Walt Disney World Orlando

Tekemistä Orlandossa

Parasta tekemistä trooppisessa Orlandossa

Elävien ja värikkäiden kaupunginosien, Yhdysvaltojen parhaiden rantojen ja kukoistavan keskustan lähellä sijaitseva Orlando on yksi jännittävimmistä ja lupaavimmista kohteista Yhdysvalloissa. Etelä-Amerikan suuren väestön vaikutus kaupunkiin on luonut kulttuurisesti rikkaan ja monipuolisen ympäristön, joka on täynnä mahdollisuuksia.

Vaikka Orlando tunnetaankin maailman teemapuistopääkaupunkina, tässä upeassa trooppisessa paratiisissa on niin paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on myös kehittänyt vahvan ja kestävän LGBT+-väestön, joka jatkaa osallistavan ja elävän yhteisön luomista paikallisille homoseksuaaleille ja matkailijoille.

 

Tekemistä Orlandossa

 

 

Kennedy Space Centerissä

 

Ei vain lapsille, vaan Kennedy Space Centrer sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Orlandosta ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua ja uppoutua avaruusmatkailun ja -tutkimuksen historiaan ja jatkuviin ponnisteluihin. Keskuksen huipputeknisten installaatioiden, huippuluokan digitaalisten näyttöjen ja uraauurtavien erikoistehosteiden kokonaisuus antaa vierailijoille todella mahdollisuuden kokea tilaa.

Kennedy Space Centerissä voit nähdä Atlantis-avaruusaluksia, kiertää Astronauts Hall of Famea ja kokea avaruusalusten nousun mukaansatempaavassa ja todellisuutta täydentävässä simulaattorissa. Star Trekiin liittyvät homounelmasi toteutuvat ja olet täynnä tunteja!

 

Tekemistä Orlandossa

 

 

Orlandon taidemuseo

 

Vuonna 1924 perustettu Orlandon taidemuseo pyrkii tulkitsemaan ja esittelemään houkuttelevimpia ja liikuttavimpia taideteoksia suurelle yleisölle toivoen inspiroivansa uusia sukupolvia innovatiivisia ja luovia ajattelijoita ja tuottajia. Museo esittelee kuukausittaisen kierroksen näyttelyitä ja installaatioita, jotka koostuvat teoksista sekä Yhdysvalloista että muualta maailmasta. Museossa on myös tarjolla erilaisia ​​työpajoja, opastettuja kierroksia ja interaktiivisia tunteja, joista monet ovat ilmaisia.

Yksi museoiden merkittävimmistä ominaisuuksista on pysyvä taidekokoelma koko Afrikan mantereelta. Kokoelmassa on lukuisia kangasteoksia, veistoksia ja maalauksia, jotka ovat peräisin vuosisatojen takaa ja jotka ovat peräisin lukemattomista maista.

 

Penkki

 

 

Uusi Smyrnan ranta

 

Vain lyhyen ajomatkan päässä Orlandon keskustasta sijaitseva New Smyrna Beach lupaa matkailijoille hitaampaa elämäntahtia tutkittavaksi ja löydettäväksi. New Smyrna on viehättävä rannikkokaupunki, joka nauttii samasta aurinkoisesta ilmastosta ja vehreästä maisemasta kuin sen vilkas vastine, samalla kun se tarjoaa rennon ja rennomman ympäristön. Alueella on syvät juuret ja yhteys paikalliseen perintöön, taiteeseen ja kulttuuriin, ja se on myös suosittu kohde surffaajille.

New Smyrna Beachillä on runsaasti tekemistä, mukaan lukien ainutlaatuiset putiikit ostoskokemukset, loputtomat vesiurheilumahdollisuudet ulkona ja joitain Floridan parhaista ruokapaikoista ja ravintoloista.

 

Miami

 

 

Orlandon homoklubit ja baarit

 

Orlando on ylläpitänyt kukoistavaa homojen yöelämää huolimatta monien homobaarien ja -klubien sulkemisesta muissa osavaltion osissa, ja sellaisena se tunnetaan olevan yksi parhaista yöelämän vaihtoehdoista homomatkailijoille Yhdysvalloissa. Orlandon homoklubit tunnetaan tarjoamastaan ​​aistiyhteisöstä, ja ne jatkavat alueen ainutlaatuisen homokulttuurin säilyttämistä.

 

sali

 

 

Tohtori Phillips Center for the Performing Arts

 

Alun perin kaupungin luovan väestön tapaamis-, esiintymis-, jakamis- ja innovaatiotilaksi suunniteltu Dr Phillips Center for the Performing Arts on nyt taiteen ja kulttuurin keskus. Orlandon keskustan sydämessä sijaitsevassa keskuksen kolmessa teatterissa järjestetään joitain maailman tunnetuimmista ja vaikuttavimmista matkaesityksistä, ja tapahtumapaikalla on myös Orlandon baletti.

Keskustassa vierailijat voivat usein kokea muutakin kuin esityksen, sillä säännöllisiä työpajoja ja mestarikursseja pitävät Broadwayn, musiikin ja näytön parhaat esiintyjät. Dr Phillips Center for the Performing Artsissa on useita ruokapaikkoja ja ruokailumahdollisuuksia, ja vierailijoiden tulisi myös yhdistää vierailunsa kiehtovaan keskusta-alueeseen tutustumiseen.

 

lilja

 

 

Harry P Leu Gardens

 

Orlando ei tunneta tyyneyttä, joten matkailijoille, jotka haluavat paeta kaupungin keskustan hälinästä, Harry P Leu Gardens tarjoaa tervetuliaismakua zenistä ja rauhasta. Puutarhat ovat trooppisen kasvitieteen paratiisi, jonka perusti 1930-luvulla orlandolainen ja teollisuusmies Harry P Leu. Leu matkusti ympäri maailmaa kootakseen laajan harvinaisten kasvien ja siementen kokoelmansa.

Puutarhat kattavat vaikuttavan 50 hehtaarin, ja vierailijoita rohkaistaan ​​viettämään aikaa vaeltamaan monia polkuja, jotka kiertelevät tonttien läpi, jotta he voivat arvostaa lehtien monipuolisuutta. Virpovat joet ja 200-vuotiaat tammet Harry P Leu Gardens ovat upea siivu koskematonta kauneutta Orlandon sydämessä.

 

Pulse Orlandon muistomerkki

 

Verilöylypaikalla sijaitseva onePulse Foundation Memorial on väliaikainen installaatio, joka on omistettu 49 hengen muistolle, jotka kuolivat yhdessä historian suurimmista homofobisista hyökkäyksistä. Muistomerkin tarkoituksena on säilyttää henkensä menettäneiden muisto samalla kun rakennetaan pysyvämpää muistomerkkiä.

Vierailijat ovat tervetulleita jättämään lahjoituksia säätiölle sekä kunnianosoituksia itse muistomerkille. Lue lisää aiheesta Pulssi Orlando.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Orlandossa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Orlandon retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Orlando matkaasi vartenHanki opas