Mykonos kaupunki

Mykonos – nähtävää ja tehtävää

Tutustu Kreikan homomekkaan

Mykonos on Euroopan johtava homojen lomakohde. Se on Kreikan lumoavin ja jännittävin saari. Pehmeä hiekka, kalkitut rakennukset ja loputon Egeanmeren blues ovat maailmankuuluja. Mykonoksessa ei voi ottaa huonoa kuvaa.

Arkkitehtuurin ja sisustuksen hillitty eleganssi on heti tunnistettavissa. Myconican-tyyli on ainutlaatuinen. Usein jäljitelty, mutta ei koskaan parempi, se sopii täydellisesti Kykladien valoon ja ilmastoon. Tässä on suosikkikohteitamme Mykonoksessa.

Mene Mykonokseen

Mykonosin kaupunki

Mykonoksen kaupunki on saaren sykkivä sydän. Sieltä löytyy suurin osa Mykonoksen parhaista baareista ja ravintoloista. Tämä viehättävä Kykladien kylä koostuu mutkaisista kaduista, kalkituista rakennuksista, kahviloista, baareista ja tyylikkäistä putiikeista. Eksyt katujen labyrinttiin ja ostat epäilemättä matkamuistoja. Sinun on myös otettava pakollinen kuva sinusta vaeltelemassa Mykonoksen kaupungin läpi. Värien kontrasti ja täydellinen valo luovat täydellisen taustan.

Päivän aikana löydät monia kahviloita ja ravintoloita tutkittavaksi. Jos suuntaat sinne todella aikaisin, tulet kaipaamaan väkijoukkoja. Ihmiset ovat rannoilla tai nukkumassa krapulasta. Siitä tulee paljon kiireisempää päivän edetessä. Iltapäivään mennessä baarit ja klubit alkavat avautua ja Mykonoksen kuuluisa homoyöelämä odottaa sinua. Muista kuitenkin varata Mykonos-taksi etukäteen, jos aiot jäädä ulos myöhään. Lue lisää: Taksit Mykonosissa.

Mykonoksen tuulimyllyt

Mykonoksen tuulimyllyt

Mykonoksen kuuluisat tuulimyllyt ovat aivan Mykonoksen kaupungin vieressä. Niitä on 16 ja ne ovat saaren tunnetuin maamerkki. Tuulimyllyt rakensivat alun perin venetsialaiset 16-luvulla. Auringonlasku on hyvä aika vierailla tuulimyllyillä. Näet uskomattomia värikontrastit taivaalla. Voit liittyä kiertueelle ja oppia tuulimyllyjen historiasta ja miten se liittyy Mykonoksen siirtomaahistoriaan. Sitä ovat hallinneet monet imperiumit roomalaisista ottomaaneihin.

Little Venice

Little Venice

Pikku Venetsiaan pääsee helposti tuulimyllyiltä. Näet valkoisia rakennuksia aivan saaren reunalla. Se on yksi Mykonoksen kauneimmista ja romanttisimmista osista. Se on erityisen suosittu auringonlaskun aikaan - näet yhden Euroopan hienoimmista auringonlaskuista Pikku Venetsiassa. Haluat saada hyvän pöydän johonkin baareista tai kahviloista hyvissä ajoin. Se on erittäin kiireinen sesonkiaikana.

Monet jyrkästi kyydissä olevista taloista olivat merimiesten rakentamia. Kun piratismi oli suuri uhka, nämä talot tarjosivat helpon pääsyn merelle: helppo ja hienovarainen tapa ohjata varastettuja tavaroita.

Pikku Venetsialla on lähes eteerinen laatu. Se on houkutellut monia taiteilijoita vuosien varrella sen uskomattoman valon piirtämänä. Varmista, että otat paljon valokuvia.

Tutustu Mykonoksen homoelämään

Mykonos on vakiintunut homomatkailijoiden hotspotiksi. Huippusesongin aikana yli puolet Mykonoksen vierailijoista on LGBT+. Mykonoksen tunnetuin homobaari on Jackie O'. Beach Clubilta on upeat näkymät. Näet monia pronssoituneita, kauniita miehiä löhöilemässä uima-altaalla. Drag queens esiintyy uima-altaalla vaikuttavissa korkokengissä eivätkä koskaan putoa sisään. Näet homojen kansainvälisen suihkukoneen Jackie O'ssa joka kesä.

Jackie O'n vierestä löydät Babylon, homobaari vanhan sataman rannalla. Sinun täytyy päästä Babyloniin ajoissa, jos haluat hyvän istumapaikan. Tutustu täydelliseen oppaaseemme Mykonoksen homobaarit täällä.

Delos

Delos Island

Mykonos ei ole tärkeä kulttuurikohde. Se on upean esteettisen kauneuden paikka, viehättävä putiikki hotellit, rantoja ja vilkasta yöelämää. Siellä on yksi tärkeä kulttuurikohde, eikä se ole edes Mykonoksella. Delos-saari on vain 30 minuutin lauttamatkan päässä.

Deloksen sanotaan olevan Artemiksen ja Apollon syntymäpaikka. Deloksen saarella kohtaat kasvotusten muinaisen Kreikan kanssa. Siellä on monia hyvin säilyneitä hellenistisen ajan raunioita. Tämä on 300:n Kreikka (elokuva) - vain Delos on paikka, josta löydät todellisen historian.

Paraportianin ortodoksinen kirkko

Paraportianin ortodoksinen kirkko

Aivan meren rannalla Kastron naapurustossa sijaitseva Paraportianin ortodoksinen kirkko on tärkeä Mykonoksen maamerkki. Se on kirkkokompleksi, joka koostuu viidestä kirkosta. Vanhin on peräisin 14-luvulta ja nykyaikaisin valmistui vuonna 1920. Tämä antaa sinulle välähdyksen vanhasta Mykonoksesta. Tyyli on huomattavan yhdenmukainen modernin myconican arkkitehtuurin ja muotoilun kanssa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Mykonoksen parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Mykonoksen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in mykonos matkaasi vartenHanki opas