LGBT+ Tour Santiago

Tekemistä Santiagossa

Tutustu Chilen eloisaan pääkaupunkiin

40 % chilelaisista kutsuu Santiagoa kotiinsa, joten tämä kaupunki on todella vertaansa vailla. Keskellä Andeja sijaitseva Santiago on kosmopoliittisen elämän keskus, joka on täynnä kulttuuria, kulinaarisia seikkailuja ja luonnon kauneutta. Kaupunki on uskomattoman kansainvälinen ja alueellinen rahoituksen, politiikan ja kulttuuriviennin pääkaupunki. Vilkas yöelämä ja selkeät paikalliset kaupunginosat antavat Santiagolle eklektisen mutta hienostuneen tunnelman.

Santiagolla on suuri ja monipuolinen homoelämä, joka keskittyy pääasiassa Bellavistan kaupunginosaan - kaupungin boheemiin alueeseen. Chilessä on tapahtunut nopeaa ja dramaattista edistystä LGBT+-ihmisten laadussa ja oikeuksissa maassa, ja tämä yhdessä jatkuvasti kasvavan homoelämän kanssa tekee Santiagosta yhden Etelä-Amerikan jännittävimmistä homomatkailukohteista.

LGBT+ Tour Santiago

Gay-baareja Santiagossa

Suurin osa Santiagon homobaareista ja klubeista löytyy Bellavistan naapurustosta, joka on kaupungin omituinen ja ärtyisä osa. Bellavistan gay-paikkojen pääkatu on Bombero Nuñez. Yksi kadun kohokohdista on Dionysios, vilkas gay-baari, joka on suosittu paikallisten keskuudessa ja joka houkuttelee sekalaisia ​​väkijoukkoja. Dionision kruunaa vaihtuva drag queensin lista, joka esiintyy iltaisin ja esittelee erilaisia ​​komediaesityksiä.

Sijaitsee nelikerroksisessa kellaritilassa, Illuminati on elinvoimainen ja energinen homoklubi, joka on suosittu paikka paikalliselle yhteisölle. Klubissa on äänekäs ja ylpeä ilmapiiri, ja se toivottaa tervetulleeksi vieraita LGBT+-spektristä. Herkulliset juomat, teollinen sisustus ja upeat teematapahtumat tekevät Illuminatista yhden paikallisen homo-yöelämän kiehtovimmista esineistä.

Santiagon matka ei olisi täydellinen ilman käyntiä Etelä-Amerikan vanhimmassa homodiskossa - Komeus. Vuodesta 1979 lähtien klubi on tarjonnut turvallisen ja kattavan tilan kaupungin LGBT+-väestölle rentoutua ja nauttia olostaan. Tummilla puusisustusillaan Fausto muistuttaa vanhanaikaista herrasmieskerhoa ja näkee rutiininomaisesti suuria ja eloisia väkijoukkoja.

bellavista

Bellavista ei tunneta vain homoelämästään, vaan se on myös yksi Santiagon ärtyisimmistä ja boheemista alueista. Alueella on valtava määrä pieniä katuja ja vehreitä katuja, joissa on pieniä käsityöliikkeitä ja luovia putiikkeja. Bellavistassa on aistittavissa luovuuden ja yhteisöllisyyden ilmapiiri, ja vahva LGBT+-väestö vahvistaa tämän. Homoklubien ja baarien roiskeiden joukossa on myös pieni valikoima LGBT+-yhteisökeskuksia ja -tiloja.

Ottaen huomioon sen maineen kaupungin taiteen pääkaupunkina, ei ole yllätys, että Bellavistassa on useita toreja ja kauppapaikkoja, joissa myydään yksilöllisesti käsintehtyjä tuotteita ja taideteoksia. Avenida Bellavista on naapuruston korukortteli, ja sieltä löydät parhaita paikallisesti valmistettuja hienoja metalleja ja jalokiviä, erityisesti lapis lazulia.

