Mitad Del Mundo

Tekemistä Quitossa

Vieraile "maailman keskiosassa" Andeilla

Ecuadorin pääkaupunki ja väkirikkain kaupunki on pitkään ollut suosittu matkakohde. Sen nimeäminen maailmanperintökohteeksi, upeiden luonnonmaisemien läheisyys ja pitkälti koskematon kulttuuri tekevät Quitosta todella unohtumattoman kohteen. 

Maailman toiseksi korkein pääkaupunki Quito sijaitsee vaikuttavassa 2,850 XNUMX metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella - korkeudessa, joka on fyysisesti ilmeinen vierailulla. Kaupunkia vartioi Pichincha, ainoa aktiivinen tulivuori, joka uhkaa suoraan pääkaupunkia.

Quiton keskusta on yksi Amerikan parhaiten säilyneistä ja vähiten muuttuneista, ja siellä on loputtomia mukulakivikatuja ja lukuisia klassisia ecuadorilaisia ​​kirkkoja ja todellista perintöarkkitehtuuria. 

Quitossa on vilkas ja yhä näkyvämpi LGBT-yhteisö, jossa on lukuisia homobaareja ja klubeja, joista vierailijat voivat nauttia. Kaupungin vuotuiset Pride-juhlat järjestetään kesäkuussa, kuten myös Quiton vuotuinen homoelokuvafestivaali.

Vieraile El Panecillon neitsyessä

Vieraile El Panecillon neitsyessä

El Panecillon neitsyt, joka näkyy melkein mistä tahansa kaupungista, on maailman suurin alumiinipatsas. Vuonna 1975 paljastettu ja 41 metriä korkea patsas on korkeampi kuin Rio De Janeiron Kristus Lunastaja ja houkuttelee tuhansia kävijöitä vuosittain. 

Patsaan pohjan sisällä on pieni museo, jossa vierailijat voivat oppia mestariteoksen historiasta ja rakentamisesta. Selkeinä päivinä näköalatasanteilta voi ihailla upeita näkymiä. Osallistumismaksu peritään, mutta hinta on erittäin kohtuullinen. 

El Panecillon neitsyt sijaitsee El Panecillo -kukkulan päällä, ja sinne pääsee Gral Melchor Aymerichillä; päätie kohti maamerkkiä.

Pichincha Teleferico

Aja Pichincha Teléfericolla

Quito sijaitsee korkealla Andeilla, ja matkailijoille, jotka haluavat kokea karun vuoriston omakohtaisesti, Pichincha Teléferico vie sinut aktiivisen tulivuoren puolelle todella henkeäsalpaavalle havaintoalueelle. 

Ainutlaatuinen köysirataelämys avattiin vuonna 2005, mikä tarkoittaa, että matka on suhteellisen modernia ja sujuvaa ja vaunuihin mahtuu mukavasti nelihenkinen perhe. Pichincha Teléfericon yläosassa on erilaisia ​​ruokapaikkoja, matkamuistomyymälöitä ja wc-tiloja sekä useita näköalatasanteita. 

Teléfericon ratsastajat voivat jatkaa kiipeilyä Pichincha-tulivuorelle saavuttuaan köysiradan huipulle, jossa useat eri vaikeustasoiset vaellusreitit tarjoavat pelottaville matkailijoille mahdollisuuden poistua syrjäytyneeltä tieltä.

Mitad Del Mundo

Keskity Mitad Del Mundoon

Mitad Del Mundo pystytettiin vuonna 1982 merkitsemään Ecuadorin läpi kulkevaa virallista päiväntasaajan linjaa. Vain 240 metrin päässä teknisestä "maan keskipisteestä" sijaitseva 30 metriä korkea Mitad Del Mundo -monumentti on Mital Del Mundo -aukion keskipiste. 

Muistomerkin ympärille rakennettu kylä ei ole varsinaisesti asukkaiden käytössä, mutta se muistuttaa läheisesti perinteistä ecuadorilaista kylää, ja siellä on kauppoja, kirkko ja jopa kukkotaistelukehä. Täällä vierailijat voivat löytää ruokailumahdollisuuksia, tietokeskuksia ja matkamuistomyymälöitä.

Oikealla päiväntasaajalla sijaitseva Museo Inti Nan; interaktiivinen museo, jossa vierailijat voivat osallistua kokeisiin ja aktiviteetteihin, jotka osoittavat fysiikan todella ainutlaatuisen luonteen päiväntasaajalla. Quitossa on useita matkanjärjestäjiä, jotka tarjoavat päiväretkiä Mitad Del Mundoon, mutta kohteeseen pääsee myös bussilla ja taksilla.

Quito

Tutustu Quiton kukoistavaan homo-yöelämään

Quiton pisin ja suurin homoklubi on Tercer Milenio Evolution. Tämä mega-klubi sijaitsee hyvin lähellä Quiton "vaaleanpunaista" homoaluetta ja houkuttelee turisteja ja paikallisia, jotka menevät nauttimaan klubin vahvoista juomista, vilkkaasta tunnelmasta ja drag-esityksistä. 

Suosittu Quiton nuoremman ja muodikkaamman väestön keskuudessa; Kika on trendikäs ja osallistava klubi, joka palvelee ihmisiä ympäri LGBT-kirjon. Tapahtumapaikka on pienemmällä puolella, mutta houkuttelee silti paljon ja eloisaa yleisöä viikonloppuisin. Latinalaisia ​​ja kansainvälisiä hittejä soittava Kika on vain lyhyen minuutin kävelymatkan päässä vaaleanpunaisesta alueesta.

Mitad Del Mundo

Tutustu kaikkeen, mitä vanhallakaupungilla on tarjottavanaan

Quiton vanhankaupungin viehättävillä kaduilla vaeltelemisen lisäksi alueella on paljon muutakin tekemistä, ja lukuisista maanjäristyksistä huolimatta alue on edelleen yksi Etelä-Amerikan parhaiten säilyneistä historiallisista paikoista. 

Yksi Quiton vanhankaupungin merkittävimmistä paikoista on Carondelet Palace (presidentinpalatsi), joka on yli kolmesataa vuotta vanha ja edelleen Ecuadorin hallituksen koti. Vartijoiden vaihto tapahtuu maanantaisin klo 11 ja se on arvokas kokemus jokaiselle matkailijalle, joka haluaa saada hieman ylimääräistä aikaa Quitossa. 

Vanhankaupungin viehätysvoimaa ja ihmeitä lisää Iglesia De San Fransisco. Tämä vaikuttavan kokoinen ja veistoksellinen renessanssiajan kirkko on turistien, paikallisten ja kauppiaiden hotspot. Täällä voit tutustua upeaan kirkkoon ja oppia sen kiehtovasta historiasta. Kirkon tyyli on jatkuvasti kehittynyt sen perustamisesta 16-luvulla useiden maanjäristysten ja arkkitehtonisten muutosten seurauksena. 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Quitossa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Quiton retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Quito matkaasi vartenHanki opas