Nashville

Tekemistä Nashvillessä

Tutustu Music Cityyn

Nashville tunnetaan kantrimusiikin tosiasiallisena pääkaupunkina. Monet Amerikan suurimmista laulajista saivat suuren tauon Nashvillessä, ei vähiten Dolly Parton. Nashvillessä kasvoi silmiinpistävä määrä Amerikan suurimpia tähtiä, mukaan lukien Oprah Winfrey.

Nashvillessä on niin paljon koettavaa. Tämä kaupunki tuo mieleen etelän mukavuusruokaa, se on Tennesseen pääkaupunki ja se perustettiin joulupäivänä. Musiikin ystävät ovat elementissään Nashvillessä.

Nashville

Walk of Fame Park

Kävele Walk of Fame -puistoa pitkin. Joillakin Nashvillessä äänittäneillä musiikillisilla tekijöillä on omat tähtensä. Voit nähdä Johnny Cash, Little Richard, Loretta Lynn, Elvis ja monet muut. Nashvillen musiikkielämä ei ole pelkästään kantrilaulajien omaisuutta. Niin monilla mahtajilla on yhteyksiä Music Cityyn. Taiteilijat äänittävät Nashvillessä toivoen voivansa imeä ilmapiirin, joka inspiroi niin monia klassisia levyjä.

Grand Ole Opry

Grand Ole Opry

Grand Ole Opry on viikoittainen countrymusiikkitapahtuma. Se alkoi vuonna 1925 radiolähetyksenä. Se on jatkunut vahvana siitä lähtien, ja siitä on tullut Amerikan pisin radiolähetys. Outo nimi on näytelmä "suuresta oopperasta". Grand Ole Opry on myös isännöinyt sarjakuvia ja monia musiikkilajeja gospelista bluegrassiin.

Voit osallistua kiertoajelulle tapahtumapaikalla, lähteä kulissien taakse ja nähdä live-esityksiä. Se on yksi Amerikan ikonisimmista musiikkipaikoista, ja se on vierailun arvoinen. Löydät sen Ryman Auditoriumista.

Nashville · Gay-baarit

Gay-baareja Nashvillessä

Vaikka Nashville sijaitsee Tennesseessä, konservatiivisessa osavaltiossa, se on homoystävällinen kaupunki. Suurin osa Nashvillen homoelämästä löytyy Chruch Streetin varrelta kaupungin itäosassa. heimo on hyvä paikka aloittaa homoiltasi Nashvillessä. Se on videobaari, jossa on tasokas sisustus. Ei katemaksua, eivätkä juomat ole liian kalliita. Baarimikot ovat myös silmälle helppoja.

Aivan nurkan takaa löydät Pelaa, Nashvillen ainoa homotanssiklubi. Se on tutustumisen arvoinen. He isännöivät upeita drag-esityksiä. Siellä on kabaree, jossa esitykset pidetään. Toinen puoli klubista on tanssilattia. Se houkuttelee sekalaista, vaikkakin enimmäkseen nuorempaa yleisöä. Vakuutusmaksu on noin 10 dollaria.

Huulipuna Lounge on hauska naapuruston lesbobaari. Se on rentoa ja vieraanvaraista. Hyvä valinta epämuodollisemmille juomille.

Nashville

Musiikkirivi

Tässä tapahtuu taikuutta. Nashvillen musiikkielämän sykkivä sydän. Levy-yhtiöt, radioasemat ja äänitysstudiot, jotka nostivat Nashvillen kartalle, löytyvät täältä. Se sijaitsee noin 16th ja 17th Avenues Southissa. Dolly Parton jopa kirjoitti kappaleen tästä alueesta - sitten taas, hän on kirjoittanut kappaleen kaikesta.

Studio 8 on legendaarinen äänitysstudio. Kannattaa käydä. Music Row'n ympäristöstä löytyy myös monia ravintoloita ja baareja. Se on suunnattu hyvin paljon matkailuun ja viihteeseen.

Belle Meade -istutus

Tämä on 19-luvun istutus, jolla on synkkä historia. Belle Meade Plantation on nykyään museo. Voit oppia istutuksella työskennelleiden orjien historiasta ja nähdä kunnostetun orjamökin. Opit myös orjatyön jatkumisesta sisällissodasta seuraavissa asioissa paitsi nimessä.

Tänään siellä on viinitila. Se on miellyttävä paikka tutkia, vaikka se sisältääkin Amerikan synkimmän menneisyyden haamuja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Nashvillessä

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Nashvillen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Nashville matkaasi vartenHanki opas