Montreal

Tekemistä Montrealissa

Montreal on hieno kaupunki tutkittavaksi

Montrealin tunnustetaan usein Manner-Euroopan viehätyksen ja Pohjois-Amerikalle tyypillisen modernismin yhdistämisestä, ja tämä on yleisesti ottaen tarkka yhteenveto. Montreal on kiehtova esimerkki kaupungista, joka on onnistunut säilyttämään ainutlaatuisen kulttuuriperintönsä jatkaen samalla etenemistä yhtenä maailman innovatiivisimmista kaupungeista.

Kaupunki on kaupungistumisen spesifikaatio, joka sijaitsee keskellä ääretöntä erämaata, ja Montrealin ainutlaatuinen ja ihailtava suhde sen luonnolliseen ympäristöön on havaittavissa kaikkialla sen suurista viheralueista hallituksen omistautumiseen ekologiselle asumiselle ja kaupunkisuunnittelulle.

Vaikka Montreal on valtavan kulttuurisen ja historiallisen tutkimisen paikka, se on myös uskomattoman hauska kaupunki, joka tarjoaa laajan gay-yöelämän ja vaikuttavan valikoiman homobaareja, klubeja ja kabareepaikkoja. Kaupungin homokylä on maailmanlaajuisesti kuuluisa drag show -esityksistä ja kabareeesityksistä.

Montreal

 

Tutustu Mount Royalin erämaahan

 

Montrealin sydämessä sijaitseva Mount Royal on vulkaaninen vuori, jossa on laaja ja kaunis puisto. Puisto kattaa 692 hehtaaria, ja sen huipulla vierailijat voivat nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Montrealiin kaikista suunnista.

Puisto on täynnä mahdollisuuksia tutkimiseen ja voi tarjota tervetulleita pakopaikan Montrealin hälinästä. Mount Royal -vuorella on jokaiselle matkailijalle jotakin, olipa kyseessä murtomaahiihto talvella tai vaellus jollakin loputtomista poluista, jotka kiertelevät puistossa. Mount Royal muuttuu jatkuvasti ympäri vuoden, ja sen lehdet ja luonto vaihtelevat vuodenaikojen mukaan luoden värien ja luonnon kaleidoskoopin.

 

Vieraile Cabaret Madossa katsomassa maailmanluokan drag-esityksiä

 

Montrealin homokylän kruununjalokivi Cabaret Mado on ollut kaupungin ensisijainen vetoesityspaikka XNUMX vuoden ajan. Paikka on avoinna seitsemänä päivänä viikossa ja tarjoaa iltaisin drag-esityksiä ja kabareeesityksiä. Esityksen kaima, homokylän ikoni on Mado Lamotte, vakiintunut ja villisti lahjakas kuningatar, jonka mukana on usein planeetan kuuluisimmat drag-tähdet, mukaan lukien säännöllisesti Ru Paulin Drag Race -alumnit.

Mado Lamotte esittää esityksensä pääasiassa ranskaksi, kuten monet esillä olevat kuningattaretkin, mutta esityksen hauskuus ja upeus ymmärretään yleisesti. Mado omistaa myös viereisen 50-luvun tyylin tyylikkään ravintolan, jossa tarjoillaan erilaisia ​​paikallisesti tuotettuja ruokia ja joka on täydellinen paikka aloittaa yö Montrealin homokylässä.

Lue lisää: Tutustu Montrealin homokylään.

 

Rentoudu, rentoudu ja yhdistä uudelleen Bota Bota

 

Kiireisen viikon jälkeen, kun olet tutustunut yhteen maailman jännittävimmistä kaupungeista, mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin viettää päivä kelluvassa kylpylässä. Bota Bota sijaitsee Saint-Lawrence-joen rantaan ankkuroidussa käytöstä poistetussa lautassa ja tarjoaa vieraille yhden hienostuneimmista ja ainutlaatuisimmista kylpyläkokemuksista.

Viidellä tasolla sijaitseva lumoava zen Bota Bota tarjoaa vaikuttavan valikoiman palveluita ja hoitoja eukalyptuskylvyistä ja hieronnoista ulkoporealtaisiin ja huippuluokan kasvohoitoihin. Lämpökierros sopii mainiosti niille, jotka haluavat mennä saunasta jääkylpyyn. Veneestä asiakkaat voivat nauttia upeista näkymistä vanhaan satamaan ja legendaariselle Habitat 67:lle.

