Masthead Resort Provincetown

Tekemistä Provincetownissa

Provincetown on pieni, mutta se on toiminnantäyteinen kohde

Provincetownia ajatellen tulee mieleen hiekkarannat, majakat, kaltevat dyynit ja kukoistava homoyhteisö. Vuosikymmenten ajan tämä pieni kaupunki kalliissa Massacheutsesissa on tunkeutunut joka kesä homomatkailijoille, jotka ovat halunneet tutustua tämän Cape Codin niemimaan kärjessä sijaitsevan ainutlaatuisen asutuksen liberaaliin ja boheemiin kulttuuriin.

Taiteilijayhteisönä 1960-luvulla toiminut Provincetown on onnistunut säilyttämään luovan ja vapaan henkensä, ja nykyään homomatkailijat voivat nauttia erilaisista aktiviteeteista ja löytömahdollisuuksista, jotka keskittyvät kaupungin ainutlaatuiseen kulttuuriin, luonnonmaisemaan ja homoelämään. Provincetown on kohde, joka on tarkoitettu homomatkailijoille.

Gay Provincetown

Kaupallinen katu

Kolme mailia pitkin Cape Codin rannikkoa ulottuva Commercial Street saattaa hyvinkin olla Provincetownin viehättävin katu. Kaupungin toiminnan, viihteen ja yhteisön keskus, Commercial Street on kapea ja viehättävä, ja sitä reunustavat baarit, ravintolat ja kahvilat sekä New England -tunnelma. Kesällä katu on täydellinen paikka viettää iltaa, siemaillen virkistävää juomaa ja katsomassa ihmisiä.

Sen lisäksi, että Commercial Street toimii useimpien kaupungin yöelämän paikkojen isäntänä, se on myös paikka, josta matkailijat löytävät parhaat kulinaariset tarjoukset. Provincetown on kuuluisa tuoreista kala- ja äyriäisruoistaan, ja Commerical Streetillä on ravintoloita, jotka lupaavat herkullisimpia ja tunnelmallisimpia ruokailukokemuksia. Provincetown Portuguese Bakery on ruokakulttuurin ykkönen, ja siellä myydään valikoima hienoja kotitekoisia portugalilaisia ​​herkkuja.

Monet Provincetownin itsenäisistä gallerioista ja taidekaupoista sijaitsevat Commerical Streetin varrella, ja matkailijat voivat nauttia runsaista taideteoksista, jotka ovat saaneet vaikutteita rannikkomaisemasta ja kaupungin kukoistavasta yhteisöstä.

Gay-baareja Provincetownissa

Provincetownin Commerical Streetin West Endin alue on kaikkina kesäiltoina LGBT+-ihmisten vilkas pesä, joka nauttii auringonpaisteesta juomaa yhdessä sen katuja reunustavasta monista homobaareista. Baarivalikoima on monipuolinen ja dynaaminen, ja homomatkailijat voivat yhtä lailla nauttia rentouttavasta drinkistä keskeisellä ulkoterassilla kuin juhlia alkuaikoihin asti hedonistisessa Provincetownin rantareivissä.

The Jewell in the Crown, joka on Provincetownin homojen yöelämän kohtaus Tärkein, rannalla sijaitseva yökerho, jossa on suuri ulkokansialue ja huippuluokan valaistus- ja äänijärjestelmät. Klubi on Provincetownin suurin ja suosituin, ja se houkuttelee joka kesä tuhansia homomatkailijoita täällä esiintyvien maailmankuulujen DJ:iden ja artistien vaikuttavan listan lisäksi.

Provincetownissa on myös useita pienempiä ja intiimimpiä homobaareja. Täällä voit kokea pohjimmiltaan uuden Englannin, jossa on viihtyisät sisätilat, suodattamattomat näkymät Cape Cod Baylle ja ystävällinen yhteisöllinen tunnelma. Jotkut kaupungin suosituimmista ja pienemmistä baareista sisältävät Aqua Bar, Shipwreck Lounge ja Aalto. Lue lisää: Homoopas Provincetowniin.