Sky Costanera

Harmaasta betonipilarista kohoava Sky Costanera on toiseksi korkein rakennus Etelä-Amerikassa ja neljänneksi korkein eteläisellä pallonpuoliskolla. Tornissa on näköalatasanne, joka tarjoaa vierailijoille upeimmat näkymät Santiagoon, etenkin auringonlaskun aikaan, kun koko kaupunki hehkuu oranssina.

360 asteen näköalatasanteella järjestetään usein kulttuuri- ja taidetapahtumia, joten siellä yleensä tapahtuu jotain, ja rakennuksen hissit toimivat klo 10-9. Paras aika vierailla tornissa on alkuillasta talvikuukausina, jolloin ilma on raikas ja savua on vähän tai ei ollenkaan.

Santiago · Baarit

Cajon del Maipo

Seisominen valtavan Cajon del Maipon rotkon edessä on taatusti nöyryyttävä, inspiroiva ja kaunis kokemus. Laaja ja upea laakso on suosittu paikka santiagilaisten keskuudessa, jotka kerääntyvät tänne viikonloppuisin nauttimaan erilaisista ulkoilu- ja adrenaliiniaktiviteeteista. Kesällä koskenlasku ja melonta ovat suosittuja vaihtoehtoja, kun taas talvella vaellus ja hiihto ovat suositumpia.

Rokko sijaitsee vain 15 km:n päässä Santiagon keskusta-alueelta ja merkitsee Cajon del Maipon alkua. Viime vuosina tämän ihmeellisen laakson kukkuloille on noussut useita pienpanimoita ja suuri viinitila, ja sellaisena alue on kasvattamassa yhä merkittävämpää mainetta vierailevien matkailijoiden keskuudessa kulttuurin, ruoan ja seikkailun pääkaupunkina.

Cerro Santa Lucia

Jos etsit paeta Santiagon keskustan vilinästä, harkitse vierailua Cerro Santa Luciaan, viehättävään puistoon, joka on rakennettu 15 miljoonaa vuotta vanhan tulivuoren kukkulalle. Puisto sijaitsee korkealla ja jyrkässä rinteessä, mikä tekee siitä todella ainutlaatuisen sijainnin, ja tontti on täydellisesti hoidettu rentouttavan ja inspiroivan viheralueen luomiseksi. Koristeelliset portaat ja polut nousevat mäkeä ylös, kunnes huipentuvat henkeäsalpaavaan havaintopisteeseen, joka tarjoaa upeammat näkymät Santiagon jatkuvasti kehittyvään horisonttiin.

Cerro Santa Luciassa on myös Hidalgon linna, 19-luvulla rakennettu rakennus, jonka alkuperäinen tarkoitus on toimia linnoituksena suojella kaupunkia. Rakennus kunnostettiin 20-luvun lopulla, ja se on nyt yksi Santiagon tunnetuimmista säilyneistä perintökohteista, ja se on tutustumisen arvoinen.

luminen laakso

Matka Santiagoon olisi pielessä ilman vierailua uskomattomaan Valle Nevadoon. Tämä on yksi Etelä-Amerikan suurimmista hiihtokeskuksista, ja se sijaitsee vain 90 minuutin ajomatkan päässä Santiagosta, ja se on pakollinen kohde. Hiihtäjät, lumilautailijat ja kaiken tasoiset jännityksen etsijät löytävät nautinnollisen ja ainutlaatuisen kokemuksen Valle Nevadosta. Lumisilla Andeilla sijaitseva lomakeskus on upea paikka nauttia esteettömästä näköalasta maailman pisimpään vuoristoon.

Jos lumiurheilu ei ole sinun juttusi, älä huoli, sillä Valle Nevadossa on useita ravintoloita, baareja ja kahviloita, jotka ovat täydellinen paikka siemailla cocktailia ja nauttia upeista näkymistä. Kesäisin alue on suosittu matkakohde retkeilijöille, pyöräilijöille ja lenkkeilijöille, sillä lumet sulavat paljastaen dramaattisen ja täysin ainutlaatuisen luonnonmaiseman.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Santiagossa

Selaa valikoimaa retkiä Santiagossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Santiago matkaasi vartenHanki opas