Voit valita myös parihieronnan täällä - terapeutit voivat olla miehiä ja melko kiinteitä!

Bota Bota kylpylä Montreal

 

Selaa runsaita paikallisia tuotteita Jean-Talon Marketissa

 

Montrealin Little Italyn keskustassa sijaitseva Jean-Talon Market on yksi kaupungin vanhimmista julkisista markkinoista, ja se tarjoaa asiakkailleen edelleen loistavasti luomutuotteita. Markkinat ovat yhteisön keskus, joka on kasvanut ja jota ovat kasvattaneet monet myyjät, kioskikauppiaat ja asiakkaat, jotka käyvät usein tässä ikonisessa ostospaikassa. Myyjät myyvät erilaisia ​​Montrealia ympäröivillä alueilla kasvatettuja ja viljeltyjä tuotteita, ja vierailijat voivat maistella paikallisia herkkuja markkinoiden ruokapaikoissa ja kahviloissa.

Markkinat ovat kesäisin ulkoilmassa ja talvella "routamuureilla" suojattu, ja se on ympärivuotinen paikallisten ostosten ja yhteisön keskus. Jean-Talon Marketille pääsee kaupungin julkisilla liikennevälineillä, ja lähellä on metro- ja bussipysäkkejä.

 

Tutustu huippuluokan taiteelliseen teknologiaan Phi Centerissä

 

Phi on järjestö, joka on omistautunut viljelemään ja edistämään taidetta sen kaikissa muodoissa ja edistää aktiivisesti innovaatioita ja kokeiluja digitaalisen taiteen ja ohjelmoinnin parissa. Phi Center on monikäyttöinen ja monialainen tila Montrealin vanhassakaupungissa. Keskus sijaitsee kauniisti kunnostetussa perintörakennuksessa, ja siellä on taidegalleria, elokuvateatteri, esitystila, teatteri- ja tuotantotiloja.

Phi-keskuksen vierailijoilla on mahdollisuus katsella vaikuttavaa kokoelmaa taiteellisen innovaation nykyteoksia, katsella ruohonjuuritason elokuvateatteria ja kokeilla huippuluokan taiteellisia teknologioita. Keskus on vilkas luovuuden keskus, ja vierailijoita rohkaistaan ​​uppoutumaan.

Montreal

 

Kulje Saint-Laurentin katutaiteen peittämillä kaduilla

 

Ennen vuotta 2002 Saint-Laurent oli sen oma kaupunki, ja nykyään se on Montrealin suurin kaupunki. Saint-Laurentin pääbulevardi on täynnä toimintaa ja luovuutta, kadun lukemattomat itsenäiset baarit ja kahvilat ovat täynnä asiakkaita, ja joka kesäkuu alueella järjestetään MURAL-katutaidefestivaali. Festivaalin aikana tuhannet maailman lahjakkaimmat ja ilmeikkäimmät katutaiteilijat laskeutuvat Saint-Laurentiin ja peittävät sen rakennukset nykyaikaisilla mestariteoksilla.

Matkailijoiden tulisi tehdä matka kaupunginosaan viettääkseen päivä upeasta taiteesta, jota voi katsella ikonisen Saint-Laurent Boulevardin lähes joka tuumalla ja sen ulkopuolella. Yksi merkittävimmistä seinämaalauksista sijaitsee kaupungin Chinatownin sisäänkäynnillä ja juhlii Montrealin aasialaista perintöä.

 

Notre-Damen basilika

 

Notre-Dame Montreal

Jos haluat kokea henkistä tai arvostaa hienoa arkkitehtuuria, vieraile Notre-Damen basilikassa vanhankaupungin sydämessä. Miljoonat turistit vierailevat tässä katedraalissa joka vuosi, mutta jos haluat jotain hieman ainutlaatuista, niin sitten ostaa lippuja aura, ääni- ja valoshow, joka esitetään joinakin iltoina ja on täysi multimedia ja mukaansatempaava kokemus katedraalissa.

 

 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Montrealissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Montrealin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Montreal matkaasi vartenHanki opas