ja ne houkuttelevat vuosittain kymmeniä tuhansia LGBT+-henkilöitä.

Kansas

Nelson-Atkinsin taidemuseo

Ensimmäinen asia, jonka huomaat, kun lähestyt Nelson-Atkinsin taidemuseota, on suuri sulkapalloinstallaatio, joka istuu edessä nurmikolla. Kaksi umpeen kasvanutta veistosta asennettiin vuonna 1996 ja ne edustavat museon kärjessä olevaa lähestymistapaa taiteen kuratointiin. Yli 34,500 5,000 esineen, taideteoksen ja pysyvän installaation kotimuseossa on yksi Yhdysvaltojen laajimmista ja kulttuurisesti monipuolisimmista kokoelmista, ja esineitä on hankittu kaikilta mantereilta. Nelson-Atkinsissa on säilytetty yli XNUMX vuoden historiaa, ja aasialaisen taiteen kokoelmaa pidetään maailmanluokan kokoelmana.

Pyörivä valikoima näyttelyitä ja elämyksiä tarkoittaa, että museossa on aina jotain uutta ja innovatiivista löydettävää. Rakennus on valtava, ja jos olet kyllästynyt tutkimaan loputtomia gallerioita, miksi et suuntaisi johonkin paikan päällä olevista ravintoloista. Rozzelle Court on italialainen teemaravintola museossa, joka tarjoaa lounasta ja illallista, ja museossa on myös pieni kahvila ja lahjatavarakauppa. Jos etsit luovaa, innovatiivista ja inspiroivaa nähtävyyttä, älä etsi kauempaa kuin Nelson-Atkins Museum of Art.

Gay-yöelämä Kansasissa

Vaikka Kansas City ei voi kilpailla LA:n, Chicagon tai Miamin homoelämän kanssa, siellä on silti hyvä valikoima homobaareja ja -klubeja ympäri kaupunkia. Missourin suurin kaupunki on vuosikymmeniä ollut mekka LGBT+-nuorille, jotka kohtaavat ennakkoluuloja, syrjintää ja vaaroja maaseutu- tai esikaupunkikodeissaan. Sellaisenaan kaupungin gay-paikat ovat yleensä tiiviitä ja intiimejä tiloja, jotka edistävät osallisuutta, lämpöä ja avoimuutta.

Woodyn on yksi Kansas Cityn suosituimmista gaybaareista, joka tarjoaa perinteisen urheilubaarin tunnelman, johon on lisätty gay-tyyliä. Monipuolinen yleisö houkuttelee Woody'siin runsaan kokoisten juomien, loistavien tarjousten ja eloisan tunnelman ansiosta. Baari on erittäin kiireinen perjantaisin ja lauantaisin, kun paikalliset homot tulevat sen ovista nauttimaan erilaisista teematapahtumista ja juhlista. Sidestreet Bar on yksi kaupungin pisimpään toimineista homobaareista. Baarin keskipisteenä on suuri ulkoterassi, joten Sidestreet on täydellinen paikka nauttia iltapäivädrinkki, ja ihmiset katsovat rauhassa kattavasta ja kutsuvasta homobaarista. Tapahtumapaikka sijaitsee Kansas Cityn Midtownin alueella, mikä tarkoittaa, että monet suosituimmista nähtävyyksistä ovat helpon kävelymatkan päässä.

Boulevard Brewing Company

Vuonna 1989 perustettu Boulevard Brewing Company aloitti toimintansa pienieräpanimona ja on nyt kasvanut Keskilännen suurimmaksi erikoispanimoksi, jonka Boulevardin panimoita myydään kaikkialla Yhdysvalloissa. Mikään matka Kansas Cityyn ei ole täydellinen ilman vierailua tämän ikonisen tuotemerkin kotiin. Sata vuotta vanhassa tiilivarastossa panimon avaushetkellä tuotanto valmistui baijerilaisen vintage-panimon kautta, nykyään käytetään samaa prosessia, tosin muutamalla ylimääräisellä kellolla ja pillillä.

Kansas Cityn vierailijat voivat osallistua panimoon mukaansatempaavaan ja kiehtovaan opastetulle kierrokselle, jonka aikana koko laitos avataan ja vieraat voivat tutustua yrityksen omituiseen historiaan sekä erikoisoluen valmistusprosessiin. Kiertue alkaa ja päättyy ilmaisella oluella ja vierailijoita rohkaistaan ​​maistelemaan koko ajan. Kierroksen jälkeen muista vierailla lahjatavaraliikkeessä ja kahvilassa, jossa myydään valikoima virvokkeita, välipaloja ja matkamuistoja. Panimossa järjestetään useita tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, joten muista tarkistaa, mitä tapahtuu ennen kuin vierailet.

Kauffmanin stadion

Riippumatta siitä, oletko baseball-fani vai et, kuka tahansa vierailija nauttii innostavasta Kauffman Stadiumista. Kansas City Royalsin koti, Stadion on suunniteltu fanien kokemuksella eturintamassa, ja täällä on lukemattomia jännittäviä ja hauskoja nähtävyyksiä. Baseball-otteluita voi pelata koko viikon puistossa, ja ne tarjoavat autenttisen ja perinteisen Kansas Cityn urheilukokemuksen hotdogilla ja oluella.

Stadionilla on useita vaikuttavia suihkulähteitä, ja siellä on myös 360 asteen kävelytie, joten voit seurata toimintaa mistä tahansa paikasta, tai jos olet kyllästynyt pesäpalloon, suuntaa johonkin lukuisista ruokapaikoista ja ravintoloista. jotka sijaitsevat stadionilla ja kattavat erilaisia ​​ruokia ja makuja. Vuonna 2009 tehdyn laajan kunnostuksen jälkeen Kauffman Stadium on nyt suuren interaktiivisen museon ja baseball-hallin kotina, joten se on monipuolinen ja arvokas nähtävyys.

Gay Kansas City · Hotellit

Country Club Square

15 korttelin laajuinen ja ympäri vuoden valaistu valtavalla määrällä valoja, Country Club Plaza ei ole mikään ulkoilmaostoskeskus. Vaikka useimmat ostokokemukset vaativat kunnollisen määrän kävelyä, Country Club Plazassa on useita tapoja liikkua, gondolimatkoista alas kanavaa pitkin hevoskärryihin - sijainti on todella sadullinen kokemus. Plaza on vahvasti saanut inspiraationsa espanjalaisesta arkkitehtuurista, ja rehevä vihreys ja lukuisat suihkulähteet luovat ihmeen ja kauneuden tunnelman. Plazan sijainti on loistava matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin täysin, sillä kaksi Kansas Cityn parhaita museoita sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Country Club Plazasta löydät joitain kaupungin parhaista ylellisistä ravintoloista, kahviloista ja ruokapaikoista. Kansas City on viime vuosina toivottanut tervetulleeksi kukoistavan kulinaarisen skenen syntymisen, ja ravintolat, kuten Gram ja Dun, ovat ylittäneet syötävän viihteen rajoja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Kansas Cityn parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Kansas Cityssä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Kansas City matkaasi vartenHanki opas