Kaitselmus

Tekemistä Providencessa

Tutustu yhteen Amerikan vanhimmista kaupungeista

Providence perustettiin vuonna 1636, joten se on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista. Se on klassisesti englantilainen puritaaninen uudisasukkaiden nimi kaupungille. Koska Providence on vanha - amerikkalaisten standardien mukaan - siinä on todellinen sekoitus arkkitehtonisia tyylejä viktoriaanisista rakennuksista art decoon.

Providencen siirtomaa sai ensimmäisen peruskirjansa Englannin lordi Protectorilta Oliver Cromwellilta. Kun emämaa lakkautti hetkeksi monarkiansa ja perusti puritaanisen kansainyhteisön, Providencen kaltaiset siirtokunnat loivat perustan nykypäivän Amerikalle.

Providence ei ole yksi tärkeimmistä matkailukohteista. Muut New Englandin kaupungit, kuten Boston, saavat enemmän huomiota. Siitä huolimatta Providence on todellinen viehätys ja luonne, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Roger Williams Parkin eläintarha

Tämä on eläintarha ihmisille, jotka eivät hyväksy eläintarhoja. Eläimet huoneessa häkkittömästi - Carole Baskin hyväksyisi. Löydät leopardeja, kirahveja, norsuja ja kenguruja. Voit jopa mennä kameliratsastukseen. Jos haluat ripaus vihreää, voit vierailla kasvitieteellisessä keskuksessa. Puistossa on myös luonnonhistoriallinen museo.

Courtyard Providence Downtown

Gay-baareja Providencessa

Providencella on kunnollinen valikoima baareja - epäilemättä sen puritaninen perustaja olisi hyväksynyt! Suurin osa Providencen homobaareista löytyy keskustasta. Tämä kaupunki on melko kompakti, joten siellä on helppo käydä baarissa. Pimeä nainen on yksi Providencen vilkkaimmista homobaareista. Se isännöi säännöllisesti drag-esityksiä ja pysyy auki aamuun asti seitsemänä päivänä viikossa.

Vakaa avautuu lounasaikaan, ja se on hyvä paikka aloittaa homoiltasi Providencessa. Se on hyvä paikka tavata paikallisia. Jos haluat tanssia läpi yön, EGO on Providencen tärkein homoklubi.

Vesipalo

Water Fire -veistos asennettiin ensimmäisen kerran vuonna 1994 ja siitä on tullut jokavuotinen asia Providencessa. Täysi asennus koostuu 80 joessa syttyvästä tulipalosta. Se on erittäin tunnelmallinen. Vesipalo tapahtuu eri aikoina touko-marraskuussa. Osallistuminen on ilmaista.

RISD-museo

Tämä on erinomainen taidemuseo, jossa on monia erilaisia ​​näyttelyitä. Pysyviin kokoelmiin kuuluu laaja valikoima ajanjaksoja, mukaan lukien muinainen kreikkalainen, egyptiläinen ja moderni amerikkalainen. Tämä museo on yhteydessä Rhode Island School of Designiin.

Rhode Island

Providence keskustassa

Providence on hyvin kävelykelpoinen kaupunki. Voisit aloittaa Providence-seikkailusi keskustassa. Täältä löydät monia historiallisimmista rakennuksista, mukaan lukien Rhode Island State House. Kävele Memorial Boulevardia pitkin, kävele joen rannalla - kolme jokea leikkaa keskustan läpi - ja tutustu ravintoloihin. Keskusta on luultavasti paras paikka viiniä ja ruokailla illalla. Voit myös liittyä kävelykierrokselle kaupungin historiallisessa osassa ja oppia sen syntymisestä yhdeksi Amerikan ensimmäisistä teollistuneista kaupungeista.

Providence Performing Arts Center

Performing Arts Center perustettiin vuonna 1928, ja se on hyvä paikka nähdä esityksiä. Se on upea kaunotarrakennus. Se isännöi musikaaleja, teatteriesityksiä, elävää musiikkia ja paljon muuta. Monet ikoniset artistit ovat soittaneet täällä, mukaan lukien Lou Reed, Fleetwood Mac ja The Kinks.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Providencen parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Providencen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Kaitselmus matkaasi vartenHanki opas