Tekemistä Rio de Janeirossa

Tekemistä Rio de Janeirossa

Yksi maailman vilkkaimmista kaupungeista, Rio de Janeiro.

Vuoden 2016 olympialaisten jännityksen ja perinnön ansiosta Rio De Janeiro toivottaa edelleen tervetulleiksi miljoonia turisteja joka vuosi. Vaikka sen kokemukset LGBT-ystävällisyydestä ovat joskus hieman jojoja, se on silti uskomaton paikka vierailla, ja siellä on paljon nähtävää ja tehtävää.

Tässä on oppaamme Rio De Janeirossa tekemistä suosikkitehtävistämme.

Sugarloaf Mountain

Sokeritoppavuori

Nouseminen Sugarloaf-vuorelle on yksi niistä asioista, joita kaikki aina suosittelevat, eivätkä he ole siinä väärässä! Näkymät ylhäältä ovat vain henkeäsalpaavat ja sinua ympäröi kaunis luonto, joka on mukava tauko alla olevasta kiireisestä kaupungista. Sinne on erittäin helppo päästä vain kahdella köysiradalla, jotka vievät sinut suoraan huipulle. Matkailijan vinkki: Mene aikaisin aamulla välttääksesi väkijoukkoja ja nähdäksesi kaupungin heräävän!

Kristus Vapahtaja

Kristus Vapahtaja

Todennäköisesti tunnetuin Rio de Janeiron ikoni. Tämä komea patsas tarkkailee kaupunkia ja tarjoaa myös upeat näkymät. Patsas sijaitsee Corcovado-vuorella ja sinne pääsee junalla. Matkustajavinkki: Osta lippusi päivää ennen kuin haluat vierailla, sillä kerrallaan pääsee vain rajoitettu määrä ihmisiä. Junat lähtevät 20 minuutin välein, mutta taas on suositeltavaa mennä aikaisin aamulla tai myöhään illalla.

Copacabana Beach

Copacabanan ranta

Tämä pitkä kaunis ranta on kuuluisa vilkkaasta tunnelmastaan. Jos etsit paikkaa, jossa voit rentoutua ja istua alas caipirinhan kanssa, suuntaa alas ja puski paikka hiekalle ja katso, kuinka aallot ryömivät ylös hiekkaa. Löydät paljon paikallisia tanssimassa ja laulamassa perinteisten Rion jamien tahdissa ja monia aloittelevia jalkapalloilijoita harjoittelemassa taitojaan hiekalla. Matkailijan vinkki: On parasta käydä päivällä eikä yöllä, vaikka ranta on valaistu ja poliisit ympärillä, on turvallisempaa vierailla päivällä.

kasvitieteellinen puutarha

Jos etsit taukoa kaupungista, voit suunnata kasvitieteelliseen puutarhaan, joka esittelee joitain rentouttavimmista ja rauhallisimmista puutarhoista sekä eksoottisia eläimiä! Matkailijan vinkki: Kaiken peittämiseksi on suositeltavaa varata puoli päivää puutarhoille. Puutarhoissa on ihana ravintola, jossa voit nauttia maukkaan aterian luonnon kauneuden ympäröimänä.

Museu Historico Nacional

Niille teistä, jotka haluavat nauttia tämän kaupungin tarjoamasta historiallisesta kulttuurista, Museu Historico Nacional on ehdottomasti vierailun arvoinen. Museo sisältää tuhansia historiallisia jäännöksiä, jotka kuvaavat Brasilian historiaa. Kohokohtia ovat valtavat öljymaalaukset, jotka kuvaavat kauhistuttavaa Brasilian ja Paraguayn välistä sotaa, Dom Pedro II:n 58-vuotista hallitusta ja paljon muuta! Tämä on erittäin edullinen retki, koska hinnat alkavat 8 dollarista.

Lue lisää: Gay-opas Rio de Janeiroon.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Rio de Janeirossa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Rio de Janeiron retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Rio de Janeiro matkaasi vartenHanki opas