Space Needle

Tekemistä Seattlessa

Seattlessa on erinomainen yöelämä ja suuri kulttuurielämä

Seattle on yksi Amerikan jännittävimmistä kaupungeista, puhumattakaan yhdestä sen vihreimmistä kaupungeista. Se tunnetaan Emerald Citynä, koska sitä ympäröivät vehreät metsät. Seattlessa on yli 2,000 XNUMX kahvilaa, mukaan lukien ensimmäinen Starbucks-myymälä.

Seattlen musiikkiskene johti grungen nousuun, Nirvanan kapseloimaan soundiin. Seattle on myös Jimi Hendricksin syntymäpaikka. Sillä on elävä musiikkielämä tähän päivään asti. Yöelämä on erittäin vilkasta. Seattle on erittäin vieraanvarainen homomatkailijoille. Sitä pidetään loistavana paikkana asua ja loistavana työpaikkana. Se on myös loistava matkailukohde.

Pike Place Market

Pike Place Market

Vuodesta 1907 peräisin oleva Pike Place Market on loistava kohde ruokailijoille. Löydät satoja kauppiaita, jotka myyvät laajan valikoiman kausituotteita, mukaan lukien harvinaisia ​​tuotteita. Tuoksut tuoreille leivonnaisille ja löydät runsaasti katuruokavaihtoehtoja. Läheltä markkinoita löydät myös kaikkien aikojen ensimmäisen Starbucksin myyntipisteen.

Pike Place Market on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa. Se on yksi USA:n vanhimmista viljelijämarkkinoista ja Seattlen ruokakulttuurin tukipilari.

Space Needle

Space Needle

Space Needle on fallinen ikoninen ja luontainen osa Seattlea. Se valmistui vuonna 1962 osana maailmannäyttelyä. Hyvin pitkälti avaruusajan tuote, sillä on scifi-laatua. Se on saanut inspiraationsa Stuttgartin tornista Saksassa. Voit nousta hissillä näköalatasanteelle ja nauttia panoraamanäkymistä kaupunkiin. Voit myös viiniä ja ruokailla ravintolassa. Se on turisti, mutta se on hauskaa ja sisäänpääsyn hintansa arvoinen.

Seattlen taidemuseo

Seattlessa on hyvä taidemaailma. Se on ollut pitkään suosittu taiteilijoiden ja muusikoiden keskuudessa. Seattlen taidemuseossa (SAM) on yli 25,000 XNUMX taideteosta. Pääosiot sisältävät afrikkalaista taidetta, amerikkalaista taidetta, islamilaista taidetta ja antiikin taidetta. Se on pienempi kuin monet jättiläismuseot, joita löydät suuremmista kaupungeista. Voit tehdä oikeutta SAM:lle yhdellä matkalla. Erilaisia ​​näyttelyitä on ympäri vuoden.

Musiikki

Seattlen musiikkimaailma

80-luvun lopun ja 90-luvun alun Seattlen soundista tuli niin vaikutusvaltainen. Grunge-skene oli popkulttuurin ilmiö, joka vauhditti Nirvanaa, Smashing Pumpkinsia, Holea ja monia muita bändejä. Se oli alt rock -soundi, joka muodosti ääniraidan Gen X:lle. Kohtaus ei ehkä ollut niin suuri kuin miltä näytti, mutta se ei ollut vähemmän vaikuttava. Seattlen kohtaus ei myöskään ollut yksinomaan Seattlessa. Grunge ulottui kauas kaupungin ulkopuolelle, mutta se liittyy vahvasti Seattleen tähän päivään asti.

Seattlessa on useita musiikkipaikkoja, joista vierailla, The Showbox at The Market on yksi vaikutusvaltaisimmista. Se avattiin vuonna 1939, ja siitä lähtien se on ollut Seattlen musiikkiskenen peruskappale.

Gay Seattle

Tutustu Seattlen homoelämään

Seattlessa on loistava yöelämä. On olemassa useita homobaareja ja homoklubeja, joita kannattaa tutkia. Madison Pub on hyvä paikka aloittaa homoiltasi Seattlessa. Se on rento baari Capitol Hillin alueella.

Yhdysvalloissa ei ole enää montaa lesbobaareja. Seattlessa on kuitenkin yksi. Villiruusu sijaitsee myös Capitol Hillin alueella ja on naisten omistama ja johtama. Yksi Seattlen omituisimmista homobaareista on nimeltään yksisarvinen. Se on erittäin värikäs, enemmän kuin pieni leiri ja tutustumisen arvoinen. Jos haluat tanssia läpi yön, Poni on hyvä klubi kokeilla.

Popkulttuurin museo

Microsoftin perustajan Paul Allenin perustama Pop Culture Museum on pakollinen kaikille popkulttuurin ja scifin ystäville. Näet Indiana Jonesin hatun, Luke Skywalkerin käden, Buffyn rekvisiitta, Painajaisen Elm Streetillä ja paljon muuta. Museo esitteli kerran Princen takki Purple Rainista. Amerikkalaisella popkulttuurilla on ollut suurempi globaali vaikutus kuin millään muulla kulttuurisella osa-alueella viime vuosisadan aikana. Tästä museosta ihmiset, jotka eivät pidä museoista, pitävät.

Rantarajaa pitkin

Seattlen ranta on melko turistimainen. Baarit ovat hieman kalliimpia. Voit kuitenkin nauttia drinkin upeista näkymistä ja lähteä risteilylle lahden ympäri laiturilta 55. Kuuluisa Pike Place Market on lähellä rantaa. Rantaalueen suurin vetovoima on näkymät Elliot Baylle ja ympäröiville vuorille.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Seattlessa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Seattlessa olevia retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Seattle matkaasi vartenHanki opas