Valaiden katselu

Valaiden katselu Provincetownissa

Provincetownin osavaltiot ovat luottaneet Atlantin valtamereen kauppaan. Alun perin tämä oli valaanpyyntiä, jossa paikalliset valaanpyytäjät metsästivät ja myivät valastuotteita valmistajille ja elintarvikkeiden jalostajille. Nykyään valaat ovat edelleen tärkeässä roolissa kaupungin taloudessa, mutta inhimillisemmästä syystä valaiden katselu, yksi Provincetownin suosituimmista aktiviteeteista matkailijoiden keskuudessa.

Kevät ja syksy ovat parhaita hetkiä vilauksen henkeäsalpaaviin jättiläisiin, jotka kutsuvat Provincetownin vesiä kodiksi. Evä-, oikea- ja ryhävalaat voidaan nähdä mistä tahansa lukuisista valaidenkatseluveneistä, jotka lähtevät kaupungista joka aamu, ja tarkkasilmäiset voivat havaita myös hylkeitä, delfiinejä ja merileijonoita.

Pyhiinvaeltajien muistomerkki

Provincetown oli Mayflowerin alkuperäinen laskeutumispaikka. Laiva osti ensimmäiset eurooppalaiset uudisasukkaat myöhemmin Yhdysvaltoihin vuonna 1620. Uudisasukkaat viettivät viisi viikkoa tutkien Cape Codin aluetta ennen kuin purjehtivat Plymouthiin. Nykyään kaupungin ylle kohoava monumentti valmistui vuonna 1910 presidentti Theodore Rooseveltin laskiessa kulmakiven. Näille ensimmäisille uudisasukkaille omistettu monumentti on Yhdysvaltojen suurin graniittirakennelma, ja se saavuttaa vaikuttavan 252 metrin korkeuden.

Vierailijat voivat kiivetä muistomerkille, jossa on 116 askelmaa ja 60 ramppia nauttiakseen upeista näkymistä Provincetownin ja ympäröivän lahden yli. Rakennuksen juurella on myös pieni museo, jossa vierailijat voivat tutustua muistomerkin historiaan ja lukea henkilökohtaisia ​​kertomuksia alueen ensimmäisenä asuttaneilta uudisasukkailta.

Taidetalo

Historiallisen ja kukoistavan paikallisen ja vierailevan homoväestön ansiosta ei ole yllätys, että Provincetownissa on kukoistava teatterielämä. Vuosikymmenten ajan kaupungissa vierailleet homomatkailijat ovat ostaneet mukanaan ainutlaatuisen taiteellisen ja luovan kulttuurin, joka on huipentunut ainutlaatuiseen suhteeseen Provincetownin teatteriin ja esittävään taiteeseen.

Art House on Provincetownin luovan tuotannon keskus, ja siellä järjestetään lukuisia kiertäviä esityksiä ja esiintyjiä sekä paikallisia kykyjä. Teatteri on toivottanut tervetulleiksi legendoja eri puolilta, mukaan lukien useat Ru Paulin Drag Race -alunat, Patti Smith, Margaret Cho ja Alan Cumming.

Provincetownin homorannat

Provincetownin rannat

Provincetownin tärkeimmät rannat ovat Herring Cove -ranta ja Race Point Beach. Herring Covessa on eniten mukavuuksia, kuten takeaway-kioskeja, wc:itä ja suihkuja. Paviljongin vasemmalla puolella on kolme kilometriä keskeytyksetöntä rantaa Long Pointin majakkaan asti. Löydät paljon alastomia auringonottajia asiakaskunta on lähes yksinomaan homo. Provincetownissa on paljon suvaitsevaisuutta, eikä tämä ranta ole erilainen - olet tervetullut.

Yhdistä Boston Provincetowniin

Monet ihmiset yhdistävät Bostonin Provincetowniin, koska se on vain 90 minuutin lauttamatkan päässä. Boston on loistava kohde yhdistää Provincetowniin, ja se on kaupunki, josta löydät pienen homoelämän ja paljon museoita. Lue lisää: Tekemistä Bostonissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Provincetownin parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Provincetownin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Provincetown matkaasi vartenHanki